Nadal z nami mieszka Gucio - za ok. dwa tygodnie jestem umówiona na konsultację ortopedyczną łapki Gucia u dr Degórskiej, koszt wizyty to ok.80 zł. Wznawiam więc sprzedaż z przeznaczeniem na ten cel właśnie

Aktualizacja na dzień 31.08.11 - dziś Gucio przeszedl operację zdeformowanej łapki. Zabieg był konieczny, aby Gucio mógł nadal posługiwac sie kaleką nóżką. Zapłaciłam 512 zł. Nie jestem w stanie sama pokryć tak dużej kwoty, bo nie wystarczy nam po prostu na utrzymanie - to co uda mi się uzbierać ze sprzedaży fantów pójdzie na zmniejszenie kosztow dzisiejszego zabiegu.
Nadal mam w domu tymczasy - kotkę Maszę z kociakami

i szczęśliwa mamuśka

(Jest o nich w naszym wątku viewtopic.php?f=1&t=103955&p=7469182 ).W zeszłym tygodniu zaszczepiłam pierwsza dawką wszystkie maluchy (zapłaciłam 265 zł), a w nadchodzącym tygodniu będzie sterylizowana Masza (fundusze na zabieg uzbierałam na innym kocim forum). Zwyczajnie brakuje mi na utrzymanie całego stada i stąd kolejny bazarek - może coś się komuś przyda?
1. Zeszyty z kotkami - 4 szt. po 5 zł za sztukę.

Zeszyty 32-kartkowe, miękka okładka, produkt polski.
Są 2 zeszyty w linie i 2 zeszyty gładkie.
2. Helen Piers: "Moje zwierzątko kot"
Poradnik dla młodego hodowcy.
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne Warszawa 1992

Książeczka w b.dobrym stanie, chyba nigdy nieczytana, jedynie lekko pożółkły grzbiet świadczy o jej "wieku".Sztywna, lakierowana okładka.Cena 5 zł
3. Kate Petty: "Kocięta" z serii "Dzieci zwierząt"
Gandalf Piekary Śląskie 1992

Książeczka dla dzieci, pięknie wydana, zawiera zdjęcia i obrazki. Stan b.dobry, jedynie pod okładką niewielkie otarcie (strony się skleiły). Sztywna, lakierowana okładka. Cena 10 zł
4. sprzedane
5. sprzedane
6.Różne kolczyki - po 10 zł za parę
a.

d.

g.

j.

m.

Do cen należy doliczyć koszty przesyłki wg cennika Poczty Polskiej.
Zapraszam