Moderator: Estraven
Dorota pisze:Moze ktos wczesniej Czarna nakarmil?
M.
MalgWroclaw pisze: (...)
Haksiu, kot nie jest złośliwy. Nigdy. To nie leży w naszym charakterze. Złośliwi bywają ludzie.
(...)
Fasolka
Zaginiona dalej zaginiona.
Haker1 pisze:MalgWroclaw pisze: (...)
Haksiu, kot nie jest złośliwy. Nigdy. To nie leży w naszym charakterze. Złośliwi bywają ludzie.
(...)
Fasolka
Zaginiona dalej zaginiona.
Fasolko kot jest złośliwy, tak ostatnio Duża usłyszała od swojej koleżanki. Jest złośliwy i już, kot ich sąsiadów przychodzi do nich i na podjeździe specjalnie tylko u nich robi siooo i kupę. Coś ta koleżanka nie znalazła zrozumienia u Dużych, bo oni zaczęli się mocno śmiać. A potem Duzi powiedzieli, sorry ale koteczek dobrze wyczuł twoją niechęć do zwierząt.
Haker odsypiający nockę
Haker1 pisze:Fasolko kot jest złośliwy, tak ostatnio Duża usłyszała od swojej koleżanki. Jest złośliwy i już, kot ich sąsiadów przychodzi do nich i na podjeździe specjalnie tylko u nich robi siooo i kupę. Coś ta koleżanka nie znalazła zrozumienia u Dużych, bo oni zaczęli się mocno śmiać. A potem Duzi powiedzieli, sorry ale koteczek dobrze wyczuł twoją niechęć do zwierząt.
Haker odsypiający nockę
anulka111 pisze:Witaj Fasolko
Ja juz po sniadaniu,a Ty?
Własnie odpoczywam po dogladaniu remontu
Gucio
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Witaj Fasolko
Ja juz po sniadaniu,a Ty?
Własnie odpoczywam po dogladaniu remontu
Gucio
Guciu, u nas śniadanie jest w środku nocy. Kolacja czasem też jest w środku nocy, to wtedy śniadanie spóźnia się i jest na przykład o szóstej rano.
Mówię Ci, normalne koty nie mają w tym domu życia i zrozumienia dla swoich potrzeb. Tu się wiecznie wszystko kręci wokół innych kotów i jakichś dziwnych spraw.
Fasolka![]()
MaryLux pisze:Fasolciu, to przyjedź do nas w gościnę
Inka
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Fasolciu, to przyjedź do nas w gościnę
Inka
Dziękuję bardzo! Już widzę, jak duża mnie puszcza![]()
Już słyszę: "Za Odrę?", "Sama?"
Fasolka
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Fasolciu, to przyjedź do nas w gościnę
Inka
Dziękuję bardzo! Już widzę, jak duża mnie puszcza![]()
Już słyszę: "Za Odrę?", "Sama?"
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości