Skrzywdzone kocie maleństwo-zmienił dom i imię na Hugo -foty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 13, 2011 21:36 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Zapraszam, zapraszam - może w ten weekend???

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Śro lip 13, 2011 22:41 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

A ja byłam, widziałam, głaskałam, podziwiałam i przeklinałam tego, kto go tak potraktował. Jest cudny, a zabandażowana łapka dodaje mu uroku, nie stanowiąc żadnej przeszkody w brykaniu i zaczepianiu starszyzny :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lip 13, 2011 22:45 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Farciara. :mrgreen:
Dobrze, że sobie radzi maleńtas. :1luvu:
A nadal jest taki dymny, czy czernieje?
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro lip 13, 2011 22:46 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Dla mnie to on nie jest ani całkiem dymny, ani całkiem czarny - JEST ŚLICZNY ! :1luvu:

jasdor

Post » Śro lip 13, 2011 22:51 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

jasdor pisze:Dla mnie to on nie jest ani całkiem dymny, ani całkiem czarny - JEST ŚLICZNY ! :1luvu:

A w to nie wątpię. :mrgreen: :1luvu:
Mój jak był mały, miał dziwne umaszczenie. Niby czarny, ale jakby przyprószony siwizną. :roll: Poczerniał z czasem, ale i tak jest najjaśniejszy z moich czarnych kotów.
Obrazek

selene00

Post » Czw lip 14, 2011 8:30 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Czemu ja mieszkam tak daleko :?: :lol: Wszyscy fajni to okolice Rzeszów,Kraków itp :( a ja w tej Bydgoszczy sama?Buuuu...Aktualnie nie ma z samej Bydgoszczy nikogo na forum,nie widziałam.Jestem zazdrosna :mrgreen: też chcę malucha zobaczyć bo potem urośnie i co :?: :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 14, 2011 9:51 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Kaszmirek ma jasny podszerstek i czarne futerko. Widać to dobrze w miejscach, które były podgolone do pobrania krwi. Myślę, że ta czerń nabierze z czasem głębi, na razie futerko malca sie wybarwia, tak samo jak oczka - podejrzewam, że będą złote :-)
A takim złotookim czarnuszkiem przyprószonym pojedynczymi białymi włoskami jest Azazel - przepiękny młodzieniec z niego wyrósł. Ostatnio pytała mnie sąsiadka, czy nie wiem, co się stało z tym malutkim dzikim kotkiem, który zimą krył się pod samochodami... :twisted:
No to chętnych do odwiedzenia i obfocenia malca (ów) serdecznie zapraszam! Są też piękne kocie dziewczyny do obejrzenia, wygłaskania i wzięcia! :-)

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Czw lip 14, 2011 10:11 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Lisabeth pisze:Kaszmirek ma jasny podszerstek i czarne futerko. Widać to dobrze w miejscach, które były podgolone do pobrania krwi. Myślę, że ta czerń nabierze z czasem głębi, na razie futerko malca sie wybarwia, tak samo jak oczka - podejrzewam, że będą złote :-)
A takim złotookim czarnuszkiem przyprószonym pojedynczymi białymi włoskami jest Azazel - przepiękny młodzieniec z niego wyrósł. Ostatnio pytała mnie sąsiadka, czy nie wiem, co się stało z tym malutkim dzikim kotkiem, który zimą krył się pod samochodami... :twisted:
No to chętnych do odwiedzenia i obfocenia malca (ów) serdecznie zapraszam! Są też piękne kocie dziewczyny do obejrzenia, wygłaskania i wzięcia! :-)

Miałam Aishę półpers (za TM)jak była mała była srebrna z białym podszerstkiem,potem
ściemniała,a podszerstek taki jaki był został.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw lip 14, 2011 10:21 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Mój Kaszmirek też ma jasny podszerstek i czarne futerko. :mrgreen:
Jakiego koloru ma oczy nie wiem i możliwe, że nigdy się nie dowiem. :(
Czasem się śmieję, że powinnam przyjmować zakłady, jakiego koloru oczy ma mój kot. :twisted: :wink:
Obrazek

selene00

Post » Czw lip 14, 2011 11:58 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Może takie? :
Obrazek
Kośka za młodu była, jak smoła . Po latach zrobiła sie dymna, a ostatnio podszerstek ma popielaty :roll: Kobieta zmienna jest - podobno .

jasdor

Post » Czw lip 14, 2011 12:05 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Może. :? Szanse 50%, że miodowe i 50%, że zielone. Jak widać wyrównane bardzo. :lol:
Może za pół roku będę wiedzieć, o ile Kaszmir wreszcie będzie zdrowy jak rydz i jeśli ewentualna operacja nie pozbawi go tego, co widzi dotychczas.
Pożyjemy zobaczymy. :mrgreen: :ok:
Obrazek

selene00

Post » Sob lip 23, 2011 1:16 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Obiecane zdjęcia są, ale ambitnie postanowiłam wstawić jednak filmik. Zresztą zdjęcia strasznie niewyraźne, bo w Kaszmirku to istny wariat objawił się podczas moich odwiedzin :twisted: W sumie to prawidłowo: wesoły, energiczny kociak :mrgreen:
Mam nadzieję, że muzykę w tle filmu dobrze dobrałam... :ryk:
Proszę się częstować :D -> http://www.youtube.com/watch?v=sDxiE-EhKUo
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Sob lip 23, 2011 1:26 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

No słów podziwu mi brak. :love: :D
Kociak BOSKI!!! :1luvu:
Filmik BOSKI!!!! :D
Taniec z szablami - też BOSKI!!! :lol: :ok:
Obrazek

selene00

Post » Sob lip 23, 2011 10:38 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

No nareszcie :D ja właśnie tak Kaszmirka sobie wyobrażałam.Nic się nie pomyliłam :lol: :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lip 23, 2011 20:22 Re: Skrzywdzone kocie maleństwo - ma na imię Kaszmir :-)

Świetny maluszek :1luvu:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]