Kocuria pisze:nie ma porównania do takiego marketowego czy nawet piekarniowego chleba, który po dobie się nie nadaje do niczego... Aniu, inspirujesz
Zaproś mnie na przyszły tydzień, przyniosę Ci jako gościniec

Dziewczyny, wielkie, wielkie dzięki!

Moderator: Moderatorzy
Kocuria pisze:nie ma porównania do takiego marketowego czy nawet piekarniowego chleba, który po dobie się nie nadaje do niczego... Aniu, inspirujesz
Annazoo pisze:Kocuria pisze:nie ma porównania do takiego marketowego czy nawet piekarniowego chleba, który po dobie się nie nadaje do niczego... Aniu, inspirujesz
Zaproś mnie na przyszły tydzień, przyniosę Ci jako gościniec![]()
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Kocuria pisze:nie ma porównania do takiego marketowego czy nawet piekarniowego chleba, który po dobie się nie nadaje do niczego... Aniu, inspirujesz
trzymam cię za słowo, a zaproszenie masz zawsze otwartecórkę zagarnij, zrobimy chlebek-tymczas-party
Annazoo pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:Kocuria pisze:nie ma porównania do takiego marketowego czy nawet piekarniowego chleba, który po dobie się nie nadaje do niczego... Aniu, inspirujesz
trzymam cię za słowo, a zaproszenie masz zawsze otwartecórkę zagarnij, zrobimy chlebek-tymczas-party
Córko! Kiedy masz czas? Kiedy nawiedzamy Kocurię?
Cammi pisze:Annazoo pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:Kocuria pisze:nie ma porównania do takiego marketowego czy nawet piekarniowego chleba, który po dobie się nie nadaje do niczego... Aniu, inspirujesz
Córko! Kiedy masz czas? Kiedy nawiedzamy Kocurię?
Tylko nie na ten weekend bo Twoja Mać się do mnie wybiera z chlebkiem a Córa będzie musiała oporzadzić kocie towarzystwo pozostawione
P.S. Składam reklamacje - nie było ani mm zakalca!!!
jej siostra pisze:witam, dopiero wróciłam (trasą dzisiejszej ulewy) i jestem nieco zakręcona - czy "dwa chlebki dziennie" oznacza, że też mogę się zapisać na 25?
brązowobiali pisze:PysznyTylko za szybko znika
brązowobiali pisze:Ja obgryzałam piętki w autobusie w drodze do domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra i 3 gości