PILNE !!! SZUKAM MATKI ZASTĘPCZEJ DLA KOCIĄT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 21:11 PILNE !!! SZUKAM MATKI ZASTĘPCZEJ DLA KOCIĄT

Witam...
Przygarnełam 4 dni temu 2 małe kotki mają nie cały tydzień (swierdzenie weterynarza)
Były brutalnie potraktowane, gdyż wraz z koleżankami wracając do domu słyszeliśmy hałasy odbywające się z kontenera...
Były to piski kociąt, koleżanka weszła tam i wyjeła czarny worek ze śmiećmi w niej były 3 kotki jeden z nich najprawdo podobniej sie udusił, był na samym dnie worka przyciśnięty odpadkami, dwa przeżyły...
Obocnie mają się dobrze staram się jak mogę, udzielałam się na różnych forach starając się o jakieś wskazówki...
Wygrzewam je, karmie, po karmieniu mokrymi wacikami głaszcze brzuszki potem okolice intymne i okolice odbytu...

Ogólnie słyszałam o Matce zastępczej dla maluchów...
Myśle że tak będzie najlepiej dla nich i dla mnie, ja myśle że nie mają teraz źle ale boje sie że zrobie coś nie tak i zdechną :( tego bym nie chciała...
Nie jest lekko ponieważ mam dziecko (córkę) 2latka i 6 misięcy na szczęści nie ma żadnego uczulenia ale mimo to gdy nie na krok odejdę od maluchów mała je rusza...

Bardzo proszę o jakąś pomoc. Gdzie mogę się poradzić? Jak mam do tego wszystkiego podejść? Co mogę zrobić? Czy da radę żeby maluchy miały możliwość mieć mamę zastępczą?

Pozdrawiam Angelika

Jestem z okolic Warszawy dokładnie Żyrardów

Obrazek
Obrazek mam naziej że zdjęcia widać...
Ostatnio edytowano Czw lip 21, 2011 21:28 przez Black_Angel19, łącznie edytowano 1 raz

Black_Angel19

Od: Czw lip 21, 2011 20:39

Post » Czw lip 21, 2011 21:14 Re: PILNE !!! SZUKAM MATKI ZASTĘPCZEJ DLA KOCIĄT

Napisz, skad jestes.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lip 21, 2011 21:26 Re: PILNE !!! SZUKAM MATKI ZASTĘPCZEJ DLA KOCIĄT

Edytuj swój pierwszy post ( kliknij przycisk "zmień" ) i wpisz w temacie nazwę miejscowości.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04