Szura-najmysi mama pisze:Dzień dobry![]()
Bianka bez abażura wygląda super![]()
A ja dzisiaj cala w skowronkach bo zostalam babciąmojemu Mimisiowi urodzily się dzieciaczki, sztuk pięć! Sa prześliczne
łał, gratulacje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A ja dzisiaj cala w skowronkach bo zostalam babciąmojemu Mimisiowi urodzily się dzieciaczki, sztuk pięć! Sa prześliczne
kristinbb pisze:No właśnie nie wiem dlaczego niektórzy nie chcą kontaktów,
przecież to takie fajne by było ...
bulba pisze:kristinbb pisze:No właśnie nie wiem dlaczego niektórzy nie chcą kontaktów,
przecież to takie fajne by było ...
Zwłaszcza, że kontakt nie musi być forumowy. Może być mail, sms, krótki telefon, cokolwiek. Ja żadnego kota nie wyadoptowałam, ale trudno mi sobie wyobrazić całkowity brak kontaktu z domkiem kota, którym się opiekowało i którego się pokochało.
kristinbb pisze:Obie Kasie ??![]()
kalair pisze:Trudno powiedziec, co kieruje takimi osobami. Brak czasu? Nie traktuja tak kotow jak my?
kropkaXL pisze:kristinbb pisze:Obie Kasie ??![]()
Oj Kaś to tu bywa więcej-jeszcze jest Petka, KasiaF
kropkaXL pisze:kalair pisze:Trudno powiedziec, co kieruje takimi osobami. Brak czasu? Nie traktuja tak kotow jak my?
Raczej nie potrafią zrozumieć,jak ważny jest dla nas każdy kot,któremu znalazłyśmy dom!
To nie tak,że oddajemy kota i kłopot z głowy!=-o nie!
Dla mnie wazny jest każdy mój adoptuś- i obojętnie czy miałam go u siebie dzień,tydzień,czy kilka miesięcy-czuję sie odpowiedzialna za ich zycie,los,bo odebrały mi część serca,na zawsze
kropkaXL pisze:Już wiem!!-widziałam nawet zdjęcie!-małe kopytka![]()
![]()
tasiac pisze:Jeszcze informacyjnie, Bianuś już nie ma zakładanego kołnierzaNie potrzebuje go bo nie widzę jakiegoś miejsca, które by szczególnie wylizywała a całą siebie chyba może
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], MB&Ofelia i 99 gości