Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna p pisze:Ja mam siatkę kupioną w zooplusie, z drucikiem w środku: http://www.zooplus.pl/shop/koty/drzwi_s ... _kot/98296
Dookoła otworu kt chcieliśmy zabezpieczyć umocowaliśmy metalowe haczyki co ok 30 cm (w zestawie jest ich za mało, trzeba dokupić). Siatka jest łatwa do zdjęcia np w razie remontu. Moje koty sa grzeczne i nie kombinują ale np kociaki albo koty z ahdhmogłyby kombinować jak przecisnąć się między haczykami, siatką a scianą. Wtedy trzebaby albo gęściej zamocować haczyki albo pomyśleś o innym zamocowaniu. Do balustrady siatka jest przypięta po prostu trytytkami . U mnie sprawdza sie bb dobrze!
pozdrawiam
justyna p pisze:Może odezwie się ktoś z Wrocławia, duże miasto, może macie tam jakiegoś sprawdzonego sprecjalistę
DZASTI pisze:A kurczaczek nie wiem co tam jest, bo ocieplane z dwa lata temu było.
Jak na razie pytam w koło czy ktoś nie mógłby mi tej ramy zrobić.
DZASTI pisze:Zawsze lubiłam to okno otwierać i zostawiać otwarte. Teraz nie ma mowy, bo jeszcze tam gołębie łażą.
PcimOlki pisze: Tylko najpierw warto sprawdzić, czy w ścianie/stropie nie jest styropian - ze styropianem nie wiem jak postąpić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 178 gości