Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 19:41 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Dzięki Amyszka :1luvu:
Ale Bulinka jest w DT w Warszawie . A taki ładny banerek z najładniejszym zdjeciem...
No, tak.. nie zmieniony tytuł -
Asia!!!
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon lip 11, 2011 20:01 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

morelowa pisze:Dzięki Amyszka :1luvu:
Ale Bulinka jest w DT w Warszawie . A taki ładny banerek z najładniejszym zdjeciem...
No, tak.. nie zmieniony tytuł -
Asia!!!

To jak się zamawia a tytuł nic nie mówi to trzeba pisać w zamówieniu 8)

Zaraz poprawię :ok:

edit :
już poprawiony :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lip 11, 2011 20:44 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Dobrze, prosze Pani... :oops:

:D

Chyba sie trzeba udać na fb po Asię :roll: , Nie zagląda tu :cry: Ale to już nie dzis, chyba , że ktoś sie pofatyguje...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon lip 11, 2011 20:51 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Będziemy puchatą Bulinkę ogłaszać , ale pomalutku...

Obrazek

morelowa

Post » Wto lip 12, 2011 8:21 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Bardzo pomalutku...
Bulinka znowu choruje... Jak się zorganizuję to napiszę takie antyogłoszenie. Nie żeby nie brać Bulinki, tylko mało zachęcające :roll: - ona będzie kotem z problemami i wymagającym spokoju, ciepła i pewnie ... kasy. :(

Obrazek

morelowa

Post » Wto lip 12, 2011 8:36 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

biedactwo :(

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon lip 18, 2011 19:11 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

No, nie można powiedzieć, żeby się tu ludzie dobijali... Wiem, info też nie za dużo :roll:

Przyszło mi do głowy, żeby założyć nowy wątek, taki z przeniesieniem, bo sytuacja jest zupełnie nieadekwatna do tytułu, Asia zaginęła chyba...
jednak może nie, poniewaz sprawy wyglądają tak, że NIE szukamy DS w panice;
będziemy próbować z takim antyogłoszeniem, ponieważ Bulinka wymaga domku specjalnej troski [ale przecież zdarzają się domki, które biora chore czy niekompletne kotki .. :? ].
Ma astmę lekką, zrosty w przewodach nosowych po niedoleczonych kk; śpiąc na plecach chrapie jak facet :lol: - ale jest delikatna 'na zdrowiu' i psychicznie.
Ale przede wszystkim prawie nie widzi, jednak potrafi wejść na kanapę jak rezydenci domku , zejść do ogrodu i wrócić bez problemu.
I wg p. Hani, u której jest na dt - futro ma jak puch z jedwabiem. To nawet jakby widac na zdjeciach :D
P. Hania nie odda jej do domu, który nie spełni bardzo wysokich wymagań, także tych związanych z dziką miłością do kotów, którym trzeba wiecej cierpliwości niż innym, poświęcić.
Więc domek dla Bulinki musiałby baaaardzo sie starać by zostać jej domkiem :!:

Obrazek

morelowa

Post » Pon lip 18, 2011 19:22 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

ObrazekObrazekObrazek

A jest o kogo się starać :D Panna pluszak wyjątkowy :1luvu:

Obrazek

morelowa

Post » Pon lip 18, 2011 20:48 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Buklinka naprawdę wypiękniała :1luvu:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto lip 19, 2011 22:43 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Ależ z niej ...laska!:) Szkoda tylko, że Buliego brak...:(
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Śro lip 20, 2011 8:27 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

No, szkoda wielka... :cry: , może też byłaby zdrowsza...

Dziś postaram się napisać ogłoszenie dla Gosi. P. Hani zdecydowała, ale warunki są ostre :) , jednak dla niej to za dużo kotów w domu.

Obrazek

morelowa

Post » Czw lip 21, 2011 14:51 Re: Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

Kochanie nie zaginełam, aczkolwiek miałam zbyt dużo swoich problemów na głowie i nie myślałam tak do końca o forum wybaczcie nadrabiam zaległości zmieniłam nazwe wydarzenia postaram sie ogarnąć już wszystko... Cat Angel przeleje pieniązki ale musiałabym Ją prosić o napisanie ogłoszeń bo ja nie mam czasu narazie na nic....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Czw lip 21, 2011 16:20 Re: Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

No , już dobrze, dobrze... :lol:

Obrazek

morelowa

Post » Czw lip 21, 2011 21:11 Re: Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

mj_liberian_girl pisze:Kochanie nie zaginełam, aczkolwiek miałam zbyt dużo swoich problemów na głowie i nie myślałam tak do końca o forum wybaczcie nadrabiam zaległości zmieniłam nazwe wydarzenia postaram sie ogarnąć już wszystko... Cat Angel przeleje pieniązki ale musiałabym Ją prosić o napisanie ogłoszeń bo ja nie mam czasu narazie na nic....

u mnie też kiepsko, tracę po kolei maluszki :cry: :cry:
Przepraszam ale ja nie mam głowy do tekstu teraz :cry:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sie 27, 2011 20:46 Re: Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

A co tu tak cicho u Bulinki?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

[poprzednia][następna]