Super,że koteczka bezpieczna

Super meksykanka i Renifer

Agneska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Jeśli zdecydujecie się na pakiet ogłoszeń dla kotki u CatAngel i Ask@ ułoży jego treść / duet gwarantujący sukces w 100%![]()
/ to opłacę te ogłoszenia.
Na wypadek gdyby mi się watas zawieruszył lub gdybym ja się zawieruszyła - uypowazniam do nękaniamnie na pw
lub telefonicznie, Aśka zna namiary.
Agneska pisze:Zmian na lepsze to nie ma.Siki znajduję w dziwnych miejscach.
![]()
Kostek żyje głównie pod kanapą.Lilka, Izabelinka i Dusia - nieszczęśliwe. A mnie całymi dniami nie ma w domu, nie ma kto kotów dopieścić.
![]()
Mały Morelek zajął Lilkową klatkę (Lilka nieszczęśliwa jeszcze bardziej po stracie swojego azylu), w nocy popłakiwał, też by chciał na rączki.
W garażu Mila popłakuje, musi się poprzytulać, a ja po paru minutach jej znikam.
Doba nie chce się rozciągnąć, więc koty u mnie są bezpieczne, nakarmione, ale miłości nie dostają tyle ile im się należy i potrzeba.Mama bagiennych w lecznicy zdobyła imię - Syrenka. Bo tak płacze w klatce. Jak ją wywozić do tego lasu z powrotem?
A ja już nic nie mogę "dołożyć" u mnie.
Mam 19 kotów w domu (plus dwudziesta w ogródku). I tylko dwie ręce...
iwona66 pisze:to ciachnięcie na moje konto,choć tyle
Ja-Ba pisze:Asiu, to pewnie trzeba by pilnie te ogłoszenia zrobić? Wiem że kotka zostanie wydana dopiero po sterylce, ale może już szukać?
Ja-Ba pisze:Wiem Asiu, czytam Twój wątek
Agneska pisze:o rany, siekanie surowizny mnie czeka?
Agneska pisze:o rany, siekanie surowizny mnie czeka?
Agneska pisze:nie mam maszynki do mięsa![]()
za to umiem brzdąkać kluczami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości