Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Witam po wakacjach![]()
Mercedes (mój tymczas, o którym do momentu wejścia do mieszkania po powrocie nie miałam pojęcia) miała wczoraj odwiedziny i się spodobała. Zainteresowani wyjeżdżają na tydzień. Umówiłam się z nimi, że po ich powrocie pojadę do nich na wizytę przedadopcyjną. Jeśli wypadnie ona dobrze, malutka pojedzie do domu.
Tweety pisze:anna09 pisze:Witam po wakacjach![]()
Mercedes (mój tymczas, o którym do momentu wejścia do mieszkania po powrocie nie miałam pojęcia) miała wczoraj odwiedziny i się spodobała. Zainteresowani wyjeżdżają na tydzień. Umówiłam się z nimi, że po ich powrocie pojadę do nich na wizytę przedadopcyjną. Jeśli wypadnie ona dobrze, malutka pojedzie do domu.
to jest nie fair! masz tymczasa, o którym nawet nie wiesz i on już prawie idzie do domu. Masz na DT zwyczajne buraczki i one od kopa idą do domu...
Jakieś czary, żyła wodna, feromony czy co?![]()
Twój potencjał jest stanowczo niewykorzystany w stopniu na jaki zasługuje
miszelina pisze:Kufel zwiał z klatki króliczej. Na szczeście został złapany i spacyfikowany oraz włozony do drugiej klatki.
Nie ma niestety gwarancji, ze z niej tez nie da nogi![]()
Trzeba uwazac przy wchodzeniu do kociarni.
Kocuria pisze:miszelina pisze:Kufel zwiał z klatki króliczej. Na szczeście został złapany i spacyfikowany oraz włozony do drugiej klatki.
Nie ma niestety gwarancji, ze z niej tez nie da nogi![]()
Trzeba uwazac przy wchodzeniu do kociarni.
Kufel zwiał przy oporządzaniu, czy rozmontował klatkę?
kto zwiewa z CR?
Cammi pisze:.........Myszka dziś umarła
...........
Cammi pisze:chyba pierwsz smutna wieść na tej wersji wątku
Myszka dziś umarła
Adoptowana (no prawie) od AFN
i tylko żal, że nie odeszła w swoim pierwszym domu w którym tylko do czasu była kochana i potrzebna
i niech mnie każdy z posłów pocałuje w ... kokardę i tak będę używać takich słów bo tak czuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 763 gości