Miau Adopcje(11 do adopcji, 3 z budek, 3 rezyd.+TIGRA)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 8:40 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

wczoraj do adopcji za miast Tigrusi, poszła Czarna Carmen
dziękujemy!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Nie lip 17, 2011 22:30 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

:ok:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie lip 17, 2011 22:53 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Chodźcie wy-adoptujemy Sabinie wszystkie koty podczas Jej nieobecności :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Nie lip 17, 2011 22:57 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Hahahah, oj to by była najlepsza akcja świata :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pon lip 18, 2011 7:03 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Marlon pisze:Chodźcie wy-adoptujemy Sabinie wszystkie koty podczas Jej nieobecności :)

ale by było fajnie!
Obrazek

maria_kania

Post » Wto lip 19, 2011 7:26 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

hop
Obrazek

maria_kania

Post » Śro lip 20, 2011 7:14 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

:D
Obrazek

maria_kania

Post » Czw lip 21, 2011 7:32 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

cudowne wiesci z domu od Leksia
cytuje:"Wysyłałam kilka zdjęć Leksia, futerko pięknie odrasta, praktycznie nic nie widać.
Koty całkowicie się zaakceptowały, razem śpią, jedzą, nie ma żadnego problemu. Nawet myją się wzajemnie, bardzo fajny widok :)
Mam prośbę, proszę pokazać zdjęcia Pani Sabinie bo gdzieś zapodziałam adres mailowy. Teraz Leksiu to moja chluba rodzinna :) Piękny z niego kotek i cierpliwy model do zdjęć :) Pozuje jak fachowiec :)
A do tego sam się nauczył paru umiejętności, wskakuje na kolana na głaskanie, wita się z nami dotykając główką naszych głów :) podtyka łapki do całowania, albo brzuszek. No i żaden owad się nie uchowa przy trzech kotach, polują dniami i nocami :)
pozdrawiam"
hip hip hurra!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek
Obrazek

maria_kania

Post » Czw lip 21, 2011 18:20 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Brawo Leksiu, brawo!!!

KaleidoStar

Post » Pt lip 22, 2011 7:55 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

wczoraj porobilam Sabinowym kotom ogloszenia na trojmiasto.pl kazdemu odzielnie ale chyba cisza...
cóż... bedziemy probować...
Obrazek

maria_kania

Post » Wto lip 26, 2011 9:52 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Zoi już w domu stałym! :)

Wczoraj przyjechała po nią bardzo sympatyczna i kochająca zwierzęta rodzinka. Pierwsze wieści - kicia jest spokojna, pozwala się głaskać, jest troszkę wystraszona ale nie ucieka. Śpi w swojej budce-drapaczku.

W ciągu tygodnia/dwóch powinno być wiadomo czy się "przyjęła" w nowym domku.
Mam nadzieję, że będzie jej tam bardzo dobrze..
A ja sobie troszkę potęsknię...

P.S. Brawa dla Leksia! :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Wto lip 26, 2011 12:08 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

hip hip hurra!
trzymam kciuki za szybkie odnalezienie sie Zoi w nowym domku!
Obrazek

maria_kania

Post » Czw lip 28, 2011 9:19 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

hop!
Obrazek

maria_kania

Post » Czw lip 28, 2011 9:40 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

Sabina jakiś czas temu deklarowała , że przejmie ode mnie Alvę,która wcześniej u niej była .
Alcia dalej dzika dzicz... Może zamiast Alci miziastego Carusia albo spasioną Carmen , która żyje wg zasady "myślę więc jem" ?
Caruś jest malutki i słodki, Carmen tłusta i ma piękną sierść.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw lip 28, 2011 16:59 Re: trójmiasto, koty z hoteliku proszą o domki stałe- PKDT

seja pisze:Sabina jakiś czas temu deklarowała , że przejmie ode mnie Alvę,która wcześniej u niej była .
Alcia dalej dzika dzicz... Może zamiast Alci miziastego Carusia albo spasioną Carmen , która żyje wg zasady "myślę więc jem" ?
Caruś jest malutki i słodki, Carmen tłusta i ma piękną sierść.

na poczatku miesiaca wroci Sabina z urlopu to sie wypowie co i jak
najlepiej zadzwon do niej w sierpniu
pozdrowienia
Obrazek

maria_kania

[poprzednia][następna]