Magruśka juz w Bydgoszczy! Wieści na bieżąco :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 20:41 Re: Magrunia...testy negatywne!:))). Szanse na DS :)))

śliczny hitlerek ;-) udostępniłam na FB.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Nie lip 24, 2011 22:13 Re: Magrunia..jest DS!!! Transport Warszawa-Bydgoszcz. Prosimy

Uff.. nareszcie mam net. Szukam transportu dla Magri nadal, bo jak widzicie Ona w tej klatce męczy się już, a domek czeka - cud to jest prawdziwy :):):) Napisałam do Szalonego Kota, bo deklaruje na watku transportowym, ze jeździ pociagiem z kiciami w ramach pomocy, ale nie wiem czy to nie za daleko bedzie i czy się w związku z tym zgodzi. No i jakby się zgodziła, to musiałabym prosic, żeby ktoś pożyczył chociaz na bilet, bo ja już mam tylko 5 zł :( do piątku.

Na pewno jakos się uda. Zapłaciłabym komuś normalnie nawet, ale po wypłacie... Jutro rano jeszcze podzwonię po znajomych, może ktos nad morze będzie jechał. No i powklejam na wszelkich watkich transportowych.

Pozdrawiam wszystkich kibicujacych Magruni :1luvu:

Magilaina

Od: Pon paź 16, 2006 10:41

Post » Nie lip 24, 2011 23:00 Re: Magrunia..jest DS!!! Transport Warszawa-Bydgoszcz. Prosimy

:catmilk:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 25, 2011 8:31 Re: Magrunia..jest DS!!! Transport Warszawa-Bydgoszcz. Prosimy

Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon lip 25, 2011 12:22 Re: Magrunia..jest DS!!! Transport Warszawa-Bydgoszcz. Prosimy

Dzięki ewan :)

Kolejne wieści są takie, ze transportu nadal szukam, ale Magrunia jeszcze chwilkę będzie w Koterii. Jeszcze ze 3 dni mam na poszukiwania, bo jutro będzie Pan Doktor, który zaproponował RTG i ma decydowac - Personel Medyczny juz sam jest ciekawy co to - tyle czasu leczenia, wyniki dobre, a faflun jak był, tak jest. Magri je już ładnie, co jest duzym postępem. Dostaje krople do nosa (bardzo jej sie to nie podoba) co oznajmia wszem i wobec :) Wszyscy mówia, że jest super fajna :)

Magilaina

Post » Śro lip 27, 2011 11:24 Re: Magrunia..jest DS!!! Transport Warszawa-Bydgoszcz. Prosimy

coś nowego wiadomo? :kotek:

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Śro lip 27, 2011 18:01 Re: Magrunia..jest DS!!! Transport Warszawa-Bydgoszcz. Prosimy

Magruśka w piątek jedzie do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)

Co prawda faflun jest nadal i nie bardzo wiadomo dlaczego, ale u Joasi przejdzie przegląd całkowity i na pewno wszystko pójdzie ku dobremu :):):) :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Tralalalalalal Magruś jedzie do domuuuuu. Będziemy zdawać relacje :):):) Denerwuję się jakbym własne dziecko oddawała :roll:

Nadal prosimy o kciuki, żeby wszystko poszło OK.

Dziekujemy wszystkim Ciociom i Wujkom za wsparcie w doli i niedoli :1luvu:

Magilaina

Post » Śro lip 27, 2011 18:04 Re: Magrusia jedzie w piątek do swojego domku!!!!!!!!!!!!

Super :piwa: :piwa: :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lip 27, 2011 18:12 Re: Magrusia jedzie w piątek do swojego domku!!!!!!!!!!!!

:dance:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lip 27, 2011 18:59 Re: Magrusia jedzie w piątek do swojego domku!!!!!!!!!!!!

Obrazek
Wspaniała nowina :ok: Sama ją zawieziesz?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro lip 27, 2011 19:07 Re: Magrusia jedzie w piątek do swojego domku!!!!!!!!!!!!

ewan pisze:Obrazek
Wspaniała nowina :ok: Sama ją zawieziesz?

Nie! Dzięki Twojemu wydarzeniu poznałam Monikę na FB, której Tata zawiezie Magrę. Odbierze ją wprost z KOterii i zawiezie pod wskazany adres w Bydgoszczy. Złoty Człowiek :) Gadałam z Moniką przez telefon - przesympatyczna rodzina kociarzy :):) Spójrz na FB Ewa, no i tytuł możesz zmienić. Dziękujemy Ci Kochana - ja i Magruśka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Magilaina

Post » Śro lip 27, 2011 19:14 Re: Magrusia jedzie w piątek do swojego domku!!!!!!!!!!!!

A to kompilacja zdjęć wiercącej się Magruśki w Koteryjnej klatce (zapozyczyłam od VVu - mam nadzieję, że się nie pogniewa ) :)

Obrazek

Stabilnych zdjęc nie da sie jej zrobić :D

Magilaina

Post » Śro lip 27, 2011 19:15 Re: Magrusia jedzie w piątek do swojego domku!!!!!!!!!!!!

No to jestem szczęśliwa, że pomogłam. FB na moc - zaraz zmienię tytuł. Nie ma szansy abyś pojechała z nimi i zobaczyła co i jak na miejscu - ja to taka panikara jestem jak oddaję adoptusia, że muszę nochala wsadzić i powęszyć i umęczyć nowego właściciela :wink:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro lip 27, 2011 19:18 Re: Magrusia jedzie w piątek do swojego domku!!!!!!!!!!!!

ewan pisze:No to jestem szczęśliwa, że pomogłam. FB na moc - zaraz zmienię tytuł. Nie ma szansy abyś pojechała z nimi i zobaczyła co i jak na miejscu - ja to taka panikara jestem jak oddaję adoptusia, że muszę nochala wsadzić i powęszyć i umęczyć nowego właściciela :wink:

Niestety - nie ma takiej możliwości, choć bardzo się starałam. Ale to jest na tyle specyficzna sytuacja, że mam pewność graniczącą z 1000%. A nieufna jestem naprawdę... Zobaczycie, będzie dobrze na pewno. Nie chce nic teraz zapeszać i pisac tu elaboratów, ale prosze mi zaufać co do wyboru Domku. Biorę rzecz jasna na siebie tę odpowiedzialność.

Magilaina

Post » Śro lip 27, 2011 19:32 Re: Magrusia jedzie w piątek do swojego domku!!!!!!!!!!!!

No to mojej upierdliwości ciąg dalszy: mam nadzieję,że umowę adopcyjną masz przygotowaną do podpisu przez p.Asię i poproś jeżeli to możliwe aby Pan Tatuś Moniki tak rzucił okiem ogólnie, że tak powiem :wink:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]