Proszę o zamknięcie wątku

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob lip 23, 2011 15:59 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

krynia08 pisze:
Thorkatt pisze:
krynia08 pisze:Dyrka, a byś zrobila mi mydło dla bratanka, na tądzik młodzieńczy ze stanami ropnymi?i wągry i tak dalej :mrgreen: sama wiesz co autor ma na myśli :D

To ja takie też, a co :mrgreen:

masz krosty w tym wieku :?: :ryk: :ryk: :ryk: :piwa:

Nie, pypeć na języku od obgadywania :ryk:

2 mlodzieże mam w domu :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lip 23, 2011 16:03 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

Dyrka na pypcia trza zrobić :ryk: :ryk: :ryk: NO CZEKAMY CO NAM DYRKA WYMYŚLI :piwa:
krynia08

Post » Sob lip 23, 2011 16:07 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

Oczywiście, ale troszkę trza poczekać :D
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob lip 23, 2011 16:09 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

Mruczeńka1981 pisze:Oczywiście, ale troszkę trza poczekać :D

:1luvu: no to ja chcem dwa :mrgreen:
krynia08

Post » Sob lip 23, 2011 16:11 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

a na tego ozorowego plotucha pypcia, to zrób z kurzej łapy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Sob lip 23, 2011 17:44 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

edka11 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:
edka11 pisze:dostałam paczkę :ok:

:piwa:
czekam na Wasze wrażenia!!!!!!!! :1luvu:

Wrażenia:
mydełko rumiankowo-miodowe ładnie się pieni i dobrze nawilża
kostka peelingująca czekolada-cynamom-kawa ładnie się pieni, nawilża, nie wysusza skóry, jest dosyć ostre, jak tarka, ale po kąpieli nie miałam nawet zaczerwienionej skóry, nie było potrzeby użycia balsamu nawilżającego :)

Jeżeli chodzi o zapach to niestety nie czułam zapachu któregokolwiek ze składników :( Zapach jest najbardziej zbliżony do zapachu szarego mydła, tylko dużo ładniejszy i konsystencja też podobna do szarego mydła, czyli najzdrowszego z najzdrowszych :ok:

Wrażenia ogólne - bardzo pozytywne :ok:

Jestem w szoku! :mrgreen: Porównania z szarym mydłem do głowy by mi nie przyszło :roll: Według mnie mydełka mają same zalety żadnych wad. A że nie różowe czy niebieskie? Można sobie takowe kupić w drogerii ale radzę przeczytać skład - czysta żywa chemia :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Sob lip 23, 2011 19:07 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

Ale czy ja mówiłam o jakichś wadach 8O Nawet mi do głowy nie przyszło. Nic na to nie poradzę, że mydełko mi się tak skojarzyło. Może dlatego, że dużo używam szarego mydła. I wcale nie uważam, że kolorowe mydła są dobre. Każdy ma inne skojarzenia, a ja chciałam napisać jakie mam odczucia. Nie napisałam ani jednego słowa krytyki na temat mydełek, u mnie w domu też stawiamy na naturę, a nie na chemię. Może źle się wyraziłam, w takim razie przepraszam. Nie pomyślałam, że moja wypowiedź będzie źle zrozumiana. Właśnie się zastanawiałam jakie mydełka zamówię następnym razem i jestem w szoku, że ktoś mógł zrozumieć mój wpis na opak :ryk:

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Sob lip 23, 2011 19:16 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

edka11 pisze:Ale czy ja mówiłam o jakichś wadach 8O Nawet mi do głowy nie przyszło. Nic na to nie poradzę, że mydełko mi się tak skojarzyło. Może dlatego, że dużo używam szarego mydła. I wcale nie uważam, że kolorowe mydła są dobre. Każdy ma inne skojarzenia, a ja chciałam napisać jakie mam odczucia. Nie napisałam ani jednego słowa krytyki na temat mydełek, u mnie w domu też stawiamy na naturę, a nie na chemię. Może źle się wyraziłam, w takim razie przepraszam. Nie pomyślałam, że moja wypowiedź będzie źle zrozumiana. Właśnie się zastanawiałam jakie mydełka zamówię następnym razem i jestem w szoku, że ktoś mógł zrozumieć mój wpis na opak :ryk:

:ok: ja Cie zrozumiałam, dla mnie też kojarzy sie tylko pozytywnie z naturą. Teraz renesans produktów naturalnych
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lip 23, 2011 19:23 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

Nie ważne jak, ważne żeby mowili :ryk:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Sob lip 23, 2011 19:30 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

edka11 :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Sob lip 23, 2011 19:43 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

Thorkatt pisze:
edka11 pisze:Ale czy ja mówiłam o jakichś wadach 8O Nawet mi do głowy nie przyszło. Nic na to nie poradzę, że mydełko mi się tak skojarzyło. Może dlatego, że dużo używam szarego mydła. I wcale nie uważam, że kolorowe mydła są dobre. Każdy ma inne skojarzenia, a ja chciałam napisać jakie mam odczucia. Nie napisałam ani jednego słowa krytyki na temat mydełek, u mnie w domu też stawiamy na naturę, a nie na chemię. Może źle się wyraziłam, w takim razie przepraszam. Nie pomyślałam, że moja wypowiedź będzie źle zrozumiana. Właśnie się zastanawiałam jakie mydełka zamówię następnym razem i jestem w szoku, że ktoś mógł zrozumieć mój wpis na opak :ryk:

:ok: ja Cie zrozumiałam, dla mnie też kojarzy sie tylko pozytywnie z naturą. Teraz renesans produktów naturalnych

bo Ty nauczycielka a MY z Anią prosty lud :mrgreen:
krynia08

Post » Sob lip 23, 2011 19:55 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

Żywokostowe-wspaniale się pieni i natłuszcza skórę (masło shea), a dzięki zawartości żywokostu, który zawiera alantoinę i związki śluzowe, łagodzi wszelkie zadrapania i skaleczenia. Do cery mieszanej ze zmianami zapalnymi.

Szałwiowe-suszona szałwia i do tego olejek szałwiowy. Działa przeciwzapalnie, ściągająco, łagodzi podrażnienia i oparzenia, wzmacnia cebulki włosowe. Olej rycynowy bardzo dobrze nawilża i pielęgnuje. Mydło polecam do cery trądzikowej.

Szalony duet- cyprys i jałowiec- łączy magiczne działanie cyprysu-łagodzi celullite, żylaki, pękanie naczyń, , rany i skaleczenia, stany zapalne skóry, egzemy, żylaki oraz działanie jałowca-zmniejsza rozstępy i cellulite. Do tego wspaniały olej awokado, który delikatnie natłuszcza skorę i przywraca jej funkcje ochronne.

Róża i nerola na rozszerzone naczynka- zawiera poza olejkiem różanym, naturalny olejek neroli (z kwiatu pomarańczy Citrus bigaradia) i naturalny olej z nasion winogron bogaty w witaminę E zwaną witaminą młodości. Polecana jest do pielęgnacji skóry suchej, mieszanej, normalnej, skłonnej do rozszerzonych naczyń włosowatych oraz z wrażliwymi naczyniami na twarzy i kończynach dolnych.

MYDEŁKA DOSTĘPNE W POLOWIE SIERPNIA.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Sob lip 23, 2011 20:01 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

moge sie zapisac na mydełko do naczynek 8)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Sob lip 23, 2011 20:39 Re: Mydła Mruczeńki- NOWOŚCI STR 1

:ok:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie lip 24, 2011 8:33 Re: Mydła Mruczeńki- kto już dostał paczkę?

Mruczeńka1981 pisze:Żywokostowe-wspaniale się pieni i natłuszcza skórę (masło shea), a dzięki zawartości żywokostu, który zawiera alantoinę i związki śluzowe, łagodzi wszelkie zadrapania i skaleczenia. Do cery mieszanej ze zmianami zapalnymi.

Szałwiowe-suszona szałwia i do tego olejek szałwiowy. Działa przeciwzapalnie, ściągająco, łagodzi podrażnienia i oparzenia, wzmacnia cebulki włosowe. Olej rycynowy bardzo dobrze nawilża i pielęgnuje. Mydło polecam do cery trądzikowej.

Szalony duet- cyprys i jałowiec- łączy magiczne działanie cyprysu-łagodzi celullite, żylaki, pękanie naczyń, , rany i skaleczenia, stany zapalne skóry, egzemy, żylaki oraz działanie jałowca-zmniejsza rozstępy i cellulite. Do tego wspaniały olej awokado, który delikatnie natłuszcza skorę i przywraca jej funkcje ochronne.

Róża i nerola na rozszerzone naczynka- zawiera poza olejkiem różanym, naturalny olejek neroli (z kwiatu pomarańczy Citrus bigaradia) i naturalny olej z nasion winogron bogaty w witaminę E zwaną witaminą młodości. Polecana jest do pielęgnacji skóry suchej, mieszanej, normalnej, skłonnej do rozszerzonych naczyń włosowatych oraz z wrażliwymi naczyniami na twarzy i kończynach dolnych.

MYDEŁKA DOSTĘPNE W POLOWIE SIERPNIA.
krynia08

[poprzednia][następna]