KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 18:48 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Nic się nie stało :D Niech się dobrze nosi i spodoba dziewczynce dla której jest przeznaczona :ok: A ja obecnie naprawiłam kontakt zepsuty i leczę grzybicę skóry, którą mnie zaraziła Koibito :roll: Na szczęście na nogach, więc ani nie widać, ani nie przejdzie łatwo na innych. Reszta kotów nie podłapała, bo to ja jestem mamunia, którą się ciumka, ugniata i na której się śpi pod kołderką :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lip 21, 2011 19:09 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Wezme dyzur jutro /piatek/wieczor.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw lip 21, 2011 19:12 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

jadziaII pisze:Wezme dyzur jutro /piatek/wieczor.

Jadzia dzięki :D już wpisuję :)
Więc do obstawienia jest tylko sobota rano :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 21, 2011 19:15 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

terenia1 pisze:

bieremy z Piotrkiem sobote :ok:

ale pojutrze czy za tydzien?? 8O

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw lip 21, 2011 19:18 Re: zakładam nowy wątek proszę nie pisać

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.07.-31.07.2011
25.07. pon. rano brak wie. MaraS.
26.07. wt. rano brak wie. Cookie
27.07. śr. rano brak wie. brak
28.07. czw.rano brak wie. Cookie
29.07. piat rano brak wie. brak
30.07. sob. rano brak wie. brak
31.07. niedz. rano brak wie. Dorotka
Dziewczyny dzięki za dyżurki :)

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 19:19 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:bieremy z Piotrkiem sobote :ok:

Sobota rano do obstawienia w tym tygodniu a przyszłym i sobota rano i sobota wieczór :(

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 19:31 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Zawiozłam do kociarni jedzonko wpakowałam do szafy. Przywiozłam tez taką mniejszą króliczą klatkę zostawiłam w przedsionku na zdrowej.
Niestety przywiozłam nowe kocię do kociarni jest w boksie taka malusia pręgusia ze schroniska, była w Almavecie bo w schronisku na adopcjach nowych nie jadła i siedziała taka chudzinka biedna :( to jest jedno z kociąt które przywiozła do schroniska *Martynka* z bożeną1964 kociaki z Niweckiej co biegały po torach :( kicia chudzina straszna w lecznicy została odkarmiona i podleczona, ale niestety jeszcze potrzeba długo czasu żeby nabrała ciałka. Wiem że mnie zabijecie ale nie miałam sumienia malutkiej zawozić o schronu :oops: :cry: dzwoniła Marlenka po wieczornym dyżurze, że ma wodnistą biegunkę :cry: kurcze obserwujcie ją jak coś trzeba znów do lecznicy :( Pani Ilonka mówiła że nią w miarę ok no ale wiadomo jak jest z kociętami :(
Odwiedziłam Miodka - wymiziałam, wygłaskałam i wycałowałąm pysio :1luvu: to taki cudny kociak :1luvu: wygląda na oko dobrze mądrala jest spokojny, nie drze się nie płacze jakby wiedział , że to dla jego dobra. Wygląda dobrze macha ogonkiem :) kurcze żeby się wszystko z nim udało :(
Jak coś trzeba myśleć o domku tymczasowym dla Miodka on nie może wrócić na kociarnię :(
W lecznicy jeszcze Kiara koteczka z wielką raną na łapce taka malusia pingwinka znaleziona na cmentarzu i przywieziona do schronu - ona po zakończeniu leczenia też nie może wrócić do schronu :( Rana na łapce bardzo dobrze się goi a co będzie dalej zobaczymy.

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 19:49 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

czy to ta kotka z połamanymi wąsikami o ktorej pisałam na watku schroniska?W niedziele ją ogladalam sama skóra i kość,a na dodatek "biała":(
Dobra zakumałam to ta kotka którą miałam odebrać w sobotę ale p.doktor postanowiła ja zostawić na weekend w szpitalu

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 21, 2011 19:51 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

I sprawozdanie finasowe no niestety jesteśmy do tyłu :(
OBECNIE STAN NASZEGO KONTA TO 894,54 ZŁ

Płatności, które zrobiłam w lipcu:
-143zł żwirek
-83,35zł Allegro
-111,14zł media KOcia Chatka prąd, woda, ścieki
-503,71zł czynsz Kocia Chatka
-435 zł opieka weterynaryjna Almavet było o 100zł więcej, ale teściowa P. Moniki naszej wetki dopłaciła 100zł :1luvu:
-178zł opieka weterynaryjna Almvet
-444zł opieka weterynaryjna Lupus
-100,50zł księgowa

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 19:56 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Do zapłaty właściwie na już mamy 2 faktury z lecznic Lupusa i Almavetu dziś odebrałam fakturę z Almvetu za okres leczenia do 19.07.11r. - do tej faktury nie jest wliczone jeszcze leczenie i operacja Miodka, leczenie Ksary kotki z cmentarza, leczenie koteczki pręguski którą dziś przywiozłam do KOciej Chatki, i Mery która dziś jest w lecznicy i bedzie do jutra. Więc następna faktura też nie będzie mała :(

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 20:02 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Do zapłaty zgodnie z rozpiskami, które dostałam w załączeniu do faktur :

LECZNICA LUPUS 383ZŁ
10zł - leki Tosia, Longer
50zł - Nadia szczepienie
37zł - Dixi i Tosia
12zł - książeczki dla tymczasów schroniskowych u Emiś
22zł - badania krwi Lucek
50zł - kotki schroniskowe u Emiś
27zł - karma dla schroniskowych u Emiś
95zł - Dixi i Cytryn
80zł - sterylizacja Fredki z Kociej Chatki

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 20:06 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

terenia1 pisze:Do zapłaty właściwie na już mamy 2 faktury z lecznic Lupusa i Almavetu dziś odebrałam fakturę z Almvetu za okres leczenia do 19.07.11r. - do tej faktury nie jest wliczone jeszcze leczenie i operacja Miodka, leczenie Ksary kotki z cmentarza, leczenie koteczki pręguski którą dziś przywiozłam do KOciej Chatki, i Mery która dziś jest w lecznicy i bedzie do jutra. Więc następna faktura też nie będzie mała :(

Tereniu ,tak jak wcześniej deklarowałam ja zapłacę za leczenie Miodka. Proszę jedynie o przedłużenie terminu zapłaty po 5 sierpnia , bo na razie jestem bez kasy.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw lip 21, 2011 20:17 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

gosiakot pisze:
terenia1 pisze:Do zapłaty właściwie na już mamy 2 faktury z lecznic Lupusa i Almavetu dziś odebrałam fakturę z Almvetu za okres leczenia do 19.07.11r. - do tej faktury nie jest wliczone jeszcze leczenie i operacja Miodka, leczenie Ksary kotki z cmentarza, leczenie koteczki pręguski którą dziś przywiozłam do KOciej Chatki, i Mery która dziś jest w lecznicy i bedzie do jutra. Więc następna faktura też nie będzie mała :(

Tereniu ,tak jak wcześniej deklarowałam ja zapłacę za leczenie Miodka. Proszę jedynie o przedłużenie terminu zapłaty po 5 sierpnia , bo na razie jestem bez kasy.

Ja się dorzucę do rachunku za Miodzia, tylko proszę o podanie kwoty, jaką trzeba zapłacić za jego leczenie.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw lip 21, 2011 20:25 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

LECZNICA ALMAVET DO ZAPŁATY 1157ZŁ
200zł - szczepionki Versifelt 200zł (10szt.)
22zł - Nela Lincospectin, immodulen
21zł - Fuksik EnisilF, immodulen
15zł - kotka czyszczenie uszu ivermektyna
12ł - Drontal dla Miodka
28zł - Klimek kąpiel i wyczesywanie jaj wszołów, badanie kału, flotacja
45zł - Miodek rtg kontrolne, premedykacja, wybudzenie, zdjęcie opatrunku
17zł - Lea czyszczenie uszu, książeczka zdrowia, badanie mikroskopijne wydzieliny z uszu
95zł - Nela usunięcie kamienia nazębnego, lincospectin
6zł - 1 tabletka Milbemax
97zł - Ines badanie moczu ogólne, osad, premedykacja , nenflon, morfologia, mocznik, kreatynina, leki
85zł - Biedronek morfologia, venflon, premedykacja, leczenie szpitalne, leki
135zł - Gucio kotek schroniskowy obecnie jest na tymczasie u MartynyP. test pp, kroplówka, venflon, hospitalizacja, leki
10zł - Biedronek leki
12zł - Gucio jedzonko
10zł - Mahduri badanie kału
10zł - leki Biedronek
21zł - Cytryn milbemax, książeczka zdrowia, badanie mikroskopowe wydzieliny z uszu
20zł - Hopka advocat
60zł - schroniskowe 3 buraski test pp, Sultridin inj., igpro-dc, kroplówka
105zł - schronsikowe kociaki venflon, kroplówka, jedzonko, hospitalizacja,leki
18zł - neomycyna
42 zł - kociaki ze schroniska 3xoprysk frontlain, książeczki zdrowia, milbemax
20zł - Klimek badanie kału, kapiel, leki
42zł - jedna ryza ligniny 5kg (poszły dwie na kociaki biegunkowe w szpitaliku)

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 21:55 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:
terenia1 pisze:

bieremy z Piotrkiem sobote :ok:

Czy ta sobota 23.07 rano jest obstawiona czy nie bo juz sie pogubilam.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

[poprzednia][następna]