Mruczeńka1981 pisze:Gibutku już?To niemożliweMoże nie zostawiajcie w mokrej mydelniczce, to będzie dłużej służyło.
Nie jest w mydelniczce, po prostu mój chłop tyle mydła zużywa
Mruczeńka1981 pisze:Gibutku już?To niemożliweMoże nie zostawiajcie w mokrej mydelniczce, to będzie dłużej służyło.
Mruczeńka1981 pisze:To dostanie ode mnie kartę stałego klienta
Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Gibutku już?To niemożliweMoże nie zostawiajcie w mokrej mydelniczce, to będzie dłużej służyło.
Nie jest w mydelniczce, po prostu mój chłop tyle mydła zużywaKażdego

krynia08 pisze:Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Gibutku już?To niemożliweMoże nie zostawiajcie w mokrej mydelniczce, to będzie dłużej służyło.
Nie jest w mydelniczce, po prostu mój chłop tyle mydła zużywaKażdego
czas kupic lody albo landrynki![]()
![]()

Gibutkowa pisze:Właśnie, bo z tej rozpaczy za straconym (prawie) mydełkiem kokosowym zapomniałam napisać, że "test twarzowy" mydełka kokosowego wyszedł pozytywnie

Mruczeńka1981 pisze:Tak jest, będę w przyszłym tygodniu robić cedrowe

AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak jest, będę w przyszłym tygodniu robić cedrowe
To poproszę dwóchWysyłasz też jak domniemywam? Bym wysłała komuuś
Mruczeńka1981 pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak jest, będę w przyszłym tygodniu robić cedrowe
Dwa cedry dla szanownej kuleżankiWysyłam gdzie chcesz

AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak jest, będę w przyszłym tygodniu robić cedrowe
Gibutkowa pisze:AniaWrocław pisze:Mruczeńka1981 pisze:Tak jest, będę w przyszłym tygodniu robić cedrowe
A ja wiem, a ja wiem ale nie powiem![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość