Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 20:06 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

:kotek: Podczytywałam poprzedni wątek, będę podczytywać i ten :ok:
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Czw lip 21, 2011 20:12 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Gosiu, jak ci dzisiaj znowu urządzą koncert, to kup jutro walerianę. Kotom pokrop na podłodze, a sama pobierz dopyszcznie - nawet jeżeli będzie wycie, to i tak to prześpisz :wink:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw lip 21, 2011 20:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Obiecałam,że zdam relację,to muszę...Agata ma rację,zmęczenie bierze górę...ale zgodnie z obietnicą wyedytowałam pierwszy post,żebyście miały cały obraz nędzy i rozpaczy :( .
Agatę chciałam przeprosić...naprawdę nie byłam dzisiaj najlepszym towarzyszem...wynagrodzę jej to w przyszłym tygodniu :1luvu: .
Tym bardziej,że jej pomysł z piaskiem w kuwecie zadziałał...Roksanę wygoniłam,żeby obrabowała dziecięcą piaskownicę,wsypałam do kuwety...i w dziesięć minut było po sprawie :ryk: .Aga-szacun :mrgreen: .
A to zdjęcie pod tytułem " Zabójstwo ośmiornicy "...Jasdorku,zabaweczki dotarły,jak widzisz w samą porę :1luvu: .

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Agata prosiła,żeby napisać,że jest piękna...wiec zgodnie z obietnicą piszę :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lip 21, 2011 20:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jej,prawie wszystkie cioteczki i wujek w komplecie :ryk: !
Jak miło :1luvu: :1luvu: :1luvu: !
Kamari-waleriana nie da mi rady...prędzej jakiś kij bejbolowy,zwany nie bez powodu " usypiaczem "
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lip 21, 2011 20:17 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

MAŁGOSIA ZABIJĘ!!!!!!!!!!!!!!!
najszczesliwsza

Post » Czw lip 21, 2011 20:19 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Zaznaczam - podczytywaczką cichą jestem od początku pierwszego wątku :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lip 21, 2011 20:20 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:MAŁGOSIA ZABIJĘ!!!!!!!!!!!!!!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:

vip

Post » Czw lip 21, 2011 20:21 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

jaaana pisze:Zaznaczam - podczytywaczką cichą jestem od początku pierwszego wątku :D

Witamy pięknie :D !

vip

Post » Czw lip 21, 2011 20:28 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

i ja jezdem, jak mówiłam, zawsze spóżniona :oops:
Oooo i jaki fajny tytuł :D
Małgosiu, śpij, kociaste tez to moze trochę uspokoi - moze pozują się spokojniej, że skoro Duża znów 8O śpi , to jednak dom jest :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lip 21, 2011 20:31 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

izka53 pisze:i ja jezdem, jak mówiłam, zawsze spóżniona :oops:
Oooo i jaki fajny tytuł :D
Małgosiu, śpij, kociaste tez to moze trochę uspokoi - moze pozują się spokojniej, że skoro Duża znów 8O śpi , to jednak dom jest :ok: :ok: :ok:

Miło cię widzieć,Izo :1luvu: ....mam nadzieję,że coś się zmieni...naprawdę ta noc była ciężka :( .

vip

Post » Czw lip 21, 2011 20:36 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Chyba odpadam...jutro napiszę więcej,bo nie tylko koty dały mi dzisiaj wycisk :evil: .
Ale już musze poprawiać co trzeci wyraz...to chyba czas na mnie...
Wszystkim cioteczkom i stryjkowi dobrej nocy i kolorowych snów :1luvu: :1luvu: :1luvu: :!:

vip

Post » Czw lip 21, 2011 20:36 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

DOBRANOC

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lip 21, 2011 20:38 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja do cichego podczytywania no i jak trzeba do :ok: :ok: potrzymania :)

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Czw lip 21, 2011 20:43 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

osiek39 pisze:Ja do cichego podczytywania no i jak trzeba do :ok: :ok: potrzymania :)

Trzymanie wskazane wielce :D ,podczytywanie takoż :D .
Witamy sie pięknie :1luvu: !

vip

Post » Czw lip 21, 2011 20:44 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Zaznaczam
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]