Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mojekoty pisze:U mnie z Nutka też były cyrki, bo jej jelito wyszło i była powtórka operacji.
mojekoty pisze:Opisywałam to na Radku.
ja albo na szczęście nie czytałam, albo było to na tyle makabryczne że wyparłam zdarzenie z pamięci i jedynie hipnoza może je wrócić, ale za hipnozę dziękuję, nie chcę nic sobie przypominać.Szura-najmysi mama pisze:Czytalam i bylam przerażona
Szura-najmysi mama pisze:A nie chodzi do tylu, albo w bok?!![]()
![]()
najmysia pisze:mussiałam mieć minę kamienną, szef patrzyłMyszolandia pisze:O,tyż dobrze,moja wyobraźnia podpowiada mi Twoją minę w trakcie tej rozkoszy![]()
kiche_wilczyca pisze:mam w pamięcie pierwszą ciachaną kotkę (brzusznie) w 1996r. Wróciłyśmy do domu, próbowała wskoczyć na szafę, rozwaliła jeden szew. O 23 na syganle jazda do lecznicy. Teraz mam obsesję na tym punkcie
kiche_wilczyca pisze:Szura-najmysi mama pisze:A nie chodzi do tylu, albo w bok?!![]()
![]()
też
pozytywka pisze:no toście mnie nieźle nastraszyły tymi wspominkami posterylkowymi![]()
![]()
teraz nie wiem, czy przypadkiem nie pojechać zamiast Zdzisi![]()
ja bym tak zrobiła, genialny pomysłpozytywka pisze:no toście mnie nieźle nastraszyły tymi wspominkami posterylkowymi![]()
![]()
teraz nie wiem, czy przypadkiem nie pojechać zamiast Zdzisi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 75 gości