Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 21:10 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

elape pisze:.......
Ale może w takim razie komplecik perełkowych? Bo cena jest za cały zestaw? (Ale ze mnie sknera :!: )

A proszę Cię bardzo Elu. Jeśli się zdecydujesz to napisz :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto lip 19, 2011 21:13 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Ewan myszki oczywiście były :lol: Nie zapomniałaś absolutnie o nich, to Ja zamieszałam, ponieważ chcę je sprzedać na bazarku z zabawkami kocimi i innymi gadżetami :wink:
MIKUŚ

Post » Wto lip 19, 2011 21:37 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Pozycje nr 5 i 6 tj. bluzki w paski rezerwuję do czwartku. Ponieważ mam potencjalną klientkę :lol:
MIKUŚ

Post » Śro lip 20, 2011 5:19 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

No więc decyduję się - poproszę zestaw perełkowych kolczyków. :!: :!:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Śro lip 20, 2011 8:39 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

elape pisze:No więc decyduję się - poproszę zestaw perełkowych kolczyków. :!: :!:

Mówisz i masz :kotek:
MIKUŚ

Post » Śro lip 20, 2011 21:48 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

podrzucę :lol: i zapraszam na zkupy
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw lip 21, 2011 8:41 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Bluzki wróciły do gry gdyby ktoś chciał można kupić :wink:
Niestety za wąskie dla znajomej :wink:
MIKUŚ

Post » Czw lip 21, 2011 21:32 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

w górę :lol:
MIKUŚ

Post » Pt lip 22, 2011 22:58 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

No to ja poproszę numer 5 i 6 :1luvu:
Dla Mimisi - też się dołożę, a co :wink:
MIKUŚ

Post » Pt lip 22, 2011 23:16 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Polecam serdecznie przedmioty od ewan. Są bardzo ładne i wygodne. :kotek:
MIKUŚ

Post » Sob lip 23, 2011 14:11 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Podnosimy 8)
MIKUŚ

Post » Czw lip 28, 2011 8:44 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Komu???
MIKUŚ

Post » Czw lip 28, 2011 8:48 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Podrzucę chociaż bo ruch słaby :(
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw lip 28, 2011 19:25 Re: Atmosphere - made in Primark - nówki na spłatę długu.

Słabiutko to fakt :roll:

Chyba wszyscy zapomnieli o kotkach w potrzebie. w końcu wakacje :?
MIKUŚ

[poprzednia][następna]