A możesz też sobie zdjęcie Bianeczki wstawić do podpisu-wchodzisz na panel uzytkownika

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Kasiu, no nie kazdy ma ochote byc na forum.. Ale wierzmy ze koteczki maja sie dobrze.
Olu,ale Ty sama się ze mną kontaktujesz!!!-nie muszę Cię molestować o wiadomości-Boże,żeby tak wszyscy.......tasiac pisze:Kasiu, ja też, jak Ci mówiłam jestem "nieforumowa" więc rozumiem ludzi, którzy nie mają ochoty się kontaktować, to jeszcze nie znaczy, że mają coś do ukrycia, tacy są po prostuMam nadzieję, że ci ludzie nie są źli dla swoich zwierząt, bo widziałam ludzi ciężko chorych psychicznie, którzy nie umieli nawiązać relacji z ludźmi a ze swoimi zwierzętami byli bardzo związani
Dlatego mam nadzieję, że wszyscy Twoi wychowankowie mają się dobrze
niezależnie od tego, czy są wiadomości, czy nie. Ja w każdym razie jestem wdzięczna za forum Bianki, bo kontakt z takimi ludźmi jest dla mnie przyjemnością
Nie sądzę, żeby kiedykolwiek było mnie stać na takie poświęcenie, jak Ciebie Kasiu, tym bardziej podziwiam, ale również wszystkie osoby obecne na forum, które kibicują, nieznanemu przecierz przez siebie kotkowi,są godne podziwu
Wszystkim jeszcze raz gorąco dziękuję i chcę powiedzieć jedno: bez Was by mi było o wiele trudniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 122 gości