Małe uratowane chomiczki do adopcji-Trójmiasto!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 16:44 Re: Małe uratowane chomiczki do adopcji-Trójmiasto!

Nie powiem, bo nigdy nie miałam szczura. Szczury były w mojej rodzinie i u znajomych, zachowywały się przeróżnie. Do jednych nie można było się zbliżać, inne trzymałam na ramieniu. Na pewno miały lepszy kontakt z właścicielami i są inteligentniejsze ale... ja np wciąż wolę mieć chomika;) Dlatego zresztą mały jeden prawdopodobnie dostanie u mnie DS;) Mam dwie swoje myszy, jeden chomik dodatkowo nie zrobi róznicy.

Zawsze marzyłam o szczurze, ale duż omnie nie ma w domu i nie mogłabym mu dać tego czego potrzebuje. NO i musza być w stadzie, mieć większą klatkę. Miałabym też problem z podróżowaniem z nimi.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Sob lip 23, 2011 16:45 Re: Małe uratowane chomiczki do adopcji-Trójmiasto!

Co dostarczy większej frajdy, to akurat kwestia indywidualna. Ktoś może kochać chomiki (pączki, storkotki, żużel) a inny szczurki (śledzie, róze, jeździectwo).
A ja np lubię wszystko :D

A że szczurki bardziej kontaktowe... pewnie tak. Ale jak mówię..każdy lubi co lubi:D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie lip 24, 2011 11:13 Re: Małe uratowane chomiczki do adopcji-Trójmiasto!

Idę pakować maluszki i jadę z nimi po ich lepsze jutro. Stresuję się, wiem że to tlyko małe chomiczki ale jada do nowego doooomu :1luvu: do KaleidoStar:)
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Nie lip 24, 2011 21:27 Re: Małe uratowane chomiczki do adopcji-Trójmiasto!

Maluchy od kilku godzin u mnie, wyglądają na zadowolone, każde w swoim domku. Koty lekko zaciekawione, ale inne rzeczy bardziej je fascynują. Chomki totalnie obojętne, czasem łypną i dalej rozrabiają...

Betbet, czy mogę zmienić Szuszu imię? Bo z moją wadą wymowy nie jestem w stanie tego wymówić... -_-'
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pon lip 25, 2011 8:21 Re: Małe uratowane chomiczki do adopcji-Trójmiasto!

KaleidoStar to imiona robocze były, rozbroiłaś mnie własnie totalnie swoją szczerością :1luvu: :ok:

Pewnie że możesz!!!!
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Pon lip 25, 2011 11:13 Re: Małe uratowane chomiczki do adopcji-Trójmiasto!

No wiem, że niby robocze, ale wypada zapytać :P

No to myślę :D

Muszę im kołowrotki kupić, chociaż zwłaszcza Josephine miejsca do biegania ma sporo, skoki w dal i wyścigi w workach może u siebie organizować ;) A Szuszu może się zmęczyć na schodach :D

KaleidoStar

[poprzednia]