Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
paseo87 pisze:byłam u weta 3 dni temu na szczepieniu i niby wet powiedzial ze jest ok - tzn osluchal malego, zaszczepil i zmierzyl temperature - czy cos jeszcze moze zrobic taki lekarz? nie znam sie i nie wime czy sie martwic czy nie - tak na prawde to juz sie martwie ;/ slyszalam ze trzeba zlapac siki kota, ale to kurcze baardzo trune, a jeszcze przy takim kociaku malym to aj juz nie wiem.
paseo87 pisze:hmm a sluchajcie to mozliwe zeby u nich byl zdrowy a u mnei cos nie tak bylo? tzn moze jak ejstem przewrazliwiona czy cos? czy kot, ktory mialbyp roblemy z pecherzem bawilby sie jak szalony, jadl normalnei, pil mruczal i w ogole? czy moze on tak ma ze jak izie siku to troche miauknie? acha a jesli juz sie zecuuje na to pobranie siuskow to kicia nie dostanie traumy do kuwety i sikania?boje sie teraz strasznie o niego.
a moze on jest po prostu zdrowy? nic juz nie wiem. Czy wet jest w stanei mi cokolwiek pwoiedizec bez siuskow kici?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości