Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 22:31 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Thorkatt pisze:Córa dostała sie na wszystkie 3 kierunki, na ktore startowala( bo chcieć to chciała i wiecej). Ale w tym roku poprzestanie chyba na jednym - fizjoterapia na Akademii Medycznej.
Syn koleżanki dostal się na Technologię żywności i śmiejemy się , że moja córa będzie nas rehabilitować, jej syn bedzie robil nam jogurty i jeszcze jakiegoś czarodzieja nam trzeba,żeby mógl to wszystko naprawić :wink:
Gratulacje!!! Niestety, moja córka Wam nie pomoże :oops: dostała się na socjologię na UW, a po tym, to ona sama będzie potrzebować pomocy :D

Thorkatt pisze:Zakladnik gotowy, ale może do września coś sie wykluje :ryk: - to czekam z wysylką, tak?, bo z pocztą też różnie może być?
Jeśli zakładnik gotowy, to proszę o pw z kosztami i już go biorę, żeby jakiś inny DS się o niego nie upomniał :mrgreen: w sprawie nowych wykluć... eh, nie będę komentować :D

I jeszcze nadmienię, że jest tu mowa o jakimś Nietoperku, a zdjęcia nie uświadczysz... :twisted: nawet nie ma jak się pozachwycać :D
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Wto lip 19, 2011 22:50 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

york nie nosi kokardki - to pełną gębą mężczyzna ;)
mama mówi ze małpki z niego robić nie będzie i nosi krótka grzywkę ;)

Helenka - rudzielec i egzotyk nie brytek - rudzielec był marzeniem mojego TŻ - mieliśmy kupować rudego brytka (prowadziliśmy już rozmowy), a na miau pojawiła się Helenka :1luvu:
Lucek - liliowy
Lusia - szylkretka
Xenon - pregowany- bo ma tak zielone oczy że nawet nie było opcji innego imienia - w nocy latareczki ;)
Franek - białasek - nie wiadomo co to ;) bez wątpienia od innej mamy ;) adopcja z miau

ot taka krótka prezentacja :)
7ksiezyc

Post » Wto lip 19, 2011 22:53 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

key_west pisze:
Thorkatt pisze:Córa dostała sie na wszystkie 3 kierunki, na ktore startowala( bo chcieć to chciała i wiecej). Ale w tym roku poprzestanie chyba na jednym - fizjoterapia na Akademii Medycznej.
Syn koleżanki dostal się na Technologię żywności i śmiejemy się , że moja córa będzie nas rehabilitować, jej syn bedzie robil nam jogurty i jeszcze jakiegoś czarodzieja nam trzeba,żeby mógl to wszystko naprawić :wink:
Gratulacje!!! Niestety, moja córka Wam nie pomoże :oops: dostała się na socjologię na UW, a po tym, to ona sama będzie potrzebować pomocy :D

Thorkatt pisze:Zakladnik gotowy, ale może do września coś sie wykluje :ryk: - to czekam z wysylką, tak?, bo z pocztą też różnie może być?
Jeśli zakładnik gotowy, to proszę o pw z kosztami i już go biorę, żeby jakiś inny DS się o niego nie upomniał :mrgreen: w sprawie nowych wykluć... eh, nie będę komentować :D

I jeszcze nadmienię, że jest tu mowa o jakimś Nietoperku, a zdjęcia nie uświadczysz... :twisted: nawet nie ma jak się pozachwycać :D

Bo nietoperek zostanie wreczony w nastepna sb na wystawie ewkaa :lol: o ile mi skleroza pozwoli,
za to szybko tu pojawi sie dog Inka ,bo znow zapomnialam dac halbinie w prezencie-ale dzis juz jej sie przyznalam ,ze mam dla niej zakladnika i ona mi przypomni :oops: wiec licze ,ze jutro jej wrecze;) ,a wtedy dogica sie pojawi :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto lip 19, 2011 23:17 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

anulka111 pisze:
key_west pisze:I jeszcze nadmienię, że jest tu mowa o jakimś Nietoperku, a zdjęcia nie uświadczysz... :twisted: nawet nie ma jak się pozachwycać :D
Bo nietoperek zostanie wreczony w nastepna sb na wystawie ewkaa :lol: o ile mi skleroza pozwoli,
za to szybko tu pojawi sie dog Inka ,bo znow zapomnialam dac halbinie w prezencie-ale dzis juz jej sie przyznalam ,ze mam dla niej zakladnika i ona mi przypomni :oops: wiec licze ,ze jutro jej wrecze;) ,a wtedy dogica sie pojawi :mrgreen:
Usprawiedliwienie zaakceptowane :mrgreen:

29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Wto lip 19, 2011 23:33 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

key_west pisze:

key_west

Córkom gratuluje!!! zresztą Córek Gratuluję! :)
w razie potrzeby mogę wypozyczyć osobistego TŻ - czarodzieja - "wróżek" tarocista i energoterapeuta ... :ryk: :ryk: :ryk:
7ksiezyc

Post » Śro lip 20, 2011 13:44 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

:1luvu:
więcej odpowiem potem, bo mi dzieciska z obozu sportowego wróciły, bardzo głodne
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lip 20, 2011 17:06 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

7ksiezyc pisze:Córkom gratuluje!!! zresztą Córek Gratuluję! :)
w razie potrzeby mogę wypozyczyć osobistego TŻ - czarodzieja - "wróżek" tarocista i energoterapeuta ... :ryk: :ryk: :ryk:
Takiego TŻ-ta to tylko pozazdrościć :mrgreen:

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Śro lip 20, 2011 17:18 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

key_west pisze:
7ksiezyc pisze:Córkom gratuluje!!! zresztą Córek Gratuluję! :)
Takiego TŻ-ta to tylko pozazdrościć :mrgreen:

:ok:
My z córka tradycyjnie czarujemy - ona w wieku 6 lat np. sprowadziła ladę lodówkową z lodami z pobliskiego sklepu, a ja w przyroście naturalnym( zawsze po wyjeździe ze mną na zielona szkołę czy konferencję - koleżanka która ze mna w pokoju nocuje- dzieciaczka się spodziewa :ok: )

Key_west, wieczorem nr konta skopiuję, bo tylko jeszcze adresy spiszę i idę na pocztę miedzy ulewami.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Śro lip 20, 2011 17:57 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Ok :D

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Śro lip 20, 2011 22:27 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Thorkatt pisze:My z córka tradycyjnie czarujemy - ona w wieku 6 lat np. sprowadziła ladę lodówkową z lodami z pobliskiego sklepu, a ja w przyroście naturalnym( zawsze po wyjeździe ze mną na zielona szkołę czy konferencję - koleżanka która ze mna w pokoju nocuje- dzieciaczka się spodziewa :ok: )

To z tobą strach nocować :ryk:

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Śro lip 20, 2011 22:28 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

:ryk: :ryk: Zapamietma na wszelki wypadek :ryk:

A co z tymi lodmai zrobila?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw lip 21, 2011 8:47 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

anulka111 pisze::ryk: :ryk: Zapamietma na wszelki wypadek :ryk:

A co z tymi lodmai zrobila?

No wiem,że strach ze mną nocować, bo to w ciagu 12 lat - 18 dziecisków :ryk:

Z lodami to byla taka historia, że przechodząc kolo sklepu moje dzieci bardzo chcialy lody, bo takie kolorowe byly. Ale w listopadzie nie chciałam im kupować. Więc Kasia powiedziała,że chciałaby,żeby ta cała lodowka z lodami w domu naszym sie znalazła. A wieczorem przyszedł sąsiad i poprosił, czy bysmy tej lodówy przez tydzień nie przechowali, bo remont i pradu w sklepiku nie bedzie, a on na 3 pietro nie ma siły jej wnosić. ( my na parterze :mrgreen: ).
Lody jedlismy przez tydzień, a potem pozegnalne zdjecie , bo dzieci w przedszkolu nie chciały uwierzyć, i wrócila do sklepu i jeszcze tam jest. :kotek:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw lip 21, 2011 11:27 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

zakładnik Dextero dobiegł :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: szczerze polecam :!: :!: :!: cudowne te zakładniki :!: :!: :!: zdjęcie wstawię niebawem :mrgreen: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jestem zachwycona :ok: :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie wiem czy specjalnie czy nie, czy z przypadku czy faktycznie dopatrzałaś , że psiak na defekt uszu; wyszyty wypisz wymaluj moja kochana psina i nawet ma nosek 3D 8O :D :1luvu: jesteś wspaniała w swym rękodziele :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

już teraz pozwolę sobie zamówić na koniec sierpnia zakładnik niebieski jak niebo .... rybkę :twisted: :mrgreen: :ryk: :mrgreen: :1luvu: dla chrześniaka na urodziny+ dedy. dla Patryka K. :wink:

Oraz jeszcze jeden ale brat nie wie co, ale pewno czerwony włochaty na pyszczku kot typu MC.

Możliwe, że bd więcej zmówień bo rozesłałam zdjęcia :wink: :ok:

PS: Moim zdaniem na odwrocie powinnaś wyszywać: miau.pl :arrow: będzie Cię łatwiej znaleźć :wink:

pozdrawiam, zdjęcie przystojniaka niebawem :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw lip 21, 2011 11:31 przez milena88, łącznie edytowano 1 raz
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Czw lip 21, 2011 11:29 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

milena88 pisze:zakładnik Dextero dobiegł :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: szczerze polecam :!: :!: :!: cudowne te zakładniki :!: :!: :!: zdjęcie wstawię niebawem :mrgreen: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jestem zachwycona :ok: :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie wiem czy specjalnie czy nie, czy z przypadku czy faktycznie dopatrzałaś , że psiak na defekt uszu; wyszyty wypisz wymaluj moja kochana psina :1luvu: jesteś wspaniała w swym rękodziele :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

już teraz pozwolę sobie zamówić na koniec sierpnia zakładnik niebieski jak niebo .... rybkę :twisted: :mrgreen: :ryk: :mrgreen: :1luvu: dla chrześniaka na urodziny+ dedy. dla Patryka K. :wink:

Oraz jeszcze jeden ale jeszcze brat nie wie co, ale pewno czerwony włochaty na pyszczku kot typu MC.

Możliwe że bd więcej zmówień bo rozesłałam zdjęcia :wink: :ok:

PS: Moim zdaniem na odwrocie powinnaś wyszywać: miau.pl :arrow: będzie Cię łatwiej znaleźć :wink:

pozdrawiam, zdjęcie przystojniaka niebawem :mrgreen:

:1luvu: :ryk: Bardzo sie cieszę
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw lip 21, 2011 13:22 Re: Kot Zakładnik - Hit sezonu -zeszłam też na Psy

Thorkatt pisze:No wiem,że strach ze mną nocować, bo to w ciagu 12 lat - 18 dziecisków :ryk:

Z lodami to byla taka historia, że przechodząc kolo sklepu moje dzieci bardzo chcialy lody, bo takie kolorowe byly. Ale w listopadzie nie chciałam im kupować. Więc Kasia powiedziała,że chciałaby,żeby ta cała lodowka z lodami w domu naszym sie znalazła. A wieczorem przyszedł sąsiad i poprosił, czy bysmy tej lodówy przez tydzień nie przechowali, bo remont i pradu w sklepiku nie bedzie, a on na 3 pietro nie ma siły jej wnosić. ( my na parterze :mrgreen: ).
Lody jedlismy przez tydzień, a potem pozegnalne zdjecie , bo dzieci w przedszkolu nie chciały uwierzyć, i wrócila do sklepu i jeszcze tam jest. :kotek:

1. Powinnaś dostać nagodę od premiera za "pozytywny wpływ na tendencje demograficzne Polski" :ryk:
2. Historia z przechowaniem lodówki pełnej lodów świetna, opowiem rodzinie :mrgreen:
3. Katarzyna - piękne imię :wink:

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

[poprzednia][następna]