Witaj Kasieńko kochana Miłego dzioneczka Ci życzę! Ale u nas lało całą noc i rankiem jeszcze Ale niedawno wyszło słoneczko Buziaki Skarbie dla Ciebie i całej gromadki
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
kropkaXL pisze:Ja nie wiem jak ja się z nim rozstanę
Kasiu, zawsze ogromnie przeżywasz rozstania z tymczasami, radość i łzy... Wierzę, że Ariel trafi do najlepszego domku i wkrótce będziesz cieszyć się jego szczęściem.
Dziewuszki kochane-u mnie dzisiaj horror jeśli chodzi o pogode,rano lało jak z cebra,więc do pracy założyłam kaloszki,a ok południa zrobiło sie jak w piekle-gorąco i duszno-ledwo wytrzymałam w pracy!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
A ja właśnie rozmawiałam z wetką Anetką i będę się zajmowała Jej koteczką Santą(też znajdusia) od piatku do srody-Anetka wyjeżdża,a ja będę chodziła do Santy,by jej czyścić kuwetkę,dawać jeść i pomiziać choć troszkę-zrobię jej zdjęcia-to cudna burasia,choć nieco tłuściutka
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"