Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Widziałam i pogłaskałam Henia. Henio niestety sika krwią, mocz jest zabarwiony na różowo
casica pisze:Właśnie wróciłam z lecznicy (nagły przypadek).
Widziałam i pogłaskałam Henia. Henio niestety sika krwią, mocz jest zabarwiony na różowo
jokototo pisze:Aga na tym Twoim żwirku może nie być widać(jeżeli nadal masz ten sam)
casica pisze:Nie wiem czy wyciskanie może miec na coś takiego wpływ.
W kuwecie wyparzonej i wysypanej żwirkiem do pobierania moczu (katkor) nie dość, że było różowo, to były "męty" jak to określiła Anka. Ja do jego klatki dzisiaj w zasadzie wlazłam i obejrzałam sobie dokładnie kuwetę z bardzo drobnym, jasnym (prawie białym) piaskiem. Wyraźnie były tam krwiste ślady.
Nie mog e teraz znaleźć wątku Henia, tego gdzie się wszystko zaczęło. Jakoś mi się wydaje, że pisałam o podejrzeniu w kierunku układu moczowego i onn. A może się mylę?
casica pisze:Nie wiem czy wyciskanie może miec na coś takiego wpływ.
W kuwecie wyparzonej i wysypanej żwirkiem do pobierania moczu (katkor) nie dość, że było różowo, to były "męty" jak to określiła Anka. Ja do jego klatki dzisiaj w zasadzie wlazłam i obejrzałam sobie dokładnie kuwetę z bardzo drobnym, jasnym (prawie białym) piaskiem. Wyraźnie były tam krwiste ślady.
Nie mog e teraz znaleźć wątku Henia, tego gdzie się wszystko zaczęło. Jakoś mi się wydaje, że pisałam o podejrzeniu w kierunku układu moczowego i onn. A może się mylę?
kamari pisze:czy to onn to ostra niewydolność nerek? to zdaje się lepiej dla Henia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości