bulwersujące ogłoszenie- dziękuję za pomoc :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 12:16 bulwersujące ogłoszenie- dziękuję za pomoc :)))

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z299605529

Witam oddam w dobre ręce kotkę 12 miesięcy po wszelkich szczepieniach + 2 kociaki po 3 tygodnie (mają otwarte oczy i chodzą) jeden czarny a kotka i drugi kociak jak w linku http://kaplan-po2le.wrzuta.pl/obraz/2IG ... t_sfinks_d

czekam na wiadomości osób zainteresowanych
koty można odebrać w Jabłonnie (k. Warszawy 20 km od centrum)
do kotów daję kuwetę, żwir i resztę jedzenia ;)

nawet nie wiem, co im napisać, zatkało mnie... kotkę trzeba wykastrować, a kociaki odchować do przyzwoitego wieku. Mam ochotę ich zbluzgać normalnie :evil:
Ostatnio edytowano Czw lip 21, 2011 13:55 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 21, 2011 12:21 Re: bulwersujące ogłoszenie- PILNIE pomoc dla kotów! ok. WAWY

A może to chodzi o to, ze ktoś nie chce mieć kolejnych kociąt ciągle? I uznał,że trzeba oddać "sprawczynię" kłopotów? Może wystarczy pomóc w sterylizacji :?:
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Czw lip 21, 2011 12:34 Re: bulwersujące ogłoszenie- PILNIE pomoc dla kotów! ok. WAWY

Szenila pisze:A może to chodzi o to, ze ktoś nie chce mieć kolejnych kociąt ciągle? I uznał,że trzeba oddać "sprawczynię" kłopotów? Może wystarczy pomóc w sterylizacji :?:

chętnie się tym zajmę, tylko nie wiem, jak do nich zagadać. Jakbyś mogła wysłać im maila podając w polu nadawcy mój adres wega.shg@wp.pl będę zobowiązana :oops: mam na imię Monika ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw lip 21, 2011 12:51 Re: bulwersujące ogłoszenie- PILNIE pomoc dla kotów! ok. WAWY

XAgaX pisze:
Szenila pisze:chętnie się tym zajmę, tylko nie wiem, jak do nich zagadać.
Normalnie :)
Dzień dobry rpeczytalam ogloszenie, jaka jest historia zwierzaków? Powsóółczuć, zachycyć sie dobrocią opiekunkow :mrgreen: , zadeklarować pomoc :mrgreen:
A dalej samo pojdzie :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lip 21, 2011 12:52 Re: bulwersujące ogłoszenie- PILNIE pomoc dla kotów! ok. WAWY

annskr pisze:
XAgaX pisze:
Szenila pisze:chętnie się tym zajmę, tylko nie wiem, jak do nich zagadać.
Normalnie :)
Dzień dobry rpeczytalam ogloszenie, jaka jest historia zwierzaków? Powsóółczuć, zachycyć sie dobrocią opiekunkow :mrgreen: , zadeklarować pomoc :mrgreen:
A dalej samo pojdzie :wink:

ja tak nie potrafię :oops: w "zwykłych" sprawach jakoś idzie, rozumiem, że mam napisać coś w stylu - pomogę szukać domów dla kociąt, ale zależy mi, żeby były odchowane do odpowiedniego wieku, pomogę też w kastracji kotki, co pozwoli zapobiec dalszemu uciążliwemu rozmnażaniu?
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw lip 21, 2011 13:29 Re: bulwersujące ogłoszenie- PILNIE pomoc dla kotów! ok. WAWY

:lol: No to idę pisać do nich maila, chociaż nienawidzę takich rozmów. :roll:

edit: "Witam serdecznie!
Przeczytałam Państwa ogłoszenie dotyczące oddania kotki wraz z maluszkami, i zainteresowałam się nim.Może wystarczyło by tylko znalezienie dobrych domów dla kociąt?Pisze tak dlatego, że zajmuję się pomocą zwierzętom,a więc mam możliwość pomocy w sterylizacji kotki(darmowy lub tani zabieg),a także mogę pomóc znaleźć domy kociętom(muszą mieć skończone co najmniej 8 tygodni-wcześniejsze oddanie bardzo źle działa na zdrowie i psychikę kociąt).
Przyznam, że zasmuciło mnie Państwa ogłoszenie-mnóstwo kotów szuka domow,i raczej bardzo mało prawdopodobne jest, że ktoś weźmie całą rodzinę w DOBREJ wierze...oddanie dorosłego,nie wysterylizowanego kota to duże ryzyko, stres dla kici i narażanie ją na niebezpieczeństwo trafienia w złe warunki,(np.bardzo obciążające i nie bezpieczne dla kotki porody kilka razy w roku) A więc jeżeli mogę jakoś pomóc, tak, żeby dorosła koteczka mogła zostać u Państwa-było by mi bardzo miło.
Pozdrawiam! "

Szenila

Post » Czw lip 21, 2011 13:55 Re: bulwersujące ogłoszenie- PILNIE pomoc dla kotów! ok. WAWY

Szenila pisze::lol: No to idę pisać do nich maila, chociaż nienawidzę takich rozmów. :roll:

edit: "Witam serdecznie!
Przeczytałam Państwa ogłoszenie dotyczące oddania kotki wraz z maluszkami, i zainteresowałam się nim.Może wystarczyło by tylko znalezienie dobrych domów dla kociąt?Pisze tak dlatego, że zajmuję się pomocą zwierzętom,a więc mam możliwość pomocy w sterylizacji kotki(darmowy lub tani zabieg),a także mogę pomóc znaleźć domy kociętom(muszą mieć skończone co najmniej 8 tygodni-wcześniejsze oddanie bardzo źle działa na zdrowie i psychikę kociąt).
Przyznam, że zasmuciło mnie Państwa ogłoszenie-mnóstwo kotów szuka domow,i raczej bardzo mało prawdopodobne jest, że ktoś weźmie całą rodzinę w DOBREJ wierze...oddanie dorosłego,nie wysterylizowanego kota to duże ryzyko, stres dla kici i narażanie ją na niebezpieczeństwo trafienia w złe warunki,(np.bardzo obciążające i nie bezpieczne dla kotki porody kilka razy w roku) A więc jeżeli mogę jakoś pomóc, tak, żeby dorosła koteczka mogła zostać u Państwa-było by mi bardzo miło.
Pozdrawiam! "

dzięki :D daj mój adres, jak się odezwą, ja już wiem, co mówić :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw lip 21, 2011 14:03 Re: bulwersujące ogłoszenie- dziękuję za pomoc :)))

Nie ma za co :) Oby się tylko odezwali. Podałam Twojego maila, a więc jeśli odpowiedzą, to na Twój adres.

Szenila

Post » Czw lip 21, 2011 14:05 Re: bulwersujące ogłoszenie- dziękuję za pomoc :)))

Szenila pisze:Nie ma za co :) Oby się tylko odezwali. Podałam Twojego maila, a więc jeśli odpowiedzą, to na Twój adres.

i o to mi chodziło :) jeszcze raz dziękuję :1luvu:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt lip 22, 2011 12:21 Re: bulwersujące ogłoszenie- dziękuję za pomoc :)))

I jak, odezwali się :?:

Szenila

Post » Pt lip 22, 2011 12:23 Re: bulwersujące ogłoszenie- dziękuję za pomoc :)))

Szenila pisze:I jak, odezwali się :?:

niestety :( zastanawiam się, czy tego nie przesłać dalej jak się do końca tygodnia nie odezwą...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85