GAMINA Grey Shadow*PL - Ex 1, CAP, BIV, NOM

GIP FENRIS Grey Shadow*PL - Ex 1, CAPS, NOM

Brawo!

Moderator: Estraven
ewagrz pisze:Dziękujemy w imieniu naszych futerek. Też się cieszymyA tak w ogóle to Gamina została najlepszą kotka kastratką MCO w Show MCO
Pokonała dwie kotki ( jedną z tytułami GIP i GIC a drugą IP ).
ewagrz pisze:Dziękujemy w imieniu naszych futerek. Też się cieszymyA tak w ogóle to Gamina została najlepszą kotka kastratką MCO w Show MCO
MariaD pisze:ewagrz pisze:Dziękujemy w imieniu naszych futerek. Też się cieszymyA tak w ogóle to Gamina została najlepszą kotka kastratką MCO w Show MCO
Gratulacje jeszcze raz.
![]()
I trzymamy kciuki za jutro.
ewkaa pisze:Pranie było wczoraj, w którymś wątku pisałam, że mam w domu dwie wkurzone mokre kuryanulka111 pisze: Ewkaa jak pranie kotow, jak warunki w Cieszynie?W Cieszynie cudownie
czyściutko prawie jeść z podłogi można
- przefroterowanie podłogi kotem, przy wyciąganiu spod łóżka
, nie wykazało ani pyłka na brzuchu
Fenris popisywał się już na recepcji
teraz odpoczywa na oknie
Gamina tradycyjnie pod łóżkiem, może w nocy pozwiedza
MariaD pisze:Ciekawa metoda sprawdzania czystości w hotelu... Nie mozna było jakąś szmatą?![]()
Było sprawdzane zanim przyniosłam koty, ale Fenriś uparł się, że on tez musi sprawdzić czy Gamina nie siedzi w nieodpowiednich warunkach
a mnie z kolei zależało na odślinieniu jego kryzy, to musiałam go jakoś wyciągnąć
Absolutnie normalne - dlatego ja nagrywam filmikianulka111 pisze:oczywiscie fotke bylo duzo wiecje,ale Gamina pozowala w ruchu
Noo z Gaminy jesteśmy szalenie dumni - te kotki były naprawdę ładne i wszystkie z Gaminą w podobnym starszym typie - duże, masywne, ofutrzone z puchatymi ogonami, mocnymi nie pociągłym ryjkami i groźnymi spojrzeniamiewagrz pisze:Gamina została najlepszą kotka kastratką MCO w Show MCOPokonała dwie kotki ( jedną z tytułami GIP i GIC a drugą IP ).
Ale ona naprawdę po prostu MA takie futro i nie ma to nic wspólnego z żadną pielęgnacjąanulka111 pisze:Zas futro ma![]()
![]()
wypielegnowane tak ,ze
![]()
brak słow,by to opisac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości