DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 20:10 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:
welina pisze:A ja na operację Nero uzbierałam z mojego bazarku tylko 51 zł. :( Wyślę meksykance :ok:

welina
moim zdaniem ty powinnaś te pieniądze zostawić sobie bo twoja sytuacja zmieniła się-masz dwa kociaki;będziesz miała częściowo na szczepienie..
my jakoś sobie poradzimy :ok:

Jak na Nero to na Nero.On niepełnosprawny-ja też musimy sobie pomagać :mrgreen:

Przelew wysłałam dzisiaj rano :ok:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto lip 19, 2011 20:18 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

meksykanka pisze:Welina to ma strasznie silne poczucie sprawiedliwości i za groma do niczego jej przekonać nie można.
Boksowanie nic nie pomaga.
Ale, ja normalnie jak już osobiście dotrę to przemocy użyję :evil:
Choć i tak nie mam gwarancji, że to coś da :roll:

Nie dasz mi rady jestem -postury Pałacu Kultury :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

Pa dziewczyny :1luvu: gaszę pożeracza czasu bom zmęczona,a jutro mam sprawę( jestem świadkiem ) tego dzieciaka co to Gmina po śmierci matki chce go wyrzucić na ulicę.Ech życie.....

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro lip 20, 2011 20:18 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Asiu, poszedł Kropek w eter. kciuki :ok:

jak sprawa?

Asia jak kot wciągacz?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lip 20, 2011 21:07 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Też podglądamy po cichutku. :kotek:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lip 21, 2011 13:16 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Jak tam ?
Bo ja nawet nie mam czasu na nic :( przez kociaste, więc prawie mnie na wątkach nie ma :?
Jak sprawy z Nero (przypomniało mi się jak Asiu dałaś właśnie wpis na fb) pilnuje ktoś FB :)

Asiu zmieniaj tytuł i zdjęcie raz w tygodniu-wszyscy dostaną informacje o zmianie :) i wejdą w wydarzenie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lip 21, 2011 14:17 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

tytuł tytułem a jak zmienić zdjęcie?
Asiu dzięki za Kropka :1luvu:
Wciągacz ma się nie żle :ok: już zlazł z regałów i przychodzi na miziania do mnie i w dzień i w nocy;dzidziuś mój malutki :1luvu: modliłam się o jego zdrówko :? nie wiem jak ludzie spokojnie śpią po nocach mając wychodzące koty 8O 8O 8O ;moja niedaleka sąsiadka właśnie szuka od 5dni swojego rudzielca bo przepadł :( ...."on gdzieś jest! tylko gdzie? on musi wrócić"-to słowa sąsiadki :evil: -taki teskt poraża i przeraża :evil:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw lip 21, 2011 14:29 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:tytuł tytułem a jak zmienić zdjęcie?

Już piszę :)
wchodzisz w edycję wydarzenia i tam pod zdjeciem masz Zmień zdjęcie wydarzenia i klikasz potem wybierasz dane zdjęcie z komputera :) tyle i zapisujesz :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lip 21, 2011 14:43 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

oki,oki spróbuję wieczorkiem jak dożyję :( teraz to mam koszmar-upał,duszno,upał,duszno-pył,sierść,pyłki,roztocza-brrrrrrrrrrrr-alergia na wszystko-ale co robić? kuwet samowynoszących urobek jak na razie jeszcze nie ma 8) sierść też nieokiełznana lata wszędzie gdzie chce...idę dalej naczynia czekają :mrgreen: póżniej pranie wrzucić bo znowu koty womitowały :roll:
teraz mam najlepszy przykład żeby przyjmować dla kotów to co sprawdzone :?
żadna nowa karma nie "przyjęła się" :( właściwie to bezdomniaki są zaopatrzone na bardzo długo w suchą karmę;teraz gdy ktoś zaproponuje mi pomoc to tylko konkretną: albo Sanabelle albo Josera albo Royal Canin;już mam dosyć tych "womitów" :evil:

J.D.

Post » Czw lip 21, 2011 19:12 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

A Brit też już beee?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lip 21, 2011 19:29 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Puściłam Puszę. Kciuki :ok:
idę się położyć bo padnę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lip 21, 2011 20:02 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Erin pisze:A Brit też już beee?

nie wiem :? brita było mało jak rozdzieliłam na wszystkie :roll: nie wiem tak na prawdę po który zwracają bo był zmieszany nutra i animonda;jutro nasypię oddzielnie wtedy zobaczymy :roll:
Asiu kochana jesteś :1luvu:
oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: są !!!!

J.D.

Post » Czw lip 21, 2011 21:29 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Jak u mnie zaczynają się pawie, to znak, że trzeba więcej karmy na kłaki dawać.

Erin

Post » Czw lip 21, 2011 21:43 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Erin pisze:Jak u mnie zaczynają się pawie, to znak, że trzeba więcej karmy na kłaki dawać.

też tak myślę tylko nie znam takiej na prawdę dobrej karmy odkłaczającej;podaję pastę ale z ty mam problem.....Iza a ty jaką karmę dajesz?

J.D.

Post » Czw lip 21, 2011 21:48 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

J.D. pisze:
Erin pisze:Jak u mnie zaczynają się pawie, to znak, że trzeba więcej karmy na kłaki dawać.

też tak myślę tylko nie znam takiej na prawdę dobrej karmy odkłaczającej;podaję pastę ale z ty mam problem.....Iza a ty jaką karmę dajesz?

Ja kupuję Royala INTENSE HAIRBALL - naprawdę dobra.

Erin

Post » Czw lip 21, 2011 22:09 Re: DT u J.D.<Ciężkie czasy-wspomóż groszem moje tymczasy !!!!!!

Erin pisze:
J.D. pisze:

Ja kupuję Royala INTENSE HAIRBALL - naprawdę dobra.

dzięki bardzo :ok:

J.D.

[poprzednia][następna]