Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 9:34 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Żwirków właściwie mi nie potrzeba, przynajmniej nie w jakichś hurtowych ilościach :) Koty w końcu mają duże podwórko, a nawet kilka sąsiednich :) Tylko na noc biorę je do domu i wtedy może im się zechcieć coś zrobić :D Więc nawet takiego worka 5-litrowego nie zużywają w czasie miesiąca.
Tylko może za jakimiś karmami się rozejrzę. No i czasem takie tam, na pchły, na robaki.

Co do przeprosin to ja tam żadnych nie wymagam :) (Sama też bywałam niemiła :oops: ) myśmy się już z vegą polubiły i fajnie jest, ale Krzysiu, nie rób z siebie strażnika Teksasu, ty mi najbardziej zalazłeś za skórę i jeśli nie masz do powiedzenia czegoś o kotach, to najlepiej nie mów wcale. Pewnie jeszcze powycinasz zawartość swoich postów, jak zawsze w dyskusjach, hmm?

AaaaKotkiDwa

Od: Nie sty 30, 2011 21:59

Post » Śro lip 20, 2011 13:00 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

no to chyba swiatkarm będzie dla Ciebie najlepszy (z które były już wymieniane) bo w innych żeby dostać transport za friko trzeba stówę wydać ,tu wystarczy 5 dych :) . Ceny wszędzie mniej więcej podobne a tam jeszcze duże worki rozważają na kilogramy. Tylko trzeba uważać bo czasem cena jest za 0,5 kg. To gdzie te obiecane fotki ... obiecanki macanki
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro lip 20, 2011 14:32 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

siostrze podwędzę telefon - przyjechała do domu na kilka dni, a aparat ma lepszy :)

AaaaKotkiDwa

Post » Śro lip 20, 2011 17:01 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

jokototo pisze:............. a tam jeszcze duże worki rozważają na kilogramy. ...............

no własnie i tu mam pytanko kupujecie na wagę ??!! 8O 8O

jak dla mnie to większość ja to nazywam "euromixu" to jest nie to co ma niby być lub jest z przeterminowanych opakowań

kokaon

Od: Śro cze 15, 2011 20:11

Post » Śro lip 20, 2011 17:39 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

na wagę jak na razie tylko na bazarku jak widzę co i z czego mi sypią. Raz zgodziłam się na odsypanie w "swiatkarm" bo nie było w małych workach. Karma przyszła ta którą zamówiłam, śmierdziała i wyglądała jak zwykle :)
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro lip 20, 2011 18:28 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Aaa, przepraszam za wczorajszy off top :) Zadziwienie cudowną przemianą błota w lukier dosięgło szczytu. Ale zdaję sobie sprawę: "przepraszam" bywa najtrudniejszym słowem; zadziwiające, że nawet na wysokim poziomie. :)

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Śro lip 20, 2011 18:39 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

kokaon pisze:
jokototo pisze:............. a tam jeszcze duże worki rozważają na kilogramy. ...............

no własnie i tu mam pytanko kupujecie na wagę ??!! 8O 8O

Nie mam zaufania do karm sprzedawanych na wagę.
1. Nie wiem, jaka jest ich data ważności.
2. Duży worek z reguły jest otwarty, co sprawia, że karma się utlenia i traci na wartości.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lip 21, 2011 19:43 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

na razie jeszcze stare zdjęcie, a jutro jak będzie słońce, to koty w plener i sesja :D

Obrazek

AaaaKotkiDwa

Post » Czw lip 21, 2011 21:17 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

:ryk: :ryk:
ale ty masz dar!!!!

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Czw lip 21, 2011 23:25 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Saraa pisze::ryk: :ryk:
ale ty masz dar!!!!

A zauważyłaś, jak te kotunie słodko się przytulają?

vega013

Post » Czw lip 21, 2011 23:31 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Nie zauważyłam, bo "spuchnięte" od mruczenia uszy mnie rozwaliły :ryk:

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Czw lip 21, 2011 23:43 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Saraa pisze:Nie zauważyłam, bo "spuchnięte" od mruczenia uszy mnie rozwaliły :ryk:

Uszka Rudej fajnie się zawijają, nie?

Ja też w pierwszym momencie wybuchnęłam śmiechem, a dopiero potem popatrzyłam na szczegóły. :lol:

vega013

Post » Pt lip 22, 2011 9:39 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

A zauważyłaś, jak te kotunie słodko się przytulają?

one tak zawsze. jak im się zdarzy zaspać osobno, to później któraś się zbudzi, widzi że czegoś jej brakuje i przenosi się w miejsce, gdzie śpi druga :)

AaaaKotkiDwa

Post » Pt lip 22, 2011 10:48 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

Super :ryk: :ryk:
Co do karm to tez nie mam zayfania do kupowania na wagę. Zakupy robię w zwierzakowie.
Pozdrawiam
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Pt lip 22, 2011 22:09 Re: Najładniejsze kotki, jakie widzieliście

a ja kupuję w zaprzyjażnionym zoologicznym, gdzie mam karte stałego klienta i właśnie kupuję na wagę. Mam tylko jedną kotę :oops: więc nie opłaca mi się z netu. W sklepie wory z karmą są szczelnie zamknięte klamrami, daty ważności widoczne. Najlepszych, np acany na wagę niestety nie ma

kitkowa pisze:Aaa, przepraszam za wczorajszy off top :) Zadziwienie cudowną przemianą błota w lukier dosięgło szczytu. Ale zdaję sobie sprawę: "przepraszam" bywa najtrudniejszym słowem; zadziwiające, że nawet na wysokim poziomie. :)

Byłam wśród tych, którzy jechali na Aaa na innym wątku.
To jest JEJ wątek i jest zajebiaszczy.
Jeśli ktos czyta ze zrozumieniem tekstu i przeczyta oba wątki, to będzie wiedział o co chodzi/ło

Aaa, czekam na dalsze foty, u nas w plenerze dziś by sie nie udały , od wczoraj leje, pada, mży , w dzień 16 st, teraz 12 8O :cry:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]