^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 20:23 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Ciekawe czy oglądała to wrażliwa Pani od szmat z lumpeksu (tam a pewno pachnie fiołkami). Widziałam ten lumpeks...bez komentarza. Szkoda że zapomnieli dodać że jest to blok socjalny (dla specyficznej patologii) a lokatorzy sikają na klatce (byłam, widziałam...)
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pt lip 22, 2011 20:23 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Ogolnie ja sie dostosuje bo mam wolne ,a niestety jak zwykle nie moge nigdzie wyjechac .
W tej chwili siedze w remontowym syfie , a na dodatek z Melka musze jechac do weta bo dalej produkuje sie na rzadko wiec to cos powazniejszego. Wolalabym przyszly tydzien ,ale dostosuje sie do reszty jakby co.
A tak w ogole to jestem za dzialka calym sercem no i prawdziwym grillem a nie piekarnikiem :mrgreen:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt lip 22, 2011 20:28 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:Ok. mam 3 propozycje:
1) Jutro - jak nie pada - działka, jeżeli pada - dom
2) W niedzielę - wszystkie prognozy jednoznaczne - ma być ładnie i w końcu nie padać - przesuwamy o jeden dzień, wszystko jak było
3) Za tydzień (jeszcze mam urlop) ale czy wtedy wszystkim pasuje i czy sobota czy niedziela?
Czekam na dopowiedzi do jutra rana, bo nie wiem czy kiełbasy i szaszłyki mrozić :D Ja się dostosuje

Jestem za bezdeszczową niedzielą i lub przyszłym tygodniem.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt lip 22, 2011 20:29 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:

Ciekawe czy oglądała to wrażliwa Pani od szmat z lumpeksu (tam a pewno pachnie fiołkami). Widziałam ten lumpeks...bez komentarza. Szkoda że zapomnieli dodać że jest to blok socjalny (dla specyficznej patologii) a lokatorzy sikają na klatce (byłam, widziałam...)

Durna baba, lokatorzy powinni jej naszczać do "butiku". Pewnie ma znajomości w jakimś urzędzie.
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Pt lip 22, 2011 20:31 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

O matko a ja dziś 3 butelki ACE zużyłam żeby doprowadzić "kibelek" do użyteczności - teraz aż błyszczy, można używać, więcej nie będę szorować :ryk:
a więc kya opcja 3,
edyta opcja 2 lub 3.
Czekam na resztę
A co do filmu - to P. Iza wyciąga z klatki Puszkę naszą kotkę z taśmy sortowniczej - weterynarz chcciał ją po 1 dniu uśpić (bo w schronisku by tak zrobił ) - koci katar i zaropiałe oczy...Dziewczyny nie dały. Kot/kotka(?) - wet nie wiedział ... :roll: ma się dobrze, je, śpi, bawi się...
Ostatnio edytowano Pt lip 22, 2011 20:41 przez agajwg, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Post » Pt lip 22, 2011 20:39 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

e-dita pisze:
agajwg pisze:Ok. mam 3 propozycje:
1) Jutro - jak nie pada - działka, jeżeli pada - dom
2) W niedzielę - wszystkie prognozy jednoznaczne - ma być ładnie i w końcu nie padać - przesuwamy o jeden dzień, wszystko jak było
3) Za tydzień (jeszcze mam urlop) ale czy wtedy wszystkim pasuje i czy sobota czy niedziela?
Czekam na dopowiedzi do jutra rana, bo nie wiem czy kiełbasy i szaszłyki mrozić :D Ja się dostosuje

Jestem za bezdeszczową niedzielą i lub przyszłym tygodniem.

ja też :mrgreen:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt lip 22, 2011 20:43 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

a więc kya opcja 2 lub 3,
edyta opcja 2 lub 3.
agiis -s - 2 lub 3
fresto - opcja 2
Ostatnio edytowano Sob lip 23, 2011 7:02 przez agajwg, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

agajwg

Post » Pt lip 22, 2011 20:45 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Fresto prosi o dopisanie do listy gości, bo nie ma netu - na niedzielę :mrgreen:
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Pt lip 22, 2011 20:52 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:a więc kya opcja 3,
edyta opcja 2 lub 3.
agiis -s - 2 lub 3
fresto - opcja 2

Kya, nie dasz rady w niedzielę?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Pt lip 22, 2011 20:53 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

kya pisze:a na dodatek z Melka musze jechac do weta bo dalej produkuje sie na rzadko wiec to cos powazniejszego.

Synulox działa przeciwbiegunkowo.
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Sob lip 23, 2011 6:56 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Ja nie mowilam ze nie dam rady w niedziele , tyle ze chce mi sie na ogrodzie w zieleni posiedziec a to co widze za oknem przeraza mnie :mrgreen:
Nie mam synuloxu niestety a na piekne oczy zaden wet raczej mi nie da. Czekam na razie na kolejna kupe zeby zobaczyc " co slychac".

kya

Post » Sob lip 23, 2011 8:34 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:a więc kya opcja 2 lub 3,
edyta opcja 2 lub 3.
agiis -s - 2 lub 3
fresto - opcja 2

Wychodzi na to że jutro próbujemy ponownie, czyli spotkanie niedziela godz 17 na podany adres działkowy. Jeżeli nadal jednak będzie padało jutro do 12 - to po południu się zastanowimy czy przyszły tydzień wszystki pasuje.
Czekam jeszcze na potwierdzenie DorotyEm oraz istny i jahody - czy pasuje jutrzejszy dzień. Jeżeli pasuje - to jak ktoś ma kaloszki - nawet jeżeli już dziś po południu ma się rozpogodzić, to działka do jutra popołudnia jeszcze nie wyschnie do końca. Po co sobie nogi moczyć...Poza tym już czekam na gości bo jeżyny z krzaków wiszą jak duże granatowe kule i nie ma ich kto jeść.... a jabłka - te już prawie gniją... :cry: potrzebuje jabłkożerców...
Obrazek

agajwg

Post » Sob lip 23, 2011 9:26 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:Poza tym już czekam na gości bo jeżyny z krzaków wiszą jak duże granatowe kule i nie ma ich kto jeść.... a jabłka - te już prawie gniją... :cry: potrzebuje jabłkożerców...

Jeżynożerca nadciąga Obrazek
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Sob lip 23, 2011 10:02 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Przejaśniło się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pada!!!!!!!!!!!!!!!!No to zapraszam jutro! A teraz uciekamy na Jarmark Jakubowy
Obrazek

agajwg

Post » Sob lip 23, 2011 11:42 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

U mnie na wsi pada :twisted:

kya

[poprzednia][następna]