Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaZ pisze:No to teraz obiecana lista potrzeb naszych Paluszków:
1 -DT , DT i jeszcze raz DT ,nie mówiąc już o DS dla najpilniejszych kotków,które są wymienione na pierwszej stronie
2- wsparcie finansowe na leczenie i zabiegi (zawsze wtedy łatwiej o DT)
3- wsparcie finansowe na dobrą karmę(jedna dycha to tak niewiele ale jedzonka można kupić sporo)
4-lub też sama karma. Dla maluszków bardzo potrzebna i to mokra, bo w suche po prostu robią siooo i q.
5-dobrej karmy dla alergika potrzebuje Pyłek
6-odżywcze karmy dla niejadków
7-ręczniki,kocyki,podusie,malutkie miseczki(takie do klatek),malutkie kuwetki (lub coś co spełni taką funkcję)
Zamawiając jedzonko dla swoich kotków pls pomyślcie o Paluszkach i zamówcie jakąś malutką paczuszkę dla nich.
Wszystkie rzeczy materialne z terenu Warszawy jestem w stanie odbierać osobiście,aby nie robić kłopotu.
Wpłaty (choćby takie malutkie) pls przekazywać na konto Alareipan i Jamkasicy.
Akcja DZIESIĄTAK NA OCZY nadal trwa.
Po wakacjach zapewne ruszą bazarki,bo teraz to taki martwy sezon.
BARDZO PROSZĘ , POMÓŻMY KOTKOM W BIDULU !!!
magaaaa pisze:Buni trzeba by było zrobić![]()
Oczywiście spróbuję zrobić . Pojawię się jutro wieczorem. Gdzie mogę znależć informacje i zobaczyć takie wydarzenie, jaką piszecie treść w wydarzeniu? Czy mogę prosić o link do wydarzenia Buni?alareipan pisze:Bunia ma już FB i sprawa jej domu też jest już wstępnie klepnięta. Wszystko rozegra się w niedzielę.
Ale może Kussad byś zroniła komuś innemu... Agonek, Pyłek...![]()
naline pisze:Ja, ja!!
Po weekendzie wystawię bazarek.
Ale finansowo to ja nie dam rady na jakiś czas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, Szymkowa i 46 gości