Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 22:48 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

vailet, nie wiem, czy uda mi się wytłumaczyć, jak to robić, bo ja totalny samouk jestem, ściągnęłam program , bo tam fajne kolaże można robić, a potem odkryłam , że można dzielić się zdjęciami z innymi. Tam jest taka funkcja picasa web albums i jak w to wejdziesz, to możesz tworzyć albumy do udostępnienia publicznego.

vailet pisze:izka53,ni jak nie da się wejść w małą Misię,a w tamte poprzednie tak.

Ja próbowałam i weszłam, ale jak w tamte możesz wejść, to ten album tez jest. Spróbuję za chwilę i dam ci znać , czy sie otwiera.
Teraz siedziałam w tym programie dobre dwie godziny, bo tworzyłam album lilii z mojego ogródka i dodawałam zdjęcia na forum kwiatowym :D

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lip 23, 2011 22:59 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

vailet, wypróbowałam obie opcje - można wejśc i przez ten stary adres i przez ten nowy tez . Przeciągnij myszką po linku z wciśniętym lewym klawiszem, aby zaznaczył się na niebiesko, następnie kliknij prawym przyciskiem i znów lewym zaznacz opcję kopiuj. Potem wejdż na górny pasek, wykasuj to co tam masz , kliknij lewym klawiszem, potem prawym , potem znów lewym opcję wklej potem kliknij w idż

izka53

Post » Sob lip 23, 2011 23:25 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

izka53 pisze:vailet, wypróbowałam obie opcje - można wejśc i przez ten stary adres i przez ten nowy tez . Przeciągnij myszką po linku z wciśniętym lewym klawiszem, aby zaznaczył się na niebiesko, następnie kliknij prawym przyciskiem i znów lewym zaznacz opcję kopiuj. Potem wejdż na górny pasek, wykasuj to co tam masz , kliknij lewym klawiszem, potem prawym , potem znów lewym opcję wklej potem kliknij w idż

izka53,ja mam vistę i nie ma idź.Wszystko robiłam jak piszesz i się wyświetla brak wyników wyszukiwania :( Trudno nic nie zrobię.TŻ też próbował i to samo.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lip 23, 2011 23:47 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Qrczę, ja w tych programach to d....jestem . Miałam eksplorera , ale zmieniłam na firefoxa, na początku było ciężko, ale jestem zadowolona :D . Pisałaś, że w tamte linki TŻ wszedł - to niech wejdzie jeszcze raz i tam znajdzie wszystkie moje albumy :oops:
No nie wiem, jak jeszcze mogę pomóc, bo ja to wszystko w necie tak na czuja robię :oops: :oops:

izka53

Post » Sob lip 23, 2011 23:59 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

izka53 pisze:Qrczę, ja w tych programach to d....jestem . Miałam eksplorera , ale zmieniłam na firefoxa, na początku było ciężko, ale jestem zadowolona :D . Pisałaś, że w tamte linki TŻ wszedł - to niech wejdzie jeszcze raz i tam znajdzie wszystkie moje albumy :oops:
No nie wiem, jak jeszcze mogę pomóc, bo ja to wszystko w necie tak na czuja robię :oops: :oops:

Ok.ja mam explorera9 tego nowego i jest ok.,a firefoxa nie kumam :oops: i nie chcę go więcej bo mnie denerwował :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 0:01 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

jeszcze inaczej poszukałam, może ci się uda. W adres wpisałam http://www.picasa.google.com , następnie w polu szukaj wpisałam Misia domowa ib wśród innych , wyskoczyło mi moje zdjęcie, kliknęłam w nazwisko i wyszły wszystkie moje albumy :mrgreen:

izka53

Post » Nie lip 24, 2011 0:06 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

izka53 pisze:jeszcze inaczej poszukałam, może ci się uda. W adres wpisałam http://www.picasa.google.com , następnie w polu szukaj wpisałam Misia domowa ib wśród innych , wyskoczyło mi moje zdjęcie, kliknęłam w nazwisko i wyszły wszystkie moje albumy :mrgreen:

izka53,mam,ale tak jak mówiłaś ze starych linków.Widziałam,mała była śliczniutka tylko zjeść :mrgreen: Ten adres picasa to nic mi nie da bo już go ściągnełam wcześniej i całkiem pogubiłam się :oops:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 0:20 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

była śliczniutka, a na tym maleńkim zdjęciu w zielonym kubraczku ważyła ponad trzy kg 8O

izka53

Post » Nie lip 24, 2011 2:14 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

izka53 pisze:była śliczniutka, a na tym maleńkim zdjęciu w zielonym kubraczku ważyła ponad trzy kg 8O

:D bardzo fajna :ok: Wiesz co jutro,ale popołudniu możemy sprawdzić tego picasa bo ja właśnie wrzuciłam kilka zdjęć Aishy i Bejbi.Spać teraz idę,ale jestem ciekawa czy Ty odbierzesz tak jak ja linki :?: :idea: Widzisz jak mnie wkręciłaś :lol: :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 2:24 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Łomatkozcórką 8O myślałam, że tylko ja nie mogę spać o tej nieludzkiej godzinie,.. :mrgreen:

edit: nie mogę spać bo Głowonóżek, czyli pluszak na baterie jak to trafnie ujęła vailet, zajął mi moją osobistą podusię ...i nei da się zepchnąć ..wraca jak bumerang ... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie lip 24, 2011 12:36 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

katarzyna1207 pisze:Łomatkozcórką 8O myślałam, że tylko ja nie mogę spać o tej nieludzkiej godzinie,.. :mrgreen:

edit: nie mogę spać bo Głowonóżek, czyli pluszak na baterie jak to trafnie ujęła vailet, zajął mi moją osobistą podusię ...i nei da się zepchnąć ..wraca jak bumerang ... :evil:

:ryk: :ryk: On jest boski :mrgreen: chciałabym zobaczyć filmik jak on warczy :lol: i nie tylko,no
ale sama nie umiem swoich wrzucić :oops: Ja w nocy nie spałam,ale nie przez Bejbi tylko izkę53 :mrgreen: bo mnie nakręciła na robienie albumu na picasa :mrgreen: Bejbi po tej witaminie srajdę miała :( totalną.Zaraz dałam trochę gastro,ale dużo tego nie ubyło.Czyli witaminy dobre na zaparcia :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 13:39 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Zdjęcia śpiącej królewny i w wannie z kulą na baterie.Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek kula staneła jej gdzieś :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 16:24 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Bawię się,tzn. próbuję z tym albumem picasa i nie bardzo mi wychodzi.Wkleiłam swoje stare zdjęcie zrobione kiepskim aparatem z papierowego zdjęcia jak byłam młoda bo teraz to...Kilka zdjęć Aishy i Bejbi te co już były na starym i nowym wątku.https://picasaweb.google.com/1103427216 ... 04Oyn4elJw
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 22:02 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Bejbi w dzień znowu miała rozwolnienie :( teraz znowu je gastro bo lakcit nie pomaga.Ona czeka aż sprzątnę kuwetę i od razu siku zanim odniosę,a akurat byłam w kuchni i zasypała całym piaskiem tą laksę że nie szło wygrzebać łopatką. Mnie powaliło na spanie i teraz niedawno wstałam i Bejbi ze mną.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lip 24, 2011 23:59 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

mojemu małemu lakcid nie pomagał wogóle,dopiero smecta i taninal ew. enterol,głaski dla Bejbusi i napisz jak zareaguje na ten Biogen(jeśli to nie kłopot) :D
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

[poprzednia][następna]