Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 16:15 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

kussad pisze:
alareipan pisze:Bunia ma już FB i sprawa jej domu też jest już wstępnie klepnięta. Wszystko rozegra się w niedzielę.

Ale może Kussad byś zroniła komuś innemu... Agonek, Pyłek... :roll:
Oczywiście spróbuję zrobić . Pojawię się jutro wieczorem. Gdzie mogę znależć informacje i zobaczyć takie wydarzenie, jaką piszecie treść w wydarzeniu? Czy mogę prosić o link do wydarzenia Buni?

Agonek ma: http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 701&ref=ts
Ale nie wiem, nie ja zakładałam (ale btw zajrzyjcie tam, ciekawa propozycja)

Jak zrobicie treść co do Pyłka, to zrobię wydarzenie na WKDT. Przy okazji machania ogłoszeń Niezapominajki w weekend.
Na WKDT wydarzenia robić lepiej, bo od razu powiadomienia i zaproszenia lecą do 730 osób.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lip 22, 2011 17:42 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

W takim razie niczego nie robię tylko udostępniam Agonka :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lip 22, 2011 18:09 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

:kotek:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt lip 22, 2011 18:25 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

jamkasica pisze::kotek:

Czary mary :surprise:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt lip 22, 2011 18:28 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

MalgosiaZ pisze:
jamkasica pisze::kotek:

Czary mary :surprise:

home sweet home ;) na razie jeszcze nie do końca, ale w poniedziałek będę już w Wawie. Teraz powoli nadrabiam i nadziwić się nie mogę ;) a gdzie nowe fotki? :twisted:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt lip 22, 2011 19:40 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

kto będzie jutro? chcę się wybrać :) w niedzielę znów wybywam na tydzień, ale potem już się ustatkuję ;)
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Pt lip 22, 2011 20:13 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

i co z Rodzyną???
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Post » Pt lip 22, 2011 20:31 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Avild - mogę napisać kogo jutro nie będzie :
mnie , Alareipan , Jamkasicy i Naline.
A w niedzielę będzie zaledwie Alareipan i ja.
Rodzyna pomalutku leczy gluta. Ładnie załatwia się do kuwety ( nie wiem jak ona sobie z tym radzi :roll: ).
Apetyt ma doskonały :mrgreen: . Jest bardzo ,bardzo kochana :1luvu: .
Oskar ćwiczy nóżkę na sali :D .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pt lip 22, 2011 20:59 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

hm... to mnie tam w ogóle samą wpuszczą? :(

mam jakieś żarełko dla najmłodszych.

o Oskarku pamiętam, a o Rodzynę pytałam, bo na początku wątku była informacja, że marnie. nawet myślałam, żeby ją ze sobą zabrać, ale to chyba niepotrzebny dla niej stres, podróż na śląsk i z powrotem :( niech malutka trzyma się dzielnie!

Obrazek

avild

Post » Pt lip 22, 2011 21:19 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

No cudownie z Rodzynką to nie jest , siedzi w szafie tam gdzie najbardziej chore. Dostaje kroplówy , w niedzielę opiekun kociarni mówił ,żeby zabierać ją jak najprędzej. Nie wiemy jaki jest jej stan dzisiaj. Tam jednego dnia może być lepiej,drugiego tragicznie :roll: . Ale ratuje się biedulka jak tylko może i trzyma się życia tymi chudymi łapinami( z budowy to skóra i kości).
Pysio natomiast wygląda troszkę lepiej, widać ząbki :D (chociaż kilka).
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Sob lip 23, 2011 0:01 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

ale macie fajne koty :-) :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob lip 23, 2011 9:56 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Witam,

pisze w imieniu smarti, która mnie o to poprosiła, gdyż kociaki tymczaski tym razem skutecznie przegryzły kable i nie ma od kilku dni dostępu do netu i czeka na fachowca.
Na 90% była Paluszanka BLUSIA pojedzie do swojego domku! :piwa: :piwa: :piwa:
Domek jest na Woli w Warszawie, pani czeka na kuriera z zakupami (łącznie z drapakiem) i jak tylko dotrze to kicia pojedzie. Kupiła i montuje siatki w oknach.
To był drugi telefon z magicznego ogłoszenia zrobionego przez Szalonego KOta - dlatego smarti baaardzo, baaardzo prosi o równie magiczne ogłoszenie dla byłej Paluszanki CIUMCI
Ona już naprawdę nie musi być w dt, a jak ktoś ma ją wypatrzeć skoro świat nie wie, ze taki cudny kot czeka na adopcję? :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lip 23, 2011 12:31 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Sob lip 23, 2011 16:37 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

MalgosiaZ pisze:No to teraz obiecana lista potrzeb naszych Paluszków :mrgreen: :
1 -DT , DT i jeszcze raz DT ,nie mówiąc już o DS dla najpilniejszych kotków,które są wymienione na pierwszej stronie
2- wsparcie finansowe na leczenie i zabiegi (zawsze wtedy łatwiej o DT)
3- wsparcie finansowe na dobrą karmę(jedna dycha to tak niewiele ale jedzonka można kupić sporo)
4-lub też sama karma. Dla maluszków bardzo potrzebna i to mokra, bo w suche po prostu robią siooo i q :roll: .
5-dobrej karmy dla alergika potrzebuje Pyłek
6-odżywcze karmy dla niejadków
7-ręczniki,kocyki,podusie,malutkie miseczki(takie do klatek),malutkie kuwetki (lub coś co spełni taką funkcję)
Zamawiając jedzonko dla swoich kotków pls pomyślcie o Paluszkach i zamówcie jakąś malutką paczuszkę dla nich.
Wszystkie rzeczy materialne z terenu Warszawy jestem w stanie odbierać osobiście,aby nie robić kłopotu.
Wpłaty (choćby takie malutkie :oops: ) pls przekazywać na konto Alareipan i Jamkasicy.
Akcja DZIESIĄTAK NA OCZY nadal trwa.
Po wakacjach zapewne ruszą bazarki,bo teraz to taki martwy sezon :? .
BARDZO PROSZĘ , POMÓŻMY KOTKOM W BIDULU !!!

I jeszcze raz przypomnę . :flowerkitty:
Na stronie kwarantanny widać jak wiele kotków znowu przybyło :cry: .
Pomóżcie :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Obrazek

MałgosiaZ

[poprzednia][następna]