Proszę o zamknięcie wątku

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw lip 21, 2011 15:31 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

krynia08 pisze:Ty dzis oberwiesz :ryk: :ryk: :ryk:

I Ty Brutusie?? Wszystkie mnie dziś chcą bić :( :conf:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw lip 21, 2011 19:18 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

AniaWrocław pisze:

bo to zaczepka do spotkania :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw lip 21, 2011 20:21 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

zaznaczam i czaję się okrutnie :)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw lip 21, 2011 20:39 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

krynia08 pisze:MYDEŁKA DOTARŁY DO MOICH DZIECI :1luvu: PRZEPIĘKNIE ZAPAKOWANE :1luvu: reszta wpisu po wannie :mrgreen:

i....ładnie pachnie, super się pieni, nie podrażniło mi twarzy,mylam cala twarz łącznie ze zmyciem makijazu
domywa makijaż :!: tusz do rzes, cienie, baze, podklady wszystko zlazlo pieknie :D nie piecze i nie boli i nie jestem burak na twarzy a to juz super :1luvu: troche szczypie w oczy (ale mniej niz bambino dla dzieci :) po tamtym myslalam ze mi wypali), POLECAM :ok: :ok: :ok:
krynia08

Post » Czw lip 21, 2011 20:41 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

krynia08 pisze:
krynia08 pisze:MYDEŁKA DOTARŁY DO MOICH DZIECI :1luvu: PRZEPIĘKNIE ZAPAKOWANE :1luvu: reszta wpisu po wannie :mrgreen:

i....ładnie pachnie, super się pieni, nie podrażniło mi twarzy,mylam cala twarz łącznie ze zmyciem makijazu
8O domywa makijaż :!: tusz do rzes, cienie, baze, podklady wszystko zlazlo pieknie :D nie piecze i nie boli i nie jestem burak na twarzy a to juz super :1luvu: troche szczypie w oczy (ale mniej niz bambino dla dzieci :) po tamtym myslalam ze mi wypali), POLECAM :ok: :ok: :ok:

doczekać się nie mogę :crying:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lip 21, 2011 20:45 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

kotx2 pisze:
krynia08 pisze:

8O domywa makijaż :!: tusz do rzes, cienie, baze, podklady wszystko zlazlo pieknie :D nie piecze i nie boli i nie jestem burak na twarzy a to juz super :1luvu: troche szczypie w oczy (ale mniej niz bambino dla dzieci :) po tamtym myslalam ze mi wypali), POLECAM :ok: :ok: :ok:

ja też :ryk: bo to moja córka przyslała opisa :mrgreen: ja na swoje czekam :ryk:
krynia08

Post » Czw lip 21, 2011 20:48 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

ja czekam na te ,co zmarszczki zabija na śmierć :mrgreen:
krynia08

Post » Czw lip 21, 2011 21:48 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

kotx2 pisze:
krynia08 pisze:

na szczypanie? :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw lip 21, 2011 21:48 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

krynia08 pisze:
AniaWrocław pisze:

bo to zaczepka do spotkania :ryk: :ryk: :ryk:

Taa, ciekawe gdzie? Pewnie w kocim raju dopiero :ryk:
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw lip 21, 2011 22:08 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

w piekle :mrgreen:
krynia08

Post » Czw lip 21, 2011 22:09 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

przynajmniej ciepło bedzie :D

kotx2

Post » Czw lip 21, 2011 22:10 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

kotx2 pisze:przynajmniej ciepło bedzie :D

dotrzesz do nas?
krynia08

Post » Czw lip 21, 2011 22:13 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

krynia08 pisze:

dotrzesz do nas?

Kobitki, to się nie spotkamy, nie lubię gorąca ...
Obrazek

AniaWrocław

Post » Czw lip 21, 2011 22:14 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

AniaWrocław pisze:
krynia08 pisze:

dotrzesz do nas?

Kobitki, to się nie spotkamy, nie lubię gorąca ...

lodem oblozymy :D

kotx2

Post » Czw lip 21, 2011 22:22 Re: Mydła Mruczeńki- zapisy na dziegieć na łuszczycę

dostaniesz garsonke ze smoły :ryk: bardzo dobra izolacja :ryk: nawet od wody :ryk:
krynia08

[poprzednia][następna]