"Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy-KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 02, 2011 14:21 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy

Przypomnę o podstawowej lekturze każdego kociarza :mrgreen:
Legnica

Post » Wto lip 05, 2011 11:05 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy

Koniec licytacji w czwartek o 12-ej 8)
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lip 07, 2011 14:56 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy-KONIEC

Książkę wygrała w licytacji pwpw :D
Gratuluję i dziękuję ... :1luvu:

Już piszę PW :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pon lip 11, 2011 12:40 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy-KONIEC

Bardzo dziękuję wszystkim licytującym i amyszce za ten bazarek.
Przyszła wpłata,zdaje sie mocno zaokrąglona w górę(60zł) :D
Serdeczne dzieki :1luvu:
Legnica

Post » Pon lip 11, 2011 12:57 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy-KONIEC

Legnica pisze:Bardzo dziękuję wszystkim licytującym i amyszce za ten bazarek.
Przyszła wpłata,zdaje sie mocno zaokrąglona w górę(60zł) :D
Serdeczne dzieki :1luvu:

To ja też dziękuję w imieniu kotecków :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto lip 19, 2011 20:35 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy-KONIEC

Książka doszła :1luvu: i już biorę się za opanowywanie futrzanych rządzicieli :mrgreen:

A dla nowego nabytku polecam jak najszybciej zakupić specjalny piasek i miskę do kąpieli. Nie ma szczęśliwszego szynszyla niż szynszyl w kąpieli :1luvu: :1luvu: :1luvu: I piękniejszego widoku :P
I szczura nie przypomina ani troszkę - ustalmy :twisted: 8) Ehhh gdyby nie moje koty ...
pwpw

Post » Wto lip 19, 2011 21:03 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy-KONIEC

super :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Wto lip 19, 2011 22:57 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy-KONIEC

pwpw pisze:Książka doszła :1luvu: i już biorę się za opanowywanie futrzanych rządzicieli :mrgreen:

A dla nowego nabytku polecam jak najszybciej zakupić specjalny piasek i miskę do kąpieli. Nie ma szczęśliwszego szynszyla niż szynszyl w kąpieli :1luvu: :1luvu: :1luvu: I piękniejszego widoku :P
I szczura nie przypomina ani troszkę - ustalmy :twisted: 8) Ehhh gdyby nie moje koty ...

Wstyd sie przyznać,ale jak szynszyl wyjrzał z pudła i pierwszy raz go zobaczyłam to sie zwyczajnie aż cofnęłam.Normalnie szczur na sterydach
:lol:
Ale faktycznie,widok szyszyla w piaskowej kąpieli-wyjątkowy.
Legnica

Post » Wto lip 19, 2011 23:51 Re: "Zaklinacz kotów" na przedszkolaki u Legnicy-KONIEC

Legnica pisze:Wstyd sie przyznać,ale jak szynszyl wyjrzał z pudła i pierwszy raz go zobaczyłam to sie zwyczajnie aż cofnęłam.Normalnie szczur na sterydach
:lol:
Ale faktycznie,widok szyszyla w piaskowej kąpieli-wyjątkowy.

Zazdroszczę :1luvu: To inteligentne zwierzątka i uprzedzam strasznie sprytne gryzonie :roll: Miałam szynszylka wieki temu, cudowne zwierzątko :1luvu: Nauczyłam małpkę, że raz dziennie wieczorem ma wybieg z klatki. Oczy musiałam mieć dookoła głowy, a jakie podchody robił, gdy chciał mi zwinąć ołówek (przysmak) :ryk: :ryk: :ryk:
Najgorzej było gdy z jakiś powodów nie byłam w domu do 24-1 w nocy. To co zastawałam, to wyraźnie pokwikującego, niezadowolonego potwora (nie wyglądał przyjaźnie :mrgreen: ) w klatce z miską, domkiem i drewienkiem (mnie uczono tylko udostępniać piasek, nie na stałe w klatce) reszta do ostatniego ździebełka, ostatniego ziarenka, ostatniego wiórka znajdowała się w promieniu 2 metrów od klatki :evil: Jak po wybuchu bomby :evil:
Piękne i bardzo delikatne zwierzątka, ale charakterek też mają :wink:
pwpw

[poprzednia]