Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 10:41 Re: Dwa malce[*]Dwa jeszcze walczą. Jeden bardzo słaby.

XAgaX pisze:
CatAngel pisze:A i bym zapomniała :)
Matulka odebrana wczoraj ze sterylki :ok:

rozumiem, że z nią wszystko OK, także w kwestii ewentualnego podtrucia :) bardzo się cieszę :D

Tak z kotką ok, miała tylko dużo laktozy i w poniedziałek na kontrolę :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lip 22, 2011 11:34 Re: Dwa malce[*]Dwa jeszcze walczą. Jeden bardzo słaby.

Musi być lepiej...:(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt lip 22, 2011 12:06 Re: Dwa malce[*]Dwa jeszcze walczą. Jeden bardzo słaby.

też trzymam kciuki :)

i wklejam prywatę- może ktoś z czytających jest w stanie pomóc...

viewtopic.php?f=1&t=130682
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 22, 2011 22:17 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

Pewnie większość z was widziała już wpis z przed 5godzin na fb :cry: :cry:

Właśnie malutka biało-czarna kicia została uśpiona, mała miała krwotok nie było szans na uratowanie :cry: :cry: walczymy o czarnego

Ja już nie mam siły :cry: :cry:
Dzisiaj wszytko ze mnie zeszło :cry: :cry: :cry: jak tylko usłyszałam, ze nie ma szans, że trzeba małej ulżyć i ją uśpić, musiałam wyjść z gabinetu :cry: Marcin też ma dość :cry:
Wracając od weta miałam małą w pudełku na kolanach :placz: :placz: :placz: taką bez ruchu, malutka została zakopana obok rodzeństwa :cry:

Wybaczcie, ale muszę odpocząć, przerosło mnie to :cry: nie mogę sobie darować, że ich nie uratowałam :cry:

Jutro kolejna wizyta z czarnym

Żegnaj malutka,a jeszcze niedawno brykała z rodzeństwem :cry:
Obrazek :cry:
Ostatnio edytowano Pt lip 22, 2011 22:21 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pt lip 22, 2011 22:21 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

CatAngel, czasami nie udaje się pomóc, mimo że robimy wszystko co w naszej mocy, ktoś tam na górze ma jakiś plan, a taki kot postawiony na naszej drodze jest jego częścią...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lip 22, 2011 22:33 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

Aniolku, bardzo mi przykro
Malenka [*]
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lip 22, 2011 22:47 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

O matulu jaki smutny wątek :( :( :( jak śliczna króweczka :(

Żegnajcie Maleństwa [*][*][*][*]

Boże,takie maleństwa :(

Małgoś ,dużo siły CI życze ....................
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 22, 2011 22:58 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

['] bardzo smutno
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt lip 22, 2011 23:21 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

Nie rozumie :( wczoraj czarnuszek prawie już odchodził, a mała czuła się w miarę dobrze, to co poszło nie tak :cry: :cry: gdzie był błąd, że ona odeszła :(
A właśnie mi się przypomniało jak malec wrócił od weta, zwymiotował malutko wody z jakby to ująć skrzepem krwi, taka mała plamka była, wet już był zamknięty więc jutro zapytam jak będziemy na wizycie.

CatAngel

Post » Sob lip 23, 2011 7:38 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

Wszystkie kociaki były leczone tak samo, trzy wyszły z tego, trzy odeszły :(:( jeden walczy od wtorku :(
Dzisiaj o 12.00 jedziemy z czarnuszkiem, ja już nie wiem co mogę jeszcze zrobić :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Sob lip 23, 2011 8:00 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Sob lip 23, 2011 8:00 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

CatAngel pisze:Dzisiaj o 12.00 jedziemy z czarnuszkiem, ja już nie wiem co mogę jeszcze zrobić :cry: :cry:

Być przy nim. Nasza obecność i miłość wiele mogą.
Wiem jak ciężko. Ale spróbuj przy malcu byc spokojna.Nasza panika udziela się im.
On i tak wie,że coś jest nie tak.
Wielkie kciuki :ok:
Maleńtasy
[*][*][*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 23, 2011 8:32 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

Wiem co czujesz,moja maluteńka króweńka tez wczoraj odeszła :cry:
Gosiara

Post » Sob lip 23, 2011 8:36 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

[*]
robisz wszystko co trzeba i ile możesz. Nie odchodzą pod krzakiem, w zimnie i na deszczu, tylko zaopiekowane i pewnie bezpiecznie się czujące. Nie głodne i bez strachu. To OGROMNIE dużo.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 23, 2011 9:41 Re: Trzy malce[*] biało-czarna umarła :(((((((( Czarny walczy!!!

chciałam napisać dokładnie to co morelowa, uratować maluszki jest bardzo ciężko, ale dostały szansę, wiele umiera w krzakach a nie na kolanach :(
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

[poprzednia][następna]