Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Wezme dyzur jutro /piatek/wieczor.
terenia1 pisze:jadziaII pisze:Wezme dyzur jutro /piatek/wieczor.
Jadzia dziękijuż wpisuję
Więc do obstawienia jest tylko sobota rano
Filomen pisze:bieremy z Piotrkiem sobote
ale pojutrze czy za tydzien??
terenia1 pisze:Do zapłaty właściwie na już mamy 2 faktury z lecznic Lupusa i Almavetu dziś odebrałam fakturę z Almvetu za okres leczenia do 19.07.11r. - do tej faktury nie jest wliczone jeszcze leczenie i operacja Miodka, leczenie Ksary kotki z cmentarza, leczenie koteczki pręguski którą dziś przywiozłam do KOciej Chatki, i Mery która dziś jest w lecznicy i bedzie do jutra. Więc następna faktura też nie będzie mała
gosiakot pisze:terenia1 pisze:Do zapłaty właściwie na już mamy 2 faktury z lecznic Lupusa i Almavetu dziś odebrałam fakturę z Almvetu za okres leczenia do 19.07.11r. - do tej faktury nie jest wliczone jeszcze leczenie i operacja Miodka, leczenie Ksary kotki z cmentarza, leczenie koteczki pręguski którą dziś przywiozłam do KOciej Chatki, i Mery która dziś jest w lecznicy i bedzie do jutra. Więc następna faktura też nie będzie mała
Tereniu ,tak jak wcześniej deklarowałam ja zapłacę za leczenie Miodka. Proszę jedynie o przedłużenie terminu zapłaty po 5 sierpnia , bo na razie jestem bez kasy.
Filomen pisze:terenia1 pisze:jadziaII pisze:Wezme dyzur jutro /piatek/wieczor.
Jadzia dziękijuż wpisuję
Więc do obstawienia jest tylko sobota rano
bieremy z Piotrkiem sobote
ale pojutrze czy za tydzien??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, puszatek i 69 gości