EKSMISJA KAN! Dziękujemy za pomoc w adopcjach i wsparcie KAN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 10:27 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE:TDT/DT/DS! NIE BĘDZIE TEGO LOKALU:(:(:(

podniose chociaż....
Coraz wiecej ogłoszeń tu na forum oddania maleńtasów od...swoich rodzacych kotek domowych.No,że tez ludzie maja tupet -tyle bezdomnych maleńtasów,a Ci "produkuja"nowe :evil:
Myslałam,ze nasz kraj to jakis normalny bedzie,ale patrzac na to co się dzieje niestety pod "faszystowskie'kanony podchodzi.We wszystko sie państwo wtrąca,a jak trzeba pomóc to człowiek musi udowodnic ,że jest uczciwy .Tak sobie pozrzędziłam.Nam tez Ahdżeliko zaproponowali dzieci 17,5 lat(staz DD 16 letni)wiedzieli,ze odmówimy,więc nie maja innych dzieci jak twierdza i dali mi wymówienie z pracy...Przeliczyli sie troche, bo nasz prezydent 2 tyg.temu podpisał ustawe, gdzie nie musze miec 3 dzieci ,zeby byc ZRZ.Moze się uda i bede miała pracę...Trzymajcie kciuki...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 20, 2011 10:30 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE:TDT/DT/DS! NIE BĘDZIE TEGO LOKALU:(:(:(

Bożenko :ok: :ok: :ok: Zapraszam na wątek główny KAN.. ten jest do zamknięcia..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro lip 20, 2011 10:42 Re: EKSMISJA KAN! PILNIE:TDT/DT/DS! NIE BĘDZIE TEGO LOKALU:(:(:(

Hanulka pisze:Bożenko :ok: :ok: :ok: Zapraszam na wątek główny KAN.. ten jest do zamknięcia..

dlatego pozrzędziłam :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia]