Mogę tu napisać całą litanię zachwytów, ale lepiej będzie, jak przestudiujesz wątek - zobaczysz sama

viewtopic.php?f=1&t=126216
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Do małego mieszkanka świetnie nadawałaby się mała Puma, która jest u mnie na tymczasie![]()
Pumcia ma w tej chwili około miesiąca. Została znaleziona w piwnicy obok swojego martwego rodzeństwa![]()
Teraz jest już zdrowym małym grubaskiem, który świetnie się nadaje do "samodzielnej" adopcji - może być jedynym kotem w domu. Mimo, że ma teraz towarzystwo kotów, to woli towarzystwo ludzi. Potrafi się też pięknie bawić sama.
tutaj jest nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=127313&start=0
Korespondentka pisze:Na 1 stronie pod numerem 13 są zdjęcia Wojtka/Bolka (jedni mówią na niego Wojtek, a drudzy Bolek) i Lolka (Lolek to ten mniejszy)
tak wyglądał Wojtek już po renowacji w schronisku (zdjęć jak trafił do schroniska nie wstawiałam, bo widok był okrutny)
Wojtek/Bolek
a tak wygląda teraz
Wojtek/Bolek na wybiegu - kolega ma 1 zęba, bawi się jak niemowlak, jest tłusty jak wieprzek, futro mu pięknieje, pcha się na kolana.
a to Lolek - kiedyś
Lolek :
Lolek dzisiajprzypomnę, że Lolek jest w DT u Kasi, ale jak powiedziałam Kasi, że zrobię zdjęcia Lolkowi i będę go ogłaszała to ...... to chyba ona go nie odda, bo popatrzyła na mnie jak na wariatkę co jej kotka chce zabrać
Taki jestem duży i piękny i nie ma we mnie ani grama dzikości i nieufności.
Lolek jest po operacji usunięcia gałki ocznej - przy okazji został też wykastrowany. Do zdjęć został obudzony, więc zasypia na rękach swojej opiekunki.
Z numerem 6 jest też Zuzia.
Zrobię jej nowe zdjęcia i wstawię, na chwilę obecną mogę napisać tyle, że pozwala , żebym brała ją na ręce, a nawet jak "syczy" to uspokaja się po usłyszeniu mojego głosu .
Korespondentka pisze:A takie maleństwa też mamy :
- jeszcze bezimienne
- płeć : na pewno 1 dziewczyna, a pozostałe zapomniałam![]()
- stan zdrowia: oczy takie jak widać, ja nie za bardzo się na tym znamtrzecia powieka ?? wiem, że były u weta, dopytam o więcej szczegółów.
- schronisko
- Gliwice
- link do wątku : nie zakładam osobnego wątku, zdjęcia będą wstawione na 1 stronie ogólnego wątku
viewtopic.php?f=13&t=123184&start=0
- kontakt: Korespondentka
Ewa 507 953 900 (orange), korespondentka2@wp.pl
- wsparcie finansowe: nie
- informacje pozostałe: są jeszcze z kocią matką
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Wilojoa i 81 gości