Mnie też dawno nie było, a zdjęcia jak zwykle Moje panny niestety są skazane na programy wybierane przez dużych. Preferują jednak sport, czyli formuła 1 i żużel Nie wiem, czy cos tam widzą, ale główki chodzą dookoła zgodnie z kierunkiem jazdy poruszających sie na ekranie pojazdów
Cieszę się, że zaglądacie chociaż raz na jakiś czas, mimo zabiegania pozytywko, jesteśmy ugadani z właścicielem, tylko że na przeszkodzie stoi niejasność co do statusu lokalu, bo miał być kawiarnią i widnieje w księgach jako niemieszkalny... jak się tego nie uda zmienić, to doopa zbita
Znalazłam na łóżku kilka kropelek o zaskakująco szaro-stalowym kolorze i zapachu... odbytniczym, nazwałabym to. Obie dziewczyny mają podogonia czyste. Co to może być?
No to trzeba się będzie wybrać. Z obiema damami, bo nie wiadomo, która nam upstrzyła jasną kapę cudnym, lila-szarym wzorkiem Fiołkami nie pachniało, to fakt. Ale ten kolor... wciąż nie mogę wyjść ze zdumienia, że taki kolor występuje naturalnie w przyrodzie
przeraziła mnie moja niewiedza gruczoły okołoodbytowe się czyści u weta? może być coś z nimi nie tak? jakieś choróbsko itp? u nas śladów nie ma, ale Konan czasem najpierw myje dupkę, a potem futerko więc bywa że roznosi swoje zapachy na futro