Moderator: Moderatorzy
jej siostra pisze:bossskie
siłą woli powstrzymałam się od zjedzenia po drodze (ten kawałek skórki się nie liczy!), mniejsze pól dałam paw, resztę kontemplujemy z masełkiem; jak z Reja![]()
![]()
![]()
tylko na ile to wystarcza?!
Anna, zbyt rzadko pieczesz chlebki
Cammi pisze:piętki i zakalca - tego jest coś mało w tym chlebie
a starcza na 2 dni - śniadanie/II śniadanie/obiad/kolacja, śniadanie/II śniadanie/obiad/kolacja
Annazoo pisze:jej siostra pisze:bossskie
siłą woli powstrzymałam się od zjedzenia po drodze (ten kawałek skórki się nie liczy!), mniejsze pól dałam paw, resztę kontemplujemy z masełkiem; jak z Reja![]()
![]()
![]()
tylko na ile to wystarcza?!
Anna, zbyt rzadko pieczesz chlebki
Dziękuję
jej siostra pisze:Cammi pisze:piętki i zakalca - tego jest coś mało w tym chlebie
a starcza na 2 dni - śniadanie/II śniadanie/obiad/kolacja, śniadanie/II śniadanie/obiad/kolacja
przy czterech osobach???
edit_f pisze:no pyszny jestchlebek.. mama powąchała i westchnęła: "taki, jak babcia piekła"..
Annazoo pisze:edit_f pisze:no pyszny jestchlebek.. mama powąchała i westchnęła: "taki, jak babcia piekła"..
Najpiękniejszy komplement
Dziękuję wszystkim za udział w bazarku, bardzo, bardzo!
Dziś Staleczka Smilunia dostała drugą dawkę Insolu. Mam nadzieję, że to zadziała. Przez ubiegłe 2 tygodnie łysa plama na karku lekko zarosła już sierścią.
Wpływy z bazarku:
Conchita 25zł
Kocuria 25zł
Tweety 25zł
Miszelina 25zł (o zgrozo zainkasowałam, bo zapomniałam, że to ma być nagroda!!!)
Mavi 25zł
Brązowobiali 25zł
edit_f 40zł
jej siostra 25zł
RAZEM 215zł
![]()
![]()
Cammi pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:no pyszny jestchlebek.. mama powąchała i westchnęła: "taki, jak babcia piekła"..
Najpiękniejszy komplement
Dziękuję wszystkim za udział w bazarku, bardzo, bardzo!
Dziś Staleczka Smilunia dostała drugą dawkę Insolu. Mam nadzieję, że to zadziała. Przez ubiegłe 2 tygodnie łysa plama na karku lekko zarosła już sierścią.
Wpływy z bazarku:
Conchita 25zł
Kocuria 25zł
Tweety 25zł
Miszelina 25zł (o zgrozo zainkasowałam, bo zapomniałam, że to ma być nagroda!!!)
Mavi 25zł
Brązowobiali 25zł
edit_f 40zł
jej siostra 25zł
RAZEM 215zł
![]()
![]()
i jeszcze łodemnie - bo za pierwszy odebrałam w ramach nagrody, za dugi zapłąciłam a trzeciego wczoraj połowę na miejscu zjadłam
baaaaaa
jeszcze namawiam co by zaczęła kobieta masło własnej roboty tłuc
to wtedy możecie do niej wpadać (ma stołki barowe) i stołować się na miejscu
booosko
dziękuję za wczorajszą gościnę i poczęstunek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości