Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
....ale ....przydatnysliver_87 pisze:W robocie spokojny dzień przed weekendem więc szło się nawet zrelaksować, zwłaszcza, że pracowałam krócej bo jechałam dyplom odebrać- I OTO JEST!!!! wyczekany, wyuczony i momentami znienawidzony:):
sunshine pisze:Ja też z sentymentem wyjeżdżałam z uczelni, choć wcześnie nieraz w myślach ją przeklinałam.
Nie pamiętam- rodzice mają kotka czy dopiero będą mieli?
sliver_87 pisze:Będą mieli. PRAWIE sie zdecydowali.
jozefina1970 pisze:A ja jestem skłonna uwierzyć w 40 l na rok przy jednym kocie (o ile oczywiście nie ma tfu, tfu biegunek np). Ja pierwszym razem zamówiłam 20 l i miałam go na bardzo dłuuugo, rzadko wymieniam zawartość kuwety, dosypuję i jest ok. Teraz zamawiam po 10 l, trochę mniej ekonomicznie ale nie mam siły dźwigać tego wora - od szafy w której go trzymam do łazienki kawał drogi![]()
Gratuluję po raz kolejny dyplomu
sliver_87 pisze:Będą mieli. PRAWIE sie zdecydowali.
![]()
A Ty masz jakoś blisko do Cieszyna? Byłam raz, dawno temu, pojechałam wtedy w Polskę zupełnie na wariata i wylądowałam również w Cieszynie - fajne miasto z tego, co pamiętam
shalom pisze:Ja używam tego Cat's best eco plus i przych 3 kotach, które szczają na potęgę i nie żałują sobie, worek 40 l starcza mi na niecałe 4 miesiące, zależey, nieraz krócej, czasem dłużej. Ale długo. I płacę za niego 90zł. Wiec w sumie przy jednym oszczędnym kocie mogłoby starczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości