K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 4:56 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Uprzejmie informuję, iż nie odbieram telefonu za granicą, a dostęp do internetu mam raz na kilka dni. I uprzejmie proszę nie wydawać Ryfona w trakcie mojej nieobecności, bo mam z tego powodu koszmary w nocy ;)

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro lip 20, 2011 7:20 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

miszelina pisze:
Tweety pisze:
Kocuria pisze:jeśli ktoś dysponuje fotkami z dzisiejszego zalania, proszę o wstawienie, mogą się przydać...

Miszelina ma

Tja, fotki kiepskie, bo z telefonu, ale wstawiam, prosz bardzo....
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie mam odwagi iść tam dziś rano, żeby sprawdzić po nocnych ulewach.
A wiecie, co jest najgorsze? Teraz wiem, że Mamba na pewno nie utonęła od razu, tylko przerażona miotała się w klatce. Bo woda podnosi się co prawda szybko, ale nie błyskawicznie. Widziałam wczoraj na własne oczy.

Rany...znowu... :(

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lip 20, 2011 8:20 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

jutro idę do CABINET SECRET zanieść plakat, mam w planie połazić po mieście, chyba głównie na Kazimierzu w celu sępienia niespodzianek; gdyby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam :-D
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Śro lip 20, 2011 8:27 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

XAgaX pisze:kolejne zaginione koty :(

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z298927130

ZAGINĘŁA ROCZNA KOTKA.

OSTATNI RAZ BYŁA KOŁO DOMU

W CZWARTEK RANO (13.07).

Kotka mieszkała w Rząsce, niedaleko Krakowa, ale możliwe, że ktoś ją stąd zabrał...

KOTKA JEST WYSTERYLIZOWANA, ZADBANA.

LUBI BAWIĆ SIĘ Z DZIEĆMI,

JEST PRZYJACIELSKA.

KOLOR BIAŁO – SZARY.

JEŻELI KTOKOLWIEK WIDZIAŁ NASZEGO PUPILA, PROSIMY O KONTAKT

POD NUMEREM TELEFONU 606 806 839

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z298893675

TEL: 518 906 667 ul. Szlak 1

a pan doktor z Rząski zrobił mi kiedyś awanturę, że nie wydałam jego klientce kota do wychodzącego tam domu i czy ja nie wiem, że ciachnięty kot porusza się w promieniu 100 metrów od domu. Zapytałam go, co będzie jak któryś nie umie liczyć, pójdzie na sto pierwszy a tam będzie ulica? rzucił słuchawką ...

oki, będziemy mieć oko i ucho.

Na kociarni sucho jak pieprz chociaż w nocy deszcz napierdzielał róóóówno

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lip 20, 2011 8:28 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

pluskwa6 pisze:jutro idę do CABINET SECRET zanieść plakat, mam w planie połazić po mieście, chyba głównie na Kazimierzu w celu sępienia niespodzianek; gdyby ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam :-D

Jutro nie mogę, bo mam do upieczenia i rozniesienia dwa chleby :]
Ale mam już 3 kubki, 6 smyczy, 3 autografy Damięckich (na nieco nieaktualnych kalendarzach), płócienne torby na zakupy i garść ulotek.
Po niedzieli odbieram z Kocimskiej magnesy, które tam w sobotę zostawi Kosma. Kto ma dyżur na Kocimskiej w poniedziałek i o której mogłabym być?

Nie mogę się skontaktować z Yeniką, jeśli ktoś ma namiar na nią, bardzo proszę jej przekazać, że czeka na nią pilny priv...

Miszelino, zonk! Wczoraj miało być przekazanie nagrody, nie towaru! :oops:
Będę musiała Cię nawiedzić ponownie :mrgreen:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro lip 20, 2011 8:34 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

_namida_ pisze:Uprzejmie informuję, iż nie odbieram telefonu za granicą, a dostęp do internetu mam raz na kilka dni. I uprzejmie proszę nie wydawać Ryfona w trakcie mojej nieobecności, bo mam z tego powodu koszmary w nocy ;)

sorry, to pewnie do mnie, nie bardzo miałam czas na rozeznanie się kto jest gdzie wczoraj wieczór a Miszelina wzywała pomocy.

Miszelina, nawet nie przypominaj Mamby, bo to jakiś koszmar musiał być :cry:
A wszystko przez debilnych urzędasów, którzy najlepiej mają opracowaną politykę spychotechniki i za to biorą kasę :evil:
Nieroby pieprzone, kur..a :evil:
Im co najwyżej jest przykro, tyle mają do powiedzenia, popaprańcy!

Tweety

Post » Śro lip 20, 2011 8:40 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

pani z ADM-u nie umie odpowiedzieć na pytanie gdzie mam wylewać wodę, wg niej to jest śmieszne pytanie i ona nie ma czasu na głupoty. Więc na następny raz, wiaderka i woda pod ADM!
jakie półmózgi zajmują się ważnymi sprawami!

Tweety

Post » Śro lip 20, 2011 8:42 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Annazoo pisze:Nie mogę się skontaktować z Yeniką, jeśli ktoś ma namiar na nią, bardzo proszę jej przekazać, że czeka na nią pilny priv...

yenika jest na obozie pod namiotem, chyba do końca miesiąca, netu nie ma.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro lip 20, 2011 8:45 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

jakie do końca miesiąca, wraca 29go, będzie na kocivencie :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Śro lip 20, 2011 8:45 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kocuria pisze:
Annazoo pisze:Nie mogę się skontaktować z Yeniką, jeśli ktoś ma namiar na nią, bardzo proszę jej przekazać, że czeka na nią pilny priv...

yenika jest na obozie pod namiotem, chyba do końca miesiąca, netu nie ma.

Dzięki. Ale mam też info, że będzie na kocivencie, to przyniesie, co tam ma.

Annazoo

Post » Śro lip 20, 2011 8:47 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Kto ma długopisy fundacyjne i kartki (należące do fundacji, KOCURIO :twisted: ) bo nie mogę ich namierzyć a są potrzebne :?: :!: :?:

Annazoo

Post » Śro lip 20, 2011 9:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Tweety pisze:pani z ADM-u nie umie odpowiedzieć na pytanie gdzie mam wylewać wodę, wg niej to jest śmieszne pytanie i ona nie ma czasu na głupoty. Więc na następny raz, wiaderka i woda pod ADM!

To trzeba by przedluzyc weza o jakieś kilkaset metrów, ADM jest na Chopina 2. Za daleko latac z wiadrami, zwlaszcza ze brama na Spokojna zamknieta.

Ale mam propozycje - przelozyc weza do okienka na ulice i wylewac do istniejacej tam kratki sciekowej, moze woda nie wroci pod prad. A unikniemy zazaleń mieszkańców.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lip 20, 2011 9:56 Re: K-ów, pilny transport STARACHOWICE - KIELCE!!!

Tweety pisze:
Gem pisze:Tweety, jak tam te kocurki, które wiozłem ze Starachowic do Kielc?

dzięki za pomoc, ponoć dochodzą do siebie :)

Lotnej Brygadzie Ratowniczej dziękuję za perfekcyjną akcję na kociarni :1luvu:

Misza jedzie jutro z vanją i Zllotym do Theriosa na reoperację, chłopakowi wyszła śruba z kręgosłupa :(

u dr Dudy od rana siedzi Misiek, rudy, 13-letni olbrzym. Ma stan zapalny pęcherza, reszta wyników jutro. Oczywiście wybitnie adopcyjny :?

Podkablowywać karaluch teraz będe - ona chyba zawsze marzyła o rudym kocie :-) ale na całkiem adopcyjnego to sobie nie pozwoli - no bo jak to tak - w kolejce czekają te nieadopcyjne - to może to jest Jej kot?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro lip 20, 2011 10:54 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

miszelina pisze:
Tweety pisze:pani z ADM-u nie umie odpowiedzieć na pytanie gdzie mam wylewać wodę, wg niej to jest śmieszne pytanie i ona nie ma czasu na głupoty. Więc na następny raz, wiaderka i woda pod ADM!

To trzeba by przedluzyc weza o jakieś kilkaset metrów, ADM jest na Chopina 2. Za daleko latac z wiadrami, zwlaszcza ze brama na Spokojna zamknieta.

Ale mam propozycje - przelozyc weza do okienka na ulice i wylewac do istniejacej tam kratki sciekowej, moze woda nie wroci pod prad. A unikniemy zazaleń mieszkańców.

tylko, że to ta jest zatkana, a może już nie, paniusia z ADM-u odesłała mnie do tych co mieli zlecone aby przetkać, bo sama palcem nie ruszy :evil:

Tweety

Post » Śro lip 20, 2011 11:11 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku ...

Tweety pisze:
miszelina pisze:

tylko, że to ta jest zatkana, a może już nie, paniusia z ADM-u odesłała mnie do tych co mieli zlecone aby przetkać, bo sama palcem nie ruszy :evil:

Ona wczoraj wode przyjmowała (nie było cofki), ale musi być zatkana gdzieś w dalszym przebiegu, skoro cofało u nas.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]