oby następny przyniósł jeszcze wiecej radości i nadzieii na lepsze jutro

Cudne foteczki

o , i wdepnęłam w setkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:A co powiecie na to?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Słuchajcie...no i teraz mam problem...nie umiem znaleźć odpowiednich słów,żeby Wam podziękować...
524.....to stan mojego konta na dzien dzisiejszy!!!!!!!!!!!!!!!
vailet pisze:No to ja też na koniec się zameldujęI wiecie co?Strasznych sąsiadów mam od niedawna
![]()
to kibole
![]()
dziś się dowiedziałam.Boję się tak krzyczą i demolują,a Bejbi może dlatego taka wystraszona na zdjęciach?Baba najgorzej szaleje.Słyszałam przez okno rozmowę przez tel.masakra
oni są niebezpiczni.vip0,obyś nigdy na takich sąsiadów nie trafiła bo się załamałabyś
kotx2 pisze:vailet pisze:No to ja też na koniec się zameldujęI wiecie co?Strasznych sąsiadów mam od niedawna
![]()
to kibole
![]()
dziś się dowiedziałam.Boję się tak krzyczą i demolują,a Bejbi może dlatego taka wystraszona na zdjęciach?Baba najgorzej szaleje.Słyszałam przez okno rozmowę przez tel.masakra
oni są niebezpiczni.vip0,obyś nigdy na takich sąsiadów nie trafiła bo się załamałabyś
o rany wspólczuje,ja mam tez nieciekawych "na fecie"od rana umc umc i trzaskanie drzwiami i nieciekawe towarzycho
vailet pisze:kotx2 pisze:vailet pisze:No to ja też na koniec się zameldujęI wiecie co?Strasznych sąsiadów mam od niedawna
![]()
to kibole
![]()
o rany wspólczuje,ja mam tez nieciekawych "na fecie"od rana umc umc i trzaskanie drzwiami i nieciekawe towarzycho
No to wiesz jak to jest.Szkoda mi Bejbi bo od tej pory wszystkiego się boi,a przecież nic nigdy złego w domu jej nie spotkało.Oni tam chyba czymś handlują nielegalnym,a trzaskanie jest ciągle i każde słowo słychać.Ja chcę sąsiadów kociarzy,a nie szaleńców
Sąsiadka z czterema kotami się wyprowadziła
w mojej klatce to zostali psiarze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, lucjan123, luty-1, MB&Ofelia i 41 gości