Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mgska pisze:Właśnie odezwał się pierwszy domek! Zainteresowany Malutką.
Z Konina! Domek jednorodzinny na osiedlu. Czyli domek wychodzący. W domu jest już jeden kot.
Pani chce przyjechać w sobotę.
Zna koci katar, bo jej kot tez przechodził.
O umowie tez poinformowałam.
Myślicie że trzeba by sprawdzić ten domek?
andorka pisze:Najlepiej byłoby gdyby ktoś z Konina mógł tam podjechać, porozmawiać na miejscu.
Jest trochę dziewczyn z Konina, może którś mogłaby zrobić wizytę przedadopcyjną ? To wiele mówi o nowym domku (przede wszystkim zgoda na takie spotkanie).
Z Konina jest Ag_konin, Konin, Ja-Ba, cynamon i wanilia, AprilRain (na jak dobrze kojarzę, ma kota z Łodzi), napisz do nich, może któraś będzie mogła pomóc.
Nie rzucaj się na hurrra na pierwszy chętny domek, bo to niestety czasami się źle kończy, wiem z własnego smutnego doświadczenia
To, że to domek, nie znaczy, że kot musi być wychodzący, a nawet jeśli, to uświadom panią, że kicia najpierw musi się przyzwyczić do ludzi i nowego lokum, przejść wszystkie szczepienia (bo ona chyba jeszcze nie jest szczepiona?) i dopiero powoli zapoznawać się z nową okolicą.
mgska pisze:Mam kolejne zapytanie z allegro...
Nie wiem czy mogę tutaj przytoczyć to zapytanie? można tak?
Bo mnie rozbroiło i chciałabym żebyście to zobaczyły...
Dzień dobry! Mam pytanie chiałabym sie zapytaj ile jest tych kotów wszystkich. Czy wszystkie by kosztowały 1zł czy od kazdego kotka ta złotówke. I jak dowóż.
andorka pisze:No i jak tam w temacie wizyty przedadopcyjnej? Znalazłaś kogoś chętnego? I przede wszystkim czy potencjalna opiekunka wyraziła zgodę na takie spotkanie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], zuzia115 i 16 gości