mawin pisze:dziewczyny skonsltujecie małą u doktora Bieżyńskiego?
wlasnie jego chce zlapac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mawin pisze:dziewczyny skonsltujecie małą u doktora Bieżyńskiego?
ogonia pisze:kochane ale natchnely mnie dziewczyny z Czestochowy swoim wydarzeniemKochamcie to by bylo imie dla dla naszej niunki
![]()
![]()
Edytka1984 pisze:ogonia pisze:kochane ale natchnely mnie dziewczyny z Czestochowy swoim wydarzeniemKochamcie to by bylo imie dla dla naszej niunki
![]()
![]()
![]()
![]()
Kochamcie trzeba znaleźc dobry domek
ogonia pisze:Edytka1984 pisze:ogonia pisze:kochane ale natchnely mnie dziewczyny z Czestochowy swoim wydarzeniemKochamcie to by bylo imie dla dla naszej niunki
![]()
![]()
![]()
![]()
kanieszna![]()
![]()
![]()
![]()
ale juz jest przy nim CatAngel to musi byc dobrze
![]()
![]()
Edytka1984 pisze:ogonia pisze:Edytka1984 pisze:ogonia pisze:kochane ale natchnely mnie dziewczyny z Czestochowy swoim wydarzeniemKochamcie to by bylo imie dla dla naszej niunki
![]()
![]()
![]()
![]()
kanieszna![]()
![]()
![]()
![]()
ale juz jest przy nim CatAngel to musi byc dobrze
![]()
![]()
tak koci anioł ogłoszeniowy więc ogłoszenia ruszą pełną parą
trzymam mocne kciuki gdyż na horyzoncie pojawił się DT
lu6 pisze:Odnosnie leczenia ktos na FB napisal mi ze dysponuje tel do dr Sumińskiej z WAWy. Ktos moze sie wypowiedziec na jej temat?
vill_ pisze:Jak uważacie co do dr Hanusz, jedno niepowodzenie nie może jej przekreślać, wg mnie ma wiedzę ogromną i wciąż się dokształca ona jak i cała jej załoga, ale nie w tym rzecz.
mawin pisze:vill_ pisze:Jak uważacie co do dr Hanusz, jedno niepowodzenie nie może jej przekreślać, wg mnie ma wiedzę ogromną i wciąż się dokształca ona jak i cała jej załoga, ale nie w tym rzecz.
w moim przypadku nie jedno - dwa razy jedne kot , raz kotka a to już 3ja jej nie przekreślam, w tamtych okolicach jest według mnie najlepsza i ma bardzo dobre serce dla zwierząt (weterynarz z sercem) ale we Wrocławiu są dużo lepsi specjaliści.
czyli jest DT dla koteczki?
ogonia pisze:mawin pisze:vill_ pisze:Jak uważacie co do dr Hanusz, jedno niepowodzenie nie może jej przekreślać, wg mnie ma wiedzę ogromną i wciąż się dokształca ona jak i cała jej załoga, ale nie w tym rzecz.
w moim przypadku nie jedno - dwa razy jedne kot , raz kotka a to już 3ja jej nie przekreślam, w tamtych okolicach jest według mnie najlepsza i ma bardzo dobre serce dla zwierząt (weterynarz z sercem) ale we Wrocławiu są dużo lepsi specjaliści.
czyli jest DT dla koteczki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 141 gości