dlatego dzis zajmuje sie wylacznie sprawami nie wymagajacymi udzialu mozgu
Rys dzis bedzie ciut wyczesany prz z Alinke ,bo straszliwie zrzuca włosy( pazury tez ma juz dlugasne )-pranie Rysia bedzie odlozone i powiazane z kolejnym porzadnym jego wyczesaniem.....bede wyprobowywac szampon odtluszczajacy z firmy lavender i teksturujacy ( drugi szampon ,ktore jego loki na podwoziu ciut rozprostuje). Normalnie mco nie niaja lokow az takich na podwoziu-ale wiem kto jest winny

Widzialam jak powinno wygladac futro Rysia -guru przygotowujace na wystaiwe pokazało mi jak to powinnno wygladac i planuje uczyc sie ,by futro rysia tka wygladalo-ma byc jak amerykanska flaga -takie lejace sie byc

Aktualnei jest jakby to powiedziec....po remoncie przypomina futro jamnika szoerstkowlosego-zartuje,ale Rys byl wszedzie tma ,gdzie mozna bylo sie wypaprac,a cement i gips byl w uzyciu
Jak znam zycie halbina bedzie zaproszona jako wspierajaca me dzialania-zazwyczaj siedzi na tronie w lazience i foci pranie,ale tym razam ma aparat zepsuty

wiec bedzie mnie wspierac duchowo
U nas kapie i straszy grzmotami-gapka od czasu ,kiedy szkodnik rzucil jej petarde pod nogi denerwuje sie burza-udaje ,ze tego nei widze ,by jej nie nakrecac,lezy kolo moich nog i przysypia,Smakusia zasnela w hamaku,Rys chcials ie na niej polozyc,ale dostal z liscia i Smakusia zrobila psykot na calego -w ten sposob obronila miejsce do spania,Rys poszeld na gorna polke hamaka,wczensiej wymiziawszy sie z emna ...bo mial potrzebe

Gucio bez zmian-krzeslo pod stolem w pierwszym pokoju i odpoczynek po stresujacym rmeoncie.
Po fakcie widze ,ze mieli racje Ci ,co mowili by koty zostlay u mnie nawet podczas wybijania kawalka sciany-one czuja sie tu u siebie-maja swoje kryjowki i zniosly to wszystko lepiej niz sie spodziewalam.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.