KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 20:31 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SIOSTRZYCZKA [*]

KrufkaMała pisze:Co do substytutu dla Kitkata ja kupuję w Rossmanie saszetki różnorakie Winston za 99groszy czyli niecałe 10 zł za kg - domyślam się że nie ma za to kokosów w składzie ale daję od czasu do czasu jako smakołyk.

My czasami bierzemy paszteciki Winstona - Tośka często tylko to z mokrej karmy zjada - grymasi i ma humorki, wszystko zależy na co ma smak w danym dniu, a ostatnio właśnie ciężko ją na mokre namówić. W zeszłym tygodniu przekupiłam małpę Gurmetkami, ale w tym już było ciężko, więc wczoraj wspomogłam się Winstonem... dziś nie było mowy o zjedzeniu mokrego - od rana tylko na suchym :? Surowego mięsa za nic nie ruszy, o gotowanym nie wspomnę - co za kot! :|
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Wto lip 19, 2011 21:22 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SIOSTRZYCZKA [*]

alma_uk pisze:Wasze koty jedza animode 8O 8O u mnie ani animoda, ani bozita nic nie idzie. wszystko wydalam siostrze :roll: animode kupilam w kawalkach w puszce z sosem i tez byla porazka :evil: ale poczytala sobie i tam jest tylko 4% do 8% miesa......to wcale nie za duzo.... w sklepie zoodragon zdaje sie osttanio byly promocje na karmy.

Miałam na myśli konkretnie Animondę Carny gdzie skład jest nie taki straszny:
np Koktajl wielo-mięsny:
mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, [wołowina (84%), kurczak (9%), dziczyzna (5%)], składniki mineralne

Pisząc "bardziej wartościowa karma" miałam na myśli coś co zawiera więcej niż 4% mięsa...

I jak? Jacyś ochotnicy do ogarnięcia spraw Hobbita? Bo zorganizowaniem morfologii trzeba się zająć "na już". Leki są jeszcze na 10 dni.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto lip 19, 2011 22:17 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SIOSTRZYCZKA [*]

Zgodnie z właśnie wykonanymi ustaleniami telefonicznymi (32 minuty :twisted: ) Hobbitka leczenie od strony organizacyjnej biorę na klatkę ja z założeniem, że da się to zorganizować na zasadzie perpetum mobile.
Wyślę do pani Basi jakieś ze 3 puszki gourmenta różnorakie i zobaczymy, czy towarzystwu podejdzie. No chyba, że ktoś wie, gdzie można w necie nabyć kuraki i wołowinę z dostawą kurierem do domu...........?

Te czarne maupiatki muszą mieć lepszjsze zdjęcia do ogłoszeń, z takimi dużego sensu nie widzę.

Martyna, czy ja Ci nie wysyłałam gdzieś linka do aktualnie obecnych zdjęć Psotka?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto lip 19, 2011 22:23 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SIOSTRZYCZKA [*]

Acha, Alma - moje animondy nie bardzo. Whiskasa by prędzej zjadły niż animondę.
Ale najbardziej nienawidzą kitkata, jest konkurs kto dalej pawia puści......... :roll:

A tak na marginesie: może ktoś coś słyszał/wie jak z tapicerki usunąć plamy po VANISHU? :evil:

Carmen201

Post » Wto lip 19, 2011 22:35 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SIOSTRZYCZKA [*]

Carmen201 pisze:

A tak na marginesie: może ktoś coś słyszał/wie jak z tapicerki usunąć plamy po VANISHU? :evil:

Vanishem :twisted: oczywiście żart
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Wto lip 19, 2011 22:40 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SIOSTRZYCZKA [*]

Śmieszny bardzo :evil: :)
Kanapa nawet 3 miesięcy nie ma.......

Jak tam, Weronika, Twoja tymczasia Truskawka? :)

To tytuł zmienię na coś optymistycznego skoro wracamy do roboty (z ciekawostek: czy wiecie, że nasz wątek czyta asystentka Pana Doktora Weta z Kutna? 8O Pozdrawiamy Doktora i liczymy na dalszy ciąg współpracy jak również jego Asystentkę :)

Carmen201

Post » Wto lip 19, 2011 22:55 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Carmen - co za bojowy tytuł :mrgreen:

Magis

Post » Wto lip 19, 2011 23:58 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Tytuł wymiata :mrgreen:
Ja dziewczyny ruszę i z tymi zdjęciami, idziemy o zakład? :>

Rozmawiałaś coś z panem Marcinem? Co u niego?
Bo ta Malwisia to wiecie, taka podobna do Siostrzyczki...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lip 20, 2011 7:05 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

co do zarcia- moze cos podpowiem. co prawda ja Karola karmie miechem glonie, wolowina, kurak, watrobka czasem, rybka raz na tydzien, udalo mi sie dostac sporo tanszej wolowiny, to zamrozilam i mam. ale co do puszek- w Schlekerze sa puszki AS i tam jest sklad- miecho 4-8%, dodatki to mineraly i wwitaminy. w sumie sklad podobny do animody zwyklej, ale bez roslinnych wypelniaczy. pucha kosztuje jakies 2,26. Moze takie sie nadadza? z pewnoscia sa lepsze od kitekatta. Po kiteakacie kot smierdzi.... sorry ale tak jest. Moj popredni kocik wybredzacz nad wybrzydzacze jadl te puszki, smakowaly mu, oprocz miecha rzecz jasna.
ps. Karol nadal ciumka tylko suche :evil: :evil: a ja mu kupilam takie specjalne, dla kastratow, na ochrone pecherza :evil: :evil:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro lip 20, 2011 10:12 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SIOSTRZYCZKA [*]

Carmen201 pisze: Jak tam, Weronika, Twoja tymczasia Truskawka? :)

Truskawka na razie u mnie, muszę ją zacząć ogłaszać, ale mój TŻ coś marudzi, że to jego kot i żeby został. Niestety mama na 4 kota się nie zgadza :|
Obrazek

itaka

Post » Śro lip 20, 2011 18:34 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Aranesp dotarł - jutro wysyłam do Pani Basi.

Magis

Post » Śro lip 20, 2011 21:54 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-SIOSTRZYCZKA [*]

Carmen201 pisze:Śmieszny bardzo :evil: :)
Kanapa nawet 3 miesięcy nie ma.......

A kto przytomny kupuje tapicerowaną kanapę do domu, gdzie rzondzom zwierzaki...? :twisted:
Sztuczna skóra rulez!

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lip 21, 2011 11:55 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

A czy ktoś może używa karmy Bozita? Bo skład ma całkiem niezły za kg wychodzi 13zł więc dramatu nie ma.

Magis

Post » Czw lip 21, 2011 12:43 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Ja czasem kupuję moim jako przekąskę, wszystkie jedzą ją ze smakiem.
Obrazek

itaka

Post » Czw lip 21, 2011 17:28 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-DO ROBOTY! :)

Carmen, doczytałaś mojego smsa? Hobbit oprócz morfologii ma mieć jeszcze siku zbadane.

Magis

[poprzednia][następna]