Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 18:00 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Olu tak sobie myślę,że w ustawieniach w panelu uzytkownika powinnaś sobie ustawiś zaloguj mnie automatycznie i nie wylogowuj się,a PCTR ustaw sobie w zakładkach i po skopiowaniu zdjęcia przesuwaj sie cofając sie po strzałce,aż do postu na forum,który tworzysz,może wtedy nie bedzie Cię ciągle wyrzucało-ja tak własnie robię.
A możesz też sobie zdjęcie Bianeczki wstawić do podpisu-wchodzisz na panel uzytkownika :arrow: edytuj podpis :arrow: wklejasz link do zdjęcia :arrow: wyslij
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lip 20, 2011 18:11 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Nieee no, Bianeczka ma raj na Ziemi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lip 20, 2011 18:23 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

A jak luzaczka z niej! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro lip 20, 2011 18:33 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Sliczna kotusia i dobrze trafila. Jak zreszta wszystkie koteczki Kasi.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lip 20, 2011 18:39 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

No nie do końca Bożenko :(
Nie odzywa się domek Bruna
Nie odzywa sie domek jednego z bliźniaków-drugi wpadł pod samochód :cry: :cry: :cry:
Nie odzywa sie gemma,więc nie mam zadnych wiadomości o Jokerku-Gemisiu
Nie odzywa sie domek pierwszej Maszki
Nie odzywa sie domek malego Lucky'ego-markppp zniknął z forum
Wieści o Nadii tez mam tylko od współlokatorki -zorbeczki
Tak więc nie wiem,czy wszystkie kotki tak dobrze trafiły :( :( :(
Z drugiej strony niektórzy nie chcą być na forum,nie chcą utrzymywać kontaktów z DT.A to jest bardzo przykre :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lip 20, 2011 18:40 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Kasiu, no nie kazdy ma ochote byc na forum.. Ale wierzmy ze koteczki maja sie dobrze.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lip 20, 2011 18:47 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

No właśnie nie wiem dlaczego niektórzy nie chcą kontaktów,
przecież to takie fajne by było ... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro lip 20, 2011 19:00 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Kasiu, ja też, jak Ci mówiłam jestem "nieforumowa" więc rozumiem ludzi, którzy nie mają ochoty się kontaktować, to jeszcze nie znaczy, że mają coś do ukrycia, tacy są po prostu :ok: Mam nadzieję, że ci ludzie nie są źli dla swoich zwierząt, bo widziałam ludzi ciężko chorych psychicznie, którzy nie umieli nawiązać relacji z ludźmi a ze swoimi zwierzętami byli bardzo związani :!: Dlatego mam nadzieję, że wszyscy Twoi wychowankowie mają się dobrze :) niezależnie od tego, czy są wiadomości, czy nie. Ja w każdym razie jestem wdzięczna za forum Bianki, bo kontakt z takimi ludźmi jest dla mnie przyjemnością :) Nie sądzę, żeby kiedykolwiek było mnie stać na takie poświęcenie, jak Ciebie Kasiu, tym bardziej podziwiam, ale również wszystkie osoby obecne na forum, które kibicują, nieznanemu przecierz przez siebie kotkowi,są godne podziwu :!: Wszystkim jeszcze raz gorąco dziękuję i chcę powiedzieć jedno: bez Was by mi było o wiele trudniej :1luvu:

tasiac

Od: Nie cze 26, 2011 19:43

Post » Śro lip 20, 2011 19:01 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lip 20, 2011 19:03 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

kalair pisze:Kasiu, no nie kazdy ma ochote byc na forum.. Ale wierzmy ze koteczki maja sie dobrze.

No ,ale żeby nawet maila raz na miesiąc nie napisać,raz na pół roku,raz na rok???
tasiac pisze:Kasiu, ja też, jak Ci mówiłam jestem "nieforumowa" więc rozumiem ludzi, którzy nie mają ochoty się kontaktować, to jeszcze nie znaczy, że mają coś do ukrycia, tacy są po prostu :ok: Mam nadzieję, że ci ludzie nie są źli dla swoich zwierząt, bo widziałam ludzi ciężko chorych psychicznie, którzy nie umieli nawiązać relacji z ludźmi a ze swoimi zwierzętami byli bardzo związani :!: Dlatego mam nadzieję, że wszyscy Twoi wychowankowie mają się dobrze :) niezależnie od tego, czy są wiadomości, czy nie. Ja w każdym razie jestem wdzięczna za forum Bianki, bo kontakt z takimi ludźmi jest dla mnie przyjemnością :) Nie sądzę, żeby kiedykolwiek było mnie stać na takie poświęcenie, jak Ciebie Kasiu, tym bardziej podziwiam, ale również wszystkie osoby obecne na forum, które kibicują, nieznanemu przecierz przez siebie kotkowi,są godne podziwu :!: Wszystkim jeszcze raz gorąco dziękuję i chcę powiedzieć jedno: bez Was by mi było o wiele trudniej :1luvu:
Olu,ale Ty sama się ze mną kontaktujesz!!!-nie muszę Cię molestować o wiadomości-Boże,żeby tak wszyscy.......

A forum Olu-to istna kopalnia wiedzy,doswiadczeń,obserwacji,a przede wszystkim-są tu tacy ludzie jak nasze dziewczyny-skarb nad skarby :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lip 20, 2011 19:05 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Kasiu mówisz do mnie po chińsku :) ja nic z tego nie rozumiem ale poproszę fachowca, żeby wziął to pod uwagę :mrgreen:

tasiac

Post » Śro lip 20, 2011 19:10 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Olu-to odnośnie panelu uzytkownika forum-jak popatrzysz na samą górę-po prawej stronie :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lip 20, 2011 19:30 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Kasiu kochana ja wiem, że Ty wiesz ale ja niekoniecznie :D Mój problem jest nie w forum, tylko zamyka mi się strona do wysłania obrazka, mój windows pokazuje, że nie może jej wyświetlić, bo jest niebezpieczna, dlatego ja swobodnie na forum wchodzę, tylko nie mogę zamieścić zdjęcia :( Ale i tak wszystko czytam i włączam się kiedy mogę. Bianuśprzysypia na podłodze, lada chwila przeniesie się na wygodniejsze posłanie :) Wszystkim Dużm i Małym przesyłamy buziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tasiac

Post » Śro lip 20, 2011 19:33 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Czyli masz silna zaporę antywirusową chyba 8)
To jeszcze możesz wrzucać przez www.fotosik.pl
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lip 20, 2011 19:35 Re: Bianka-DS u tasiac :)))

Dzień dobry :D

Bianka bez abażura wygląda super :ok:

A ja dzisiaj cala w skowronkach bo zostalam babcią :ryk: mojemu Mimisiowi urodzily się dzieciaczki, sztuk pięć! Sa prześliczne :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

[poprzednia][następna]