Maksiu w domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 14:16 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

I nic do tej pory nie mam odpowiedzi :(
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lip 19, 2011 16:00 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

JaEwka pisze:I nic do tej pory nie mam odpowiedzi :(

brak słów :( a ten tymczas w Warszawie to aktualny jeszcze, czy nie?

W tej sprawie napisałam do JaEwka,ale nie odebrała pw.Dowiedziałam się ,że nie weźmiesz Maxia na tymczas kilka godzin temu nim cos wpisałas i nie chciałam tego tu pisać.I wiem,że Hrabia jest kotem wymagającym i nie powinnas brac innego kota.Czytam wątek Palucha.Dlatego bardzo sie zdziwiłam,ze zadeklarowałas DT ,a w tym samym czasie byłaś na Paluchu...Nie chce komentowac.Każdy decyduje co chce i co warte jest jego słowo.Niepotrzebnie robiłaś nadzieję.
Ostatnio edytowano Wto lip 19, 2011 21:57 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 2 razy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 19, 2011 18:01 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Sama się zastanawiam, czy moja oferta jest aktualna...

1) mam od tygodnia nowego kota - Hrabiego, który zajmuje wolny pokój. Maksencjusza mogłam przyjąć jednocześnie z Hrabią. Teraz mogłabym, jak Miauczysław się zaprzyjaźni z Hrabią. Będę mogła wtedy wypuścić Hrabiego na mieszkanie, a pokój oddać nowemu przybyszowi. Kiedy to się stanie? Może za tydzień, może wcześniej, może później. Na razie panowie się ostrożnie ocierają o siebie, a za 5 minut skaczą sobie do gardeł.

2) do końca sierpnia coraz mniej czasu. Niestety nie mogę liczyć na siebie jeśli chodzi o znalezienie Maksencjuszowi domu stałego. Jestem w tym wyjątkowo mało skuteczna. Dokąd miałabym odstawić Maksa we wrześniu? Z powrotem do schronu???

3) mogłabym wziąć Maksencjusza na dłużej gdybym znalazła współlokatorkę akceptującą koty w swoim pokoju... Znacie może kogoś takiego, kto szuka pokoju w Warszawie?

kruszonka

Od: Pon lip 30, 2007 19:16

Post » Wto lip 19, 2011 20:18 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Co za pech :cry: Dlaczego Maksiu nie może trafić na swego Dużego?
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto lip 19, 2011 22:35 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

:(
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lip 20, 2011 8:20 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

:cry: :cry: :cry: :cry:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro lip 20, 2011 10:54 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Maksencjusz podobny do dokarmianego przeze mnie kocurka. Zapada w serce. Niech mu się uda znaleźć dom... :ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Śro lip 20, 2011 19:32 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Maksio mial juz badania? Strasznie mi go szkoda.. W jakich dniach sa w schronisku wolantariusze od Was forumowi? Ew w jakie dni i o jakiej porze mozna wpasc z testami? ( tu ja po 10 sierpnia, po wyplacie w razie co moge kupic)
Kiedy w schronisku mozna zlapac kogos zorientowanego w kotach?
Obrazek
Tanie ogłoszenia na bdt Budryska -> viewtopic.php?f=27&t=137731
Moja mała tymczaczasowiczka -> viewtopic.php?f=13&t=138350

Obrazek

akna

Od: Wto lis 23, 2010 1:01

Post » Śro lip 20, 2011 19:40 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

On chyba testy już ma Gibutkowa kupiła.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lip 20, 2011 19:42 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

akna..testy już sa.Czekamy na odebranie e-maila od rodziny jaka chciała Maksa adoptować.Na razie cisza... :( szkoda, byłoby łatwiej wiedząc jaką decyzje podjęli
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 20, 2011 20:01 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Jutro rano testy zawożę do sunicram. Ale sens ich zrobienia jest tak czy tak tylko bezpośrednio przed wyciągnięciem Maxa ze schronu.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 20, 2011 20:17 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

Gibutkowa pisze:Jutro rano testy zawożę do sunicram. Ale sens ich zrobienia jest tak czy tak tylko bezpośrednio przed wyciągnięciem Maxa ze schronu.

Tak jak wiesz niezależnie od wyniku testu ....czekam na decyzję i odebranie pw od Ja Ewka
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 20, 2011 22:29 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

raczej - odpukac- ale w razie dodatnich wynikow ciezko teraz bedzie go wyciagnac, nie dosc ze maluchy wyrastaja spod ziemi, to sezon urolpowo - porzadkowy u czlowieksztaltnych :| masa doroslych domowych do przechwycenia zeby do schronu nie trafily :|
Jak testy ma zalatwione i rodzinka sie szykuje to kciuki trzymam za chlopaka, juz tak zmarnial ze teraz nalezy mu sie lepsze zycie
Obrazek
Tanie ogłoszenia na bdt Budryska -> viewtopic.php?f=27&t=137731
Moja mała tymczaczasowiczka -> viewtopic.php?f=13&t=138350

Obrazek

akna

Od: Wto lis 23, 2010 1:01

Post » Śro lip 20, 2011 23:04 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:akna..testy już sa.Czekamy na odebranie e-maila od rodziny jaka chciała Maksa adoptować.Na razie cisza... :( szkoda, byłoby łatwiej wiedząc jaką decyzje podjęli

Domku, odezwij się :D
Obrazek Obrazek Obrazek

mahta

Od: Nie lip 20, 2008 17:57

Post » Śro lip 20, 2011 23:05 Re: Badania lub śmierć!!Potrzebna pomoc we Wrocławiu!!

akna pisze:raczej - odpukac- ale w razie dodatnich wynikow ciezko teraz bedzie go wyciagnac, nie dosc ze maluchy wyrastaja spod ziemi,
to sezon urlopowo - porzadkowy u czlowieksztaltnych :|
masa doroslych domowych do przechwycenia zeby do schronu nie trafily :|
Jak testy ma zalatwione i rodzinka sie szykuje to kciuki trzymam za chlopaka, juz tak zmarnial ze teraz nalezy mu sie lepsze zycie

Powodzenia, Maksiu :1luvu:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

[poprzednia][następna]