ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 10:36 ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

WITAM JESTEM MIŁOŚNICZKĄ KOTÓW ZAKOCHANĄ SZCZEGÓLNIE W PERSACH I EGZOTYKACH NIEDAWNO ZABITO MOJEGO KOTA ORIENTALNEGO , KTÓREGO ZAADOPTOWAŁAM 5 LAT TEMU, OBECNIE POSIADAM KOTA PERSKIEGO - TEŻ ADOPTOWANEGO 2 LATA TEMU , NAJLEPIEJ JEŚLI BYŁBY TO KOTEK Z WOJEWÓDZTWA MAZOWIECKIEGO BO WIEM JAK STRESUJĄCA MOŻE BYĆ PODRÓŻ MÓJ KOTEK PRZYJECHAŁ Z WARSZAWY.MÓJ KOT TO KASTRAT I JEST ŁAGODNY KOCHA INNE KOTY.

devetaki

Od: Sob lip 23, 2011 10:25

Post » Sob lip 23, 2011 11:04 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

...
Ostatnio edytowano Sob lip 23, 2011 11:21 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lip 23, 2011 11:08 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

wyjaśnij jak "zabito" Twojego kota? czy był wychodzący?

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob lip 23, 2011 11:17 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

Zabito? :|
Jak to zabito? W domu? hęęęęęęęęęę 8O
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob lip 23, 2011 11:18 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

devetaki pisze:WITAM JESTEM MIŁOŚNICZKĄ KOTÓW ZAKOCHANĄ SZCZEGÓLNIE W PERSACH I EGZOTYKACH NIEDAWNO ZABITO MOJEGO KOTA ORIENTALNEGO , KTÓREGO ZAADOPTOWAŁAM 5 LAT TEMU, OBECNIE POSIADAM KOTA PERSKIEGO - TEŻ ADOPTOWANEGO 2 LATA TEMU , NAJLEPIEJ JEŚLI BYŁBY TO KOTEK Z WOJEWÓDZTWA MAZOWIECKIEGO BO WIEM JAK STRESUJĄCA MOŻE BYĆ PODRÓŻ MÓJ KOTEK PRZYJECHAŁ Z WARSZAWY.MÓJ KOT TO KASTRAT I JEST ŁAGODNY KOCHA INNE KOTY.

Jak to zabito i czemu krzyczysz? My tu nie jesteśmy głusi!
najszczesliwsza

Post » Sob lip 23, 2011 11:27 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

No wlasnie, jak to zabito??? Mam koty kupe lat i nikt mi nigdy kota nie zabil

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob lip 23, 2011 13:02 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

Kto/jak zabił twojego kota?

Jakie warunki oferujesz dla kota?Jaką karmą karmisz swojego obecnego kota?Masz zabezpieczone okna i balkon?Mieszkasz w domu czy w bloku?I ostatnie ile masz lat?

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Sob lip 23, 2011 15:09 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

KTO ZABIŁ MOJEGO KOTA LUDZIE , KTÓRZY NIE MAJĄ SERCA I SĄ SADYSTAMI ,NIESTETY KTOŚ NAM GO OTRUŁ I LEKARZ NIE DAŁ RADY GO URATOWAĆ. CO DO MNIE MAM LAT 30, MIESZKAM W DOMKU JEDNORODZINNYM GDZIE WSZYSTKIE PŁOTY DO OKOŁA SĄ ZABEZPIECZONE,POSIADAM TEŻ PSA RASY HUSKY, KTÓRY TOLERUJE WSZYSTKICH LUDZI JAK I WSZYSTKIE ZWIERZĘTA. ZWIERZĘTA U MNIE SĄ POD STAŁĄ OPIEKA LEKARZA WETERYNARII, POSIADAJĄ AKTUALNE SZCZEPIENIA I ODROBACZENIA , RAZ NA 3 TYGODNIE SĄ ODKLESZCZANE, KOT MA WSZCZEPIONY CHIP, PIES KARMIONY JEST KARMĄ CHAPPI GDYŻ TYLKO TA MU SMAKUJE, A KOT ZJADA PURINĘ CAT CHOW . MAM TEŻ CÓRKĘ , KTORA OD URODZENIA WYCHOWYWANA JEST WŚRÓD KOTÓW OBECNIE MA 12LAT.

devetaki

Od: Sob lip 23, 2011 10:25

Post » Sob lip 23, 2011 15:13 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

devetaki pisze:KTO ZABIŁ MOJEGO KOTA LUDZIE , KTÓRZY NIE MAJĄ SERCA I SĄ SADYSTAMI ,NIESTETY KTOŚ NAM GO OTRUŁ I LEKARZ NIE DAŁ RADY GO URATOWAĆ. CO DO MNIE MAM LAT 30, MIESZKAM W DOMKU JEDNORODZINNYM GDZIE WSZYSTKIE PŁOTY DO OKOŁA SĄ ZABEZPIECZONE,POSIADAM TEŻ PSA RASY HUSKY, KTÓRY TOLERUJE WSZYSTKICH LUDZI JAK I WSZYSTKIE ZWIERZĘTA. ZWIERZĘTA U MNIE SĄ POD STAŁĄ OPIEKA LEKARZA WETERYNARII, POSIADAJĄ AKTUALNE SZCZEPIENIA I ODROBACZENIA , RAZ NA 3 TYGODNIE SĄ ODKLESZCZANE, KOT MA WSZCZEPIONY CHIP, PIES KARMIONY JEST KARMĄ CHAPPI GDYŻ TYLKO TA MU SMAKUJE, A KOT ZJADA PURINĘ CAT CHOW . MAM TEŻ CÓRKĘ , KTORA OD URODZENIA WYCHOWYWANA JEST WŚRÓD KOTÓW OBECNIE MA 12LAT.

Możesz nie krzyczeć?
Głowa boli aż...
najszczesliwsza

Post » Sob lip 23, 2011 15:38 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

Pisz małymi literami 8)
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob lip 23, 2011 17:15 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

Chapi i Purina Cat Chow to śmieci. To już lepiej żyją zwierzaki karmione (z głową) resztkami z obiadu...
I nie, nie sadyści zabili Twojego kota. Kota domowego nie łatwo otruć. jeśli faktycznie został otruty( w co raczej wątpię), to prawdopodobnie nie przez ludzi, a np. zjadając zatrutą mysz. Ja na Twoim miejscu nie winiła bym "sadystów"(najłatwiej winę zwalić na kogoś, prawda?), tylko siebie za śmierć kota...
Co zrobisz, żeby kolejny zwierzak nie zginął tak jak poprzedni?
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Sob lip 23, 2011 19:17 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

poszukuje roślinek i grzałki do akwarium.

ysmay

Od: Nie wrz 12, 2010 10:32

Post » Pon lip 25, 2011 21:47 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

Sadyści otruli kota? I co chcesz następnego.......? I nie boisz się, że też otrują?

Czasami jak czytam takie wypowiedzi, to odnoszę nieodparte wrażenie, że to jakiś żart.....

Znaczy co zatruli jedzenie i podrzucili do miski? Kot perski dojadał na mieście? .......ech

I jeszcze jedno pytanie: Jak się zabezpiecza płoty?!:-) To znaczy teges no.....jakim zabezpieczeniem jest płot:-)? dla kota......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lip 25, 2011 22:38 Re: ZAADOPTUJĘ KOTA PERSKIEGO LUB EGZOTYCZNEGO

Kotku..Ty chcesz mieć persa wychodzącego??!!
NIE MA PERSÓW WYCHODZACYCH!!!!!!

Persy wychodzące się wyłapuje i oddaje rozsądnym ludziom.Co to trzymają je w domu!!
Persy to jedyne istoty na świecie ,ktore uciekają w stronę goniącego.A teraz wysil się i pomyśl o spotakniu Twojego przyszłego persa z Bardzo Złym Psem (BZP) sąsiadow.Widzisz TO?? te jelitka na płocie a łepek na chodniczku??

Twój laptop/komputer ma na klawiaturze przycisk "CAPS LOCK".Przyciśnij i zacznij pisać...magia!!
TO działa!Sprawdź...

Bardzo Źli Ludzie (BZL) istnieją głównie w bajkach.Truciciele kotów??
Mało prawdopodobne.
To się nazywa raczej brak właściwej opieki.

Jestem Bardzo Zła Kobietą (BZK) i mówię prawdę prosto w nos.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[następna]