Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Tweety pisze:Kocuria pisze:jeśli ktoś dysponuje fotkami z dzisiejszego zalania, proszę o wstawienie, mogą się przydać...
Miszelina ma
Tja, fotki kiepskie, bo z telefonu, ale wstawiam, prosz bardzo....![]()
Nie mam odwagi iść tam dziś rano, żeby sprawdzić po nocnych ulewach.
A wiecie, co jest najgorsze? Teraz wiem, że Mamba na pewno nie utonęła od razu, tylko przerażona miotała się w klatce. Bo woda podnosi się co prawda szybko, ale nie błyskawicznie. Widziałam wczoraj na własne oczy.
XAgaX pisze:kolejne zaginione koty
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z298927130
ZAGINĘŁA ROCZNA KOTKA.
OSTATNI RAZ BYŁA KOŁO DOMU
W CZWARTEK RANO (13.07).
Kotka mieszkała w Rząsce, niedaleko Krakowa, ale możliwe, że ktoś ją stąd zabrał...
KOTKA JEST WYSTERYLIZOWANA, ZADBANA.
LUBI BAWIĆ SIĘ Z DZIEĆMI,
JEST PRZYJACIELSKA.
KOLOR BIAŁO – SZARY.
JEŻELI KTOKOLWIEK WIDZIAŁ NASZEGO PUPILA, PROSIMY O KONTAKT
POD NUMEREM TELEFONU 606 806 839
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z298893675
TEL: 518 906 667 ul. Szlak 1
pluskwa6 pisze:jutro idę do CABINET SECRET zanieść plakat, mam w planie połazić po mieście, chyba głównie na Kazimierzu w celu sępienia niespodzianek; gdyby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam
_namida_ pisze:Uprzejmie informuję, iż nie odbieram telefonu za granicą, a dostęp do internetu mam raz na kilka dni. I uprzejmie proszę nie wydawać Ryfona w trakcie mojej nieobecności, bo mam z tego powodu koszmary w nocy
Annazoo pisze:Nie mogę się skontaktować z Yeniką, jeśli ktoś ma namiar na nią, bardzo proszę jej przekazać, że czeka na nią pilny priv...
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Nie mogę się skontaktować z Yeniką, jeśli ktoś ma namiar na nią, bardzo proszę jej przekazać, że czeka na nią pilny priv...
yenika jest na obozie pod namiotem, chyba do końca miesiąca, netu nie ma.
Tweety pisze:pani z ADM-u nie umie odpowiedzieć na pytanie gdzie mam wylewać wodę, wg niej to jest śmieszne pytanie i ona nie ma czasu na głupoty. Więc na następny raz, wiaderka i woda pod ADM!
jakie półmózgi zajmują się ważnymi sprawami!
Tweety pisze:Gem pisze:Tweety, jak tam te kocurki, które wiozłem ze Starachowic do Kielc?
dzięki za pomoc, ponoć dochodzą do siebie
Lotnej Brygadzie Ratowniczej dziękuję za perfekcyjną akcję na kociarni![]()
Misza jedzie jutro z vanją i Zllotym do Theriosa na reoperację, chłopakowi wyszła śruba z kręgosłupa![]()
u dr Dudy od rana siedzi Misiek, rudy, 13-letni olbrzym. Ma stan zapalny pęcherza, reszta wyników jutro. Oczywiście wybitnie adopcyjny :?
miszelina pisze:Tweety pisze:pani z ADM-u nie umie odpowiedzieć na pytanie gdzie mam wylewać wodę, wg niej to jest śmieszne pytanie i ona nie ma czasu na głupoty. Więc na następny raz, wiaderka i woda pod ADM!
To trzeba by przedluzyc weza o jakieś kilkaset metrów, ADM jest na Chopina 2. Za daleko latac z wiadrami, zwlaszcza ze brama na Spokojna zamknieta.
Ale mam propozycje - przelozyc weza do okienka na ulice i wylewac do istniejacej tam kratki sciekowej, moze woda nie wroci pod prad. A unikniemy zazaleń mieszkańców.
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:pani z ADM-u nie umie odpowiedzieć na pytanie gdzie mam wylewać wodę, wg niej to jest śmieszne pytanie i ona nie ma czasu na głupoty. Więc na następny raz, wiaderka i woda pod ADM!
To trzeba by przedluzyc weza o jakieś kilkaset metrów, ADM jest na Chopina 2. Za daleko latac z wiadrami, zwlaszcza ze brama na Spokojna zamknieta.
Ale mam propozycje - przelozyc weza do okienka na ulice i wylewac do istniejacej tam kratki sciekowej, moze woda nie wroci pod prad. A unikniemy zazaleń mieszkańców.
tylko, że to ta jest zatkana, a może już nie, paniusia z ADM-u odesłała mnie do tych co mieli zlecone aby przetkać, bo sama palcem nie ruszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości