Moderator: Moderatorzy
horacy 7 pisze:Welino to co napisałaś o Meksykance i jej TŻ to najszczersza prawda i kto miał okazje z nimi pobyć może być szczęślwcem.Ja tez licze na to ,że wkrótce się zobaczymy.
ASK@ pisze:U maluszków często tak bywa.Szaleją i któryś nie "wyrabia się" .Łapka pewnie mocno zbita. Mierzyłąś temp? Nie martw sie na zapas. Z reguły zastrzyk z Tolfiny wystrczy i ograniczenie ruchu. Albo podanie czopka dla dzieci w jakiejś minimalnej dawce. Sprawdzić nalezy. Ale na spokój. Choć wiem,ze łątwo powiedzieć.
Mnie w listopadzie sąsiadka przyszła poinformować,że mały kot płacze na dworze.Zimnica była i do tego 1 listopada.Ona go nie weźmie bo ma swoich...2.A mnie przecież nie sprawia różnicy kolejny.Dosłownie tak stwierdziła i wyszła.Dulczyliśmy z TZ na zmianę przy łapce kilka godziń.A kot grzał się na silniku samochodu i z głębin zawodził.Złapaliśmy wreszcie kocinkę, choć nawał krecących sie ludzi i pojazdów nie sprzyjał temu. Sąsiadkę grzecznie wyprosiłam jak przyszła mi swoje cenne rady udzielać. Zrób to samo.I nie miej obiekcji.
Wszystko o zestawieMeksykanka + Renifer to prawda
ASK@ pisze:welina, to zdzierca jakiś. Tym bardziej,ze wie,że koty znajdy. Mógłby sie opanowac i okazac trochę współczucia i empatii.Co prawda mam tez takiego.I przestałam chodzić do niego.Nawet w nagłych przypadkach.
Moi (różnie) za 1 wizytę biorą ew 15 zł +leki.Każda koleja to już tylko za leki płacę.Napisałam różnie bo teraz często nawet za wizyte nie biorą. Za szczepienie to zawsze brali TYLKO koszt szczepionki.I tak było od zarania.Nawet zanim zaczęłam tymczasować. Miałam juz inne zwierzęta.
Na kocim nieszczęściu sie dorabiają.
welina pisze:ASK@ pisze:welina, to zdzierca jakiś. Tym bardziej,ze wie,że koty znajdy. Mógłby sie opanowac i okazac trochę współczucia i empatii.Co prawda mam tez takiego.I przestałam chodzić do niego.Nawet w nagłych przypadkach.
Moi (różnie) za 1 wizytę biorą ew 15 zł +leki.Każda koleja to już tylko za leki płacę.Napisałam różnie bo teraz często nawet za wizyte nie biorą. Za szczepienie to zawsze brali TYLKO koszt szczepionki.I tak było od zarania.Nawet zanim zaczęłam tymczasować. Miałam juz inne zwierzęta.
Na kocim nieszczęściu sie dorabiają.
Asiu,ąle może ty jesteś zarejestrowana w Gminie,że prowadzisz tymczas bezdomnych kotów.
Mrata pisze:Moje (chyba już moje) korale 22 się dziś kończa ? Jakby co to poproszę nr konta !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość