Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vill_ pisze:Ja nie zagłosuję, jestem mimo wszystko zdania, że trzeba się skupić na kiciowym zdrowiu, poza tym Foczka, mimo proroctwa, mi się podoba.
Dajcie znać czy do dr Hanusz ktoś dzwonił, jeśli nie, to czy ja mogę zadzwonić i pogadać, bo nie będę im głowy zawracać, jak nikt mi na zmianę lecznicy, z osób mających opiekę nad Kicią, informacji nie daje. Teraz ważny jest czas i naprawdę uważam, że ta lecznica i zmniejszy Wam wydatki na kota i go zoperuje tak, że będzie tak skoczna, jak tylkko chciałaby być
alata pisze:Ogonia, czy próbowałaś dzwonić na Uniwersyt Przyrodniczy? Nie znam nazwisk lekarzy stamtąd, jeśli nawet ktoś o nich pisał, to się nie zorientowałam. Już od paru lat nie mieszkam we Wrocławiu, więc nie mam rozeznania, ale kiedyś to był bardzo dobry adres.
kamari pisze:Czy Siri to coś znaczy?
marysienka pisze:kamari pisze:Czy Siri to coś znaczy?
To imie skandynawskie zdrobnienie od imiona Sigrid - oznacza Vackra Viktory i teraz to nie wiem
jak to tlumaczyc - piekne zwyciestwo, czy zwyciestwo piekna. Tak mi jakos pasowalo dla naszej
malutkiej pieknosci, ktora walczy o zycie.![]()
![]()
![]()
Zona Augusta Strindberga nazywala sie Siri.
Siri jedno z 7 antycznych miast.
marysienka pisze:kamari pisze:Czy Siri to coś znaczy?
To imie skandynawskie zdrobnienie od imiona Sigrid - oznacza Vackra Viktory i teraz to nie wiem
jak to tlumaczyc - piekne zwyciestwo, czy zwyciestwo piekna. Tak mi jakos pasowalo dla naszej
malutkiej pieknosci, ktora walczy o zycie.![]()
![]()
![]()
Zona Augusta Strindberga nazywala sie Siri.
Siri jedno z 7 antycznych miast.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fumcia01, Google [Bot], puszatek i 143 gości